×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ники Кънчев не е на себе си, водещият отново иска да е на екран


02 Ноември 2020, Понеделник, 17:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Водещият иска да се завърне на малкия екран и заради това се е прицелил към БНТ

Ники Кънчев е отчаян. Вече цяла година един от доскоро най-популярните водещи е зад борда на всички родни телевизии и славата му бавно, но сигурно започва да гасне. Той отчаяно търси място пред камерите и вече е готов да работи почти без пари в Българската национална телевизия (БНТ), само и само да поддържа имидж на звезда. Това пише в. "Уикенд".

Последното работно място на Ники в тв студио до момента е в първия сезон на шоуто „Маскираният певец” на Нова тв. Ангажиментът му там приключи в края на 2019-а и оттогава вратите на тв студиата изненадващо се затвориха пред звездата от „ВИП Брадър” и „Стани богат”. Той не намери място в тазгодишния сезон на „Маскираният певец”, нито в което и да е друго шоу. Кънчев на практика е единственият участник от миналогодишния „детективски” панел на предаването, който остана без тв изяви. Мария Илиева продължава да е добре дошла като гост във всички телевизии, Гала все още води „На кафе”, Герасим Георгиев-Геро стана водещ на „Маскираният певец”.

Само към Ники Кънчев в момента като че ли никой не проявява интерес. Водещият не е безработен – той продължава да се труди в Дарик, където работи още от създаването на радиото. Но това не му е достатъчно.

Говори се, че телевизионната слава му липсвала и, което е по-лошо, с отпадането му от екрана приходите в личната му касичка рязко са намалели и заради това се е прицелил в БНТ, където напоследък се намира място за доста отпаднали от други канали бивши звезди, твърдят запознати. Преди дни той намекна за интереса си към обществената телевизия, използвайки принципа „Казвам ти, дъще, сещай се, снахо!”. Това стана в коментар към снимка на водещия на съботно-неделния сутрешен блок – Георги Любенов, който бе поставен под карантина заради положителен тест за Ковид-19.

Първата седмица от „домашния му арест” го замести Мариана Векилска, а втората – напусналата Аделина Радева. Ники Кънчев използва случая, за да намекне в полушеговит тон, че също няма нищо против да поработи в БНТ. „Ех, не можахме да се отървем от теб! И аз да почна да водя по Канала!”, коментира той на стената на Георги Любенов в Инстаграм. Според слуховете, Кънчев до момента не си е предлагал официално услугите в БНТ, но използвал всеки удобен случай, за да подхвърли, че няма нищо против да изгрее там, въпреки че хонорарите са далеч по-ниски от тези в другите национални телевизии.

Заради изявеното си его той не си позволявал директно да заяви професионалния си интерес, а чакал специална покана, убеден, че на звезда като него не подхожда да моли за работа, пише още в. "Уикенд". Наскоро Кънчев се върна на тв екран, но само за седмица. Това стана в новото предаване на Нова тв „Пресечна точка”.

Звездата от „ВИП Брадър” бе поканен като коментатор в студиото. Твърди се, че основната заслуга за това имал водещият Михаил Дюзев, с когото са колеги. Ники използвал случая, за да напомни на зрителите за себе си. Но след края на седмицата отново е зад борда в търсене на тв ангажименти.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Строителния Гетсби
02.11.2020 23:42:19
0
1
Ами, много е лесно. Да се завърти отново покрай онези зад****, които е лизал и онези костюмирани чуждестрани или местни буржоазчета, пред които лепи по пякой друг мазен и лицемерен комплимент, и готово. Пак ще е на екран. Е, вярно ще е олизал някой друг дирник и ще е понаправил четки на някой самонадеян, опаричен и не добре комплектоващ глупаво скъпите си костюми собственик на някоя национална сапунерка, но пък ще е пак в центъра на изкуствената светлина.
2.
TNT
02.11.2020 19:00:16
0
6
И кво трябва да направим ние читателите ?
1.
Българин
02.11.2020 18:10:26
1
7
Лешпера да отиде доброволец в някоя болница
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори