×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов пред новите кметове на ГЕРБ: В бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места


Бойко Борисов пред новите кметове на ГЕРБ: В бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места
Метин Латифов спечели убедително частичните местни избори миналата неделя в айтоското село Карагеоргиево
29 Септември 2020, Вторник, 16:25 ч.
Автор: Флагман.бг

Където няма детски градини, където няма училища – ще построим, обеща премиерът

„Поздравявам ви за успешното представяне. Водихме сериозна битка, положихте сериозни усилия, особено в смесените райони. От ГЕРБ обаче винаги сме водили толерантна кампания и не сме си позволявали да отвръщаме на злобата със злоба. Отвръщаме само с работа. Благодарение на това и този път спечелихме убедително и без никакви съмнения относно честността на вота. Това е знак за доверието към нас и очакванията на хората. За да отговорим на тях в бюджета за 2021 г. акцент ще бъдат малките населени места. Това заяви председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на среща с 9-те нови кмета на ГЕРБ, които бяха избрани на провелите се в неделя частични местни избори в цялата страна.

„За големите градове дадохме милиарди. Но в малките населени места също живеят много хора, има много деца. Където няма детски градини, където няма училища – ще построим. И това не важи само за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Вече изградихме толкова километри пътища, нови заводи има навсякъде, спортни зали, спортни площадки, пречиствателни станции. Това е начинът да задържим хората у нас“, заяви Бойко Борисов. Той уточни, че активно се работи по АМ „Хемус“, а скоро строителните дейности ще обхванат цялото трасе на пътя Ботевград – Видин. „Когато сме готови с всичко ще видите какъв икономически тласък ще дадем на Северна България. Най-късно до началото на следващата година отсечката между „Буховци“ и „Белокопитово“ на „Хемус“ ще е напълно готова“, добави премиерът.

Борисов бе категоричен, че правителството ще изпълни своето обещание, дадено в началото на мандата, за двойно увеличение на учителските заплати. „Заделили сме 360 мнл. лв., с които ангажиментът ни към учителите ще е изцяло изпълнен“, подчера той. Министър-председателят напомни, че месечната добавка от 50 лв. към пенсиите ще остане до края на КОВИД пандемията. „В никакъв случай не искаме да ощетяваме хората с по-дълъг трудов стаж. Но в тази тежка и извънредна ситуация всеки човек има нужда от помощ. Над 2 млн. са пенсионерите и ние ще се погрижим за тях“, увери той.
 




В категории: Политика


7
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
7
Коментара по темата
7.
Големият брат
29.09.2020 21:40:16
2
2
"Където няма детски градини, където няма училища – ще построим, обеща премиерът"

Аз предлагам да направи правителствен затвор. Има правителствена болница, защо да няма и правителствен затвор? Щото скоро като започнат да вкарват политици с автобусите по затворите, при рецедивистите и може да им се случи случка. А в правителственият затвор ще си правят издевателства помежду си, не че не могат да стават грозни сцени, но ще е друго. А ако искат да имат пари за издръжка на правителственият затвор и да не се харчат парите на данъкоплатците могат да го направят като Биг Брадър и да го пуснат за свободно гледане в нета
6.
Днеско
29.09.2020 20:49:13
1
3
Каквото и да построиш, няма хора. Няма човешка маса, работна сила, народонаселение, както искаш го наречи, ама го няма. Опустяват малките населени места.
5.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
29.09.2020 19:58:01
1
4
Отвратително.
4.
Къде са БСП?
29.09.2020 17:37:47
2
2
Ааааа, да, те пак са губещи, ама не защото не стават, а защото и тези избори не са честни! Хахахаха.
При толкова слабоумен електорат-балъци и лапни-шарани, да не могат едни избори да вземат, е няма такава провалена партия!
3.
леда
29.09.2020 17:04:00
3
6
Доволен.От всичко.Дава,взема работи за народа.
Не се замисля какво говори просто говори.
Нека да си ходи.
2.
Stoyan
29.09.2020 16:55:21
1
0
Corect
1.
въй
29.09.2020 16:45:34
2
9
този човек живее в някаква паралелна реалност. Баща на народа, туту ди капи тути, футболист, мега любовник и т.н. , само не е и адекватно управляващ политик. Че си и вярва май :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори