×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги най-добрите спортисти на Айтос


Ето ги най-добрите спортисти на Айтос
Mъжката двойка на Клуба по спортна акробатика "ОРЕЛ" Антон Станчев и Янко Киров оглавиха класацията
21 Декември 2020, Понеделник, 21:30 ч.
Автор: Флагман.бг

И тази година онлайн гласуване определи победителите в надпреварата

Mъжката двойка на Клуба по спортна акробатика "ОРЕЛ" Антон Станчев и Янко Киров са спортисти № 1 на Община Айтос за 2020 година. Двете момчета се състезават във възрастова група 8-14 години. Шампиони са от Държавното първенство по спортна акробатика за 2020 г. и носители на златни медали. Младата двойка шампиони са за втора поредна година водачи в класацията, която се гласува онлайн от айтозлии.

И второто място е за възпитаник на КСА "Орел" - Айтос. Николая Диянова се състезава във възраст 12-18 години. Участва в интегриран вид – женска двойка със състезателка на КСА "Нефтохимик"-Бургас. На Държавния шампионат през 2020 г. двойката завоюва сребърни медали за балансова, темпова и смесена комбинации.

Бронзов медалист в надпреварата на най-добрите спортисти е 18-годишният Огнян Бодуров-Оги, последна година ученик в СУ ,,Христо Ботев" гр. Айтос. От 10 години тренира. През 2020 г. играе футбол в отбора "юноши старша възраст" на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Борис Николов. Находчив, старателен и всеотдаен на футболната игра, Оги е душата на отбора. Неуморим, раздава се до край на футболния терен, казват за младия спортист неговите треньори и съотборници.

На четвърта позиция айтозлии са наредили 16-годишния Борислав Петков, състезател на Спортния клуб по борба "Айтос". Борислав е най-новият и перспективен състезател на клуба. През 2020 година печели Вицешампионска титла и сребърен медал на Държавния шампионат за момчета в гр. Петрич.

И петото място е за футболна надежда - на ФК "Бяла река" с. Тополица. 16-годишният Мирен Салиибрям от една година играе във футболния отбор на с. Тополица. Минал е през всички възрастови групи на футболния клуб в гр. Карнобат. Родом от с. Тополица и през 2020 г. се утвърждава като основен футболист на мъжкия отбор във ФК „Бяла река” с. Тополица.
Баскетболният талант Кети Стоянова е оценен от айтозлии с шестата позиция в класирането. Родена е през 2007 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на Баскетболен клуб „Вихър” - Айтос, момичета до 14 години. Макар и по-малка от съотборниците си, Кети е водещ състезател и капитан на отбора, и вече е в проектния състав на Националния отбор на България за момичета до 14 г.

С малка разлика, след Кети в класацията се нарежда друга млада баскетболистка - Гергана Кузманова - родена през 2008 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на БК „Вихър”, момичета до 12 г. - водещ състезател и капитан на отбора.

Осмото място е за най-добрата ни млада шахматистка - Неше Мехмед - състезателката на клуб „Аетос - 64” Родена е през 2006 г. в с. Черна могила, ученичка в седми клас в ОУ „Хр. Ботев” с. Мъглен. Играе усилено шах и се състезава на турнири с национално и международно участие. Нейното  постоянство и трудолюбие са повод за номинацията й за спортист на Община Айтос за 2020 г. Играе зряло и безкомпромисно. През 2020 г., на Държавното индивидуално първенство по блиц за деца до 14 години в гр. Асеноград  се класира на пето място. На V-я Шахматен турнир “Свобода в гр. Раднево, след оспорвана борба, зае второ място в своята възрастова група. На VI-я Международен шахматен турнир „Траяна Куп”, гр. Стара Загора е осма в своята възрастова група. Шесто място й определиха съдиите на ХIII-я Шахматен турнир „Янко Гюзелев“ в Бургас. В Шахматен турнир "Опен" - гр. Пазарджик е девета в  своята възрастова група.

Деветото място е за футболиста Джесур Ахмедов- Джеси, на 12 години, ученик от СУ ,,Н.Й.Вапцаров" гр.Айтос. От четири години тренира във футболната школа на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Милен Минчев. Дисциплиниран, завършен футболист, умеещ да играе на всеки един пост на терена. Бъдеща футболна звезда.

На десетата позиция е Мустафа Смаил - 15 годишен, ученик в 9 клас, състезател на Спортен клуб по борба "Айтос". Капитан на отбора. В клуба тренира от шест години. Техничен и перспективен състезател. Класирал се на второ място на Републиканския турнир за момчета в гр. Разград през 2020 г. и второ място на Държавния шампионат за момчета в гр. Горна Оряховица -2020 г.  

Следва го десетокласникът Павел Тодоров, ученик в Професионална гимназия по транспорт в гр.Бургас. Картотекиран състезател по волейбол в БФВ от м.март 2016 г. Ръст - 184 см., тегло - 66 кг. Започва състезателния си път при треньора Димитър Кавръков. Участва в отбора на Волейболен клуб "Айтос” – кадети,  на поста „посрещач”. Перспективен и амбициозен състезател. През м. януари 2020 г. участва в отбора, който завоюва ІІІ-то място на Общинския етап на ученическите игри по волейбол във възрастова група VІІІ-Х клас. Участва с отбора на „кадети“ в Зонално републиканско първенство в гр. Стара Загора и гр. Царево, където се отборът се класира на ІV място.
На дванадесето място сред най-добрите, айтозлии са поставили Богомил Йорданов- Боги, на 8 години., ученик в СУ ,,Христо Ботев" гр.Айтос. От две години тренира в Детско-юношеската школа на ФК ,,Вихър" Айтос с треньор Димчо Данов. Старателен, дисциплиниран, моторът на отбора, обича футболната игра и показва таланта си на футболния терен.

Тринадесетата позция е за Аксел Шюкрю - 13 годишен, роден е през 2007 година. Тренира в клуба от шест години. Класира се на второ място на Републикански турнир за деца в гр. Разград през 2020 г. и зае пето място на

Държавния шампионат за деца в гр. Горна Оряховица 2020 г. Трудолюбив и талантлив състезател.

Само на един глас разстояние след него е Даяна Дамянова, родена през 2007 г. През 2020 г. играе в представителния отбор на Баскетболен клуб „Вихър”, момичета до 14 години. Макар и по–малка на възраст, е основен и водещ състезател на отбора.


В категории: Айтос


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Гол тумбак БГ
23.12.2020 06:41:58
1
1
България в стремежа си да побългарява, даже и самоопределящата македонската нация натрупа много негативи и беше дистанцирана от EU.
Българинът е най промитият, глупав, недалновиден мозък. На пребиваващите в чужди държави българи храненици, наброяващи над 2.5 млн някъде опиитаха ли да променят идентичността им?
На гол и гладен тумбак с чифте пищови патриотизъм не се прави.
Затова не сме уважаеми и обичани от нито една нация. Варванинът си остава варварин за такива са определени българите от други нам съседни страни.
4.
Сикишев
22.12.2020 21:46:08
2
1
Пенсионера от Карнобат трябва да свиква с реалноста , защото това е бъдещето на България.
3.
*********
22.12.2020 00:59:18
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Браво!!!
21.12.2020 23:16:12
4
5
Браво на децата,а дедко клозетко от коментар 1 да пое една ракия и да внимава да не си опърди кайсиите
1.
пенсионер от карнобат
21.12.2020 21:51:57
8
9
Само връзкарчета... И сменете им имената на тези турци, че ми се повръща от Айшета и Ахмедовци...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Звезда от „Хелс китчън“ стана чалга певица Полина от години мечтае да се изявява в лекия жанр и това е причината да влезе в „Хелс китчън“, за да добие бърза популярност EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока EЦБ ни удари за еврозоната, инфлацията ни е висока "Сивият списък" за пране на пари не бил сред критериите от Маастрихт Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Кон нахапа пияни мъже, те пък нападнаха медиците от спешното Дежурният екип ги изпратил в болница, те сипели ругатни Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Ще стане ли 1080 лв. минималната заплата от 2025 г. Възможно ли е това? От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто От 1 юли в цялата страна: Цената на парното пада с 5 на сто Топлофикации искат поскъпване, няма основание, смята Кремен Георгиев Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Медийни публикации пречели на компетентните органи спокойно да установят има ли нарушения на "Порт Европа" Конфронтация между мен и ръководството на МВР-Бургас само ще пречи на бързото и точно изясняване на ситуацията по сигнала за контрабанда Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... Лъсна голяма измама около Сузанита: Майка й източила 70 бона от... От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Дядо ми я приготвяше като малка, а сега аз я правя на сина си – супа с праз, вкусна и полезна Ето какво ви е нужно Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои Проектът за Националната детска болница - ето какво предстои В консултантския екип влизат служители от дивизия „Здравеопазване“ на Европейската инвестиционна банка За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. За 10 г. продължителността на живота е намаляла с 1 г. Мъжете не успяват да достигнат дори 70 г. средна продължителност
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори