×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво да не правите преди секс


23 Януари 2021, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Не пийте прекалено много алкохол

Сексът е преживяване, което вълнува почти всеки жив човек на планетата. За да го направим още по-вълнуващо и пълноценно изживяване трябва да знаем, че има някои неща, които е добре да не правим непосредствено преди секс, защото могат да помрачат представянето и усещанията ни. Също така има и неща, които могат да стимулират преживяването и да направят сексуалната игра още по-вълнуваща и наситена с приятни усещания. Проучване, проведено върху 2000 възрастни американци и цитирано от New York Post установява, че 56% от запитаните са споделили, че са имали „ужасен“ секс с нов партньор. Една от възможните причини е неудобството, което е нормално между нови партньори. Обикновено това се подобрява с времето. Но има и много други предпоставки, които могат да направят секса не толкова добър, колкото са били очакванията ни, особено когато става въпрос за нови партньори в началото на връзката. Кои са нещата, които е по-добре да не правите преди секс, ако искате да се представите добре и усещанията ви да са върховни?

Не яжте пикантна храна, не преяждайте

Лютите, пикантните храни и обилното хранене на среща може да не завърши с толкова щастлив финал, на какъвто сте се надявали. Преяждането и пикантните храни могат да предизвикат тежест, подуване, ленивост, инертност, да повлияят зле на представянето в леглото. Последното, което искате, са газове по време на секс, нали?

Никога не си правете коламаска или бръснене преди секс

Ясно е, че искате да изглеждате перфектно пред партньора си и затова сте решили да се обезкосмите непосредствено преди срещата ви, но това е ужасен избор. Кожата е много деликатна и нежна след обезкосмяване, а триенето по време на секс може да я възпали много. Най-добре е да правите този ритуал предната вечер.

Не взимайте антихистамини преди секс

Вероятно не искате да кихате и подсмърчате по време на секс, ако имате сезонна или някаква друга алергия, но трябва да знаете, че приемът на антихистамини може да помрачи сексуалното ви преживяване. Също както пресушават лигавицата на носа и гърлото ви, те могат да намалят и секрета на вагинална течност и сперма, пише az-jenata.bg.

Не пийте прекалено много алкохол

Алкохолът може да съкрати времето на ерекция, да предизвика объркване, да притъпи усещанията ви, защото влияе силно на нервната система. Добре е да не прекалявате с него, ако искате да се насладите на секса.

Кое е най-доброто, което можете да направите преди секс?

Яжте здравословна храна

Богатите на хранителни вещества полезни храни ще ви заредят с енергия за предстоящото интимно преживяване, без да ви създават главоболия.

Прекарайте качествено време с партньора си

За да направите сексуалното преживяване още по-хубаво е важно да прекарате качествено време заедно. Това насища мозъка и тялото ви с позитивни емоции и повишава градуса на страстното очакване.

Говорете

Говоренето, споделянето, дори секси приказките, които ще си размените са чудесен начин да разпалите пламъка на страстта.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
1
Коментара по темата
1.
И ЖЕНИТЕ
24.01.2021 07:38:02
2
7
ДА НЕ ЯДАТ ЦАРЕВИЦА ИЛИ ДОМАТИ ПРЕДИ СЕКС ЗА ДА НЯМА - ''И КАТО ГО ИЗВАДИХ НА ГЛАВАТА МУ ЛЮСПА ОТ ДОМАТ.'' ИЛИ ПЪК ДА СЕ ПОКА ЖАТ ЦАРЕВИЧНИ ЗРЪНЦА ИЛИ ФЪСТЪЦИ ДОКАТО А БЛЪСКАШ ВЪВ А Н А Л А.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори