×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хотелът на Жоро Главата на Слънчака посреща с надпис "Само за бели"


07 Септември 2020, Понеделник, 17:13 ч.
Автор: Флагман.БГ

Надписите предизвикват крайно възмущение в социалните мрежи

 

Расистки надписи „Само за бели” и „Животът на белите има значение” се появиха на входа на хотел „Heaven” (в превод от англ. – рай) в Слънчев бряг, твърди сайтът Лупа.бг. Във Фейсбук-групите Foreigners in Sofia & Friends, Scandinaver i Bulgarien и в сайта „Трипадвайзър” бяха публикувани снимки, на които се виждат расистките послания.

Надписите предизвикват крайно възмущение в социалните мрежи. Кристер Стрьом – швед, който живее в Ямбол, споделил снимка в една от групите, пише във Фейсбук: „Очевидно това е от тази година в хотел "Heaven" на Слънчев бряг. Надявам се да загубят много клиенти заради това. Лично аз бих отишъл някъде другаде”.

В „Трипадвайзър“ регистрирана потребителка, представила се като Сара, коментира: „Този хотел има знак „Само за бели” точно до входа си. Не разбирам как изобщо е възможно това през ХХІ век. Представете си, че сте резервирали престоя си в този хотел като чужденец и първото нещо, с което се сблъскате пред входа, е знак „Само за бели”. Това трябва да е незаконно и е нечовешки обидно. Заради себе си и заради всички останали, не резервирайте престой в тази расистка бърлога”.

Коментарът на Фейсбук-потребителката Marina MK e: „Достигането на нови дъна е специалитет на тази държава”.

В групата „Чужденци в София“ спорят дали България е расистка държава. От контеста става ясно, че този знак вероятно е предназначен за роми и че това е обичайно у нас.

 


В категории: Бизнес


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
bez znachenie
07.09.2020 21:23:38
3
9
Na kristier tozi sigurno cheren shved iskam da mu kaja dano i toi da zagubi mnogo neshta i ako ne mu xaresva v bg da si xodi bg e za Bulgari ne za negri sara ti mnogo neshta nqma da raberesh I opitash v tozi jivot i na men mi e mnogo obidno che dupedavci gnusni navodnix Europe s gadni chernilki na men mi e obidno obidno nqkavi cherni otrepki da stoqt do men gnusno e i da im plashtat toka s nashte danaci koito plashtat samo beli prosto da si stoqt v Africa ili ot kadeto idvat i neka nqkoi bial da se razxodi i getata v Africa da vidim dali chernite ne sa rasisti spriamo nas belite Na marina mk iskam da i kaja che kato navodnim Bulgaria s cherni maimuni togava shte dostignem danoto i ti predlagam da se si jivee s chernite i da ne se zanimava s heaven white power white lives matter
9.
Защо
07.09.2020 20:15:51
3
29
Защо да са расистки?Аз като гост не искам да ми се разхождат джихадисти,чернилки и мангали.Всички знаем каква стока са!
8.
Ха-хо
07.09.2020 20:08:36
1
15
Защо, не снимат от другата страна , където е паркинга ? Все едно си в Монте Карло ! Всички номера са - СА , или СВ !
7.
Сс
07.09.2020 20:01:04
2
14
Това е , бившия хотел на Ж И ! Там даже и да си бял , пак няма да те пуснат!
6.
Дон Висенте
07.09.2020 19:13:34
1
27
Само селяните викат на Слънчев Бряг - слънчака бягайте далече от там че сте много куци пости с гейските си дрехи айфоните и вибраторите отзад пълен леш.
Онзи ден пак седнал съм на Корнера идва пак един такъв марков тениски филип плейн , гащи филип плейн,айфон гейско лице, обица на ухото и какво сяда вика на аверите си (същите изтръпнали гейове като него)
Леле тука на Слънчака е истината копелета айде па да пием по бира - рече тежко
Взе менюто погледна го и им вика момчета после в квартирата ще се почерпим нещо съм жаден ще си взема водичка ... Другите и те само най-стабилният си взе количка и после 20 минути си събираха стотинките да съберат сметката ....
Това са днешните леката безкрайно фалшиви прости и арогантни пълен леш ай чао
5.
Жокера
07.09.2020 19:08:03
4
23
Ми прав е собственика таз напаст цигани е отврат айде по малко дасе праят на ошашавени и там евроепейчета че от тяхните тъпотии аман и те са по зле от сиганите....време е да се кастрират
4.
Шведа от ямбоп
07.09.2020 18:20:39
0
25
Го знаем бял като брикет женен за една 200 кг живо тегло изрусена гуца
3.
Алооо
07.09.2020 17:49:38
5
41
За циганите става въпрос,тъпаци.Беше пълно с мангали тва лято,човека е взел мерки просто.Къв расизъм,кви 5 лева
2.
Яша
07.09.2020 17:39:01
5
36
Разбира се, че визира тъмнозелените българи, които бяха много по черноморието това лято.
1.
У БЕГЕТО
07.09.2020 17:27:18
3
29
Нема расизъм....щото всички се мразим............
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори