×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От 7 юни започва изплащането на пенсиите , обезщетенията за безработица - на 17 юни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гала чукна 54 в планината


21 Февруари 2021, Неделя, 19:45 ч.

В понеделник пък колегите й в студиото на „На кафе” я изненадаха с цветя, картички и песни

На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният й приятел Стефан Николов се възползваха от хубавия повод и заминаха за Банско, където посрещнаха празника. Там отбелязаха и деня на влюбените Свети Валентин. В понеделник пък колегите й в студиото на „На кафе” я изненадаха с цветя, картички и песни.

„Минус десетка, но нас ни грее любовта! И виното!”, написа Стефан в инстаграм и пусна няколко снимки с жена си. Той публикува и кратък клип, от който се вижда, че Гала е заложила на бляскав златист тоалет в празничния ден, а телефонните поздрави към нея валят като дъжд. „Ще ти звънна след малко, че Стефан ме снима и ме дразни!”, шегува се блондинката във видеото.

От кадрите на Николов става ясно, че двойката е отседнала в една от луксозните вили на скъп комплекс в близост до Банско. Цените на къщите там са около 1000 лв. на вечер.
По нищо не личи, че Гала страда от напредването на възрастта. Тя изглежда с десетина година по-млада, защото полага старателни грижи за външния си вид. Неотдавна водещата разкри на почитателите си как поддържа добрата си форма. „Не пия газирано, избягвам захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, после 2-3 дни съм на салати”, обяснява блондинката за режима си. Що се отнася до спорта – тя се опитва да намира време и за тренировки, защото смята, че като популярно лице има задължение към зрителите да изглежда добре.

Звездата от години опъва лицето си с ботокс, поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка плевенчанката признава, че преди време е имала доста неприятни преживявания, въпреки че се доверява само на най-добрите специалисти. „Попълних си назолабиалните гънки около устните. Тогава, понеже много се усмихвам и смея, филърите се изместиха встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми преживяване. Масажирах мястото всеки ден по един час, за да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм против филърите – ако някой има нужда, нека си сложи, но внимателно и по малко", съветва Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заговори, че Гала си е правила и други подобрения – не само по лицето, но и по тялото. Тогава мъжът й Стефан публикува, уж без да иска, нейна снимка без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, защото гърдите й изглеждаха неествествено стегнати и големи. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила операция. Преди време тя бе категорична, че много се страхува от хирургични интервенции, но може и да е размислила по темата.

Въпреки че много хора критикуват Гала по една или друга причина, тя все още е сред любимките на зрителите, които живо се интересуват не само от разкрасителните й процедури, но и от личния й живот Всяка година се появяват слухове, че предаването „На кафе” ще бъде свалено от екран, или че ще има нова водеща, но плевенчанката сякаш е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади, тя не се притеснява, че ще остане без работа. „Получавала съм оферти от почти всички телевизии у нас”, хвали се звездата.

В разговор с феновете си в инстаграм Гала разкри, че през годините е имала много предложения за работа от различни електронни медии. Тя твърди, че  телевизията е най-голямата й любов, но ако вече няма възможност да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния бранш, писа Уикенд.

През 2018 г. блондинката пусна на пазара крем и серум против бръчки със своето име и промотира продуктите като уникални. Тя със самочувствие заяви, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала често прави промоционални разпродажби, за да се отърве от залежала стока.

Що се отнася до личния живот на водещата – в него няма промяна повече от 10 години. Приятелят й Стефан Николов е неотлъчно до нея, макар че периодично се появяват слухове за негови забежки с други жени. Запознати издават, че имало момент, в който Гала копнеела да забременее от бизнесмена, но той порязал мераците й. В началото блондинката посърнала от думите на любимия си и опитала да го разубеди, той обаче бил непреклонен. Имали сериозни пререкания по темата, ала постепенно звездата свикнала с мисълта, че Стефан не иска наследник от нея. Плевенчанката вече е преминала приемливата възраст за зачеване, така че вероятността да забременее в бъдеще е нулева.
„Доволна съм от живота си! Приела съм се такава, каквото съм! Може да не съм перфектна, но това съм аз и се харесвам с всичките си недостатъци! Изминах дълъг житейски път, допускала съм грешки като всеки нормален човек, но развносметката е, че съм щастлива от постигнатото – обожавам работата си, заобиколена съм от любими хора, които ме обичат, ценят и уважават! Не искам нищо повече!”, обобщи Гала навръх рождения си ден.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Заловиха шофьор с близо 4 промила алкохол Заловиха шофьор с близо 4 промила алкохол 03/06/2024, Понеделник 11:59 0
Жега по морето
Жега по морето 03/06/2024, Понеделник 08:58 0
4
Коментара по темата
4.
По(ЕТ) Алън
22.02.2021 01:30:56
1
2
На Гала да ѝ го бях погалил, клиторът ѝ Стефан да бе забравил.
Тази пуста, сочна, дащна булка, бих през радост и сълзи лакатушкал.
Така ми се плюска от дърта минджа, ама на - да бухам дебелата съпруга постигнах.
Къде Гала, къде Мари, ръчичката ми яре и крава да шамари.
Ако трябва и Стефчо ще клатушкам, като манаф чобанин.
3.
Гала чукна 54 в планината
22.02.2021 00:15:18
2
4
Как звучи само, а? Хахаха
Що само 54 е чукнала? И що в планината, а не на полето примерно?
2.
чУкнат
21.02.2021 20:18:00
2
7
Ако може аз да съм 55-тия който го чука Гала, моля!
1.
Milf
21.02.2021 20:01:11
2
11
Гала е милф икона.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Син закла баща си и се хвърли пред влака Син закла баща си и се хвърли пред влака Според запознати младият мъж често е употребявал наркотици и дори бил лекуван в клиника Дебора зачеркна Георги: Той за мен не съществува, сякаш няма човек, а стена Дебора зачеркна Георги: Той за мен не съществува, сякаш няма човек, а стена Разпитите на свидетели продължават и през днешния ден Румен Радев: Устойчивото развитие на Западните Балкани зависи от България Румен Радев: Устойчивото развитие на Западните Балкани зависи от България Държавният глава удостои председателя на Културно-информационния център „Босилеград“ Иван Николов с орден „Стара планина“ първа степен Кървава трагедия! Син закла баща си и се хвърли под влака Кървава трагедия! Син закла баща си и се хвърли под влака Пробол го в сънната артерия в къщата му Ето къде, кога и на какви безплатни обучения в Бургас можете да запишете децата Ето къде, кога и на какви безплатни обучения в Бургас можете да запишете децата Тази година програмата ще се проведе  в седем различни етапа Серия от магнитни бури ще има през юни Серия от магнитни бури ще има през юни Най-силни ще са в края на месеца Пуснаха под домашен арест подсъдимата за убийството на актрисата Виолета Донева Пуснаха под домашен арест подсъдимата за убийството на актрисата Виолета Донева Ще бъде с електронна гривна на адреса на баба си и дядо си по майчина линия Засякоха шофьор да "лети" с 221 км/ч по АМ "Тракия" Засякоха шофьор да "лети" с 221 км/ч по АМ "Тракия" Нарушението е засечено през нощта в участъка, контролиран от ОДМВР-Сливен Крайморие става притегателен център за млади семейства, „Амая Хоумс“ стартира втория си голям проект Крайморие става притегателен център за млади семейства, „Амая Хоумс“ стартира втория си голям проект Очаква се жилищната кооперация „Амая Хоум 2“ да бъде напълно завършена до лятото на 2026-а година Нестинари изнасят иконите от църквата в Българи и се готвят да влязат в огъня, ако бъдат посочени Нестинари изнасят иконите от църквата в Българи и се готвят да влязат в огъня, ако бъдат посочени Връзката със светците ме кара да участвам в ритуала, споделя Горан Стефанов от Ямбол, който не се страхува отново да нагази бос в жаравата
Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори