×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВМРО и НФСБ с подкрепа към ГЕРБ за свикване на ВНС


ВМРО и НФСБ с подкрепа към ГЕРБ за свикване на ВНС
Ключови думи: конституция, ГЕРБ, ВМРО, НФСБ
25 Август 2020, Вторник, 16:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Внесеният от ГЕРБ проект за конституция не е окончателен и дори в момента търпи редакции

Имаме принципна подкрепа от ВМРО да вървим към процедура по свикване на Велико Народно събрание и от там към процедура за изработване на нова Конституция Това съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в изявление след края на започналите консултации в парламента, пише Offnews.bg.

Внесеният от ГЕРБ проект за конституция не е окончателен и дори в момента търпи редакции. Най-вероятно ще се стигне до разбирателство между ВМРО и ГЕРБ за внасяне на проект за нова конституция и решение за свикване на ВНС, стана ясно и от думите на Искрен Веселинов от ВМРО. 

Ние ще чуем и всички предложения от парламентарните групи, с които се срещаме днес и политическите партии и независими депутати. След разговора ни с ВМРО приехме тяхното намерение и предложение задължително в проекта да се впише преамбюл, в който да се очертаят основните принципи, по които функционира българската държава и да се гарантира нейното национално единство, каза още Дариткова. 

„Не можем да не подкрепим инициативата на ГЕРБ за свикване на Велико Народно събрание, има много неща, които са свързани с идеологически виждания на ВМРО, които за нас са важни да намерят място в Конституцията. Постигнахме съгласие, че е недопустимо да отпадне преамбюла на Конституцията – единственото място, на което се говори за националното единство“, посочи Искрен Веселинов. Той подчерта, че ще обсъждат предложенията им за брака, задължителното образование до 16 г. и военната служба. 

НФСБ подкрепят предложението за свикване на Велико народно събрание и нова Конституция, стана ясно след консултациите с ГЕРБ. „Радвам се, че бяха изключително конструктивни разговорите. Колегите заявиха, че имат волята да подкрепят нашето предложение за събиране на 120 подписа за стартиране на процедура за ВНС и нова Конституция", обяви след срещата председателят на НС Цвета Караянчева.


В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Готиния
26.08.2020 00:19:03
0
0
Такива партии като бсп и сдс трябва да бъдат заличени като съществуване ,герб и патриотите е най добрата коалиция в последните 30 години за нас и помнете ми думата ако дойдат комунистите на власт ще дадеме рязко назад
6.
Готиния
26.08.2020 00:16:02
0
0
Честно да ви кажа Радев е най тъпия и президент който е имала България тъп шапкар много правилно го нарече Бойко ,герб и другите се опитват да направят нещо бсп винаги са на контра и все искат власта
5.
е па
25.08.2020 20:55:40
0
4
У Бургас на такива им викат


зандани
4.
бургазлия
25.08.2020 19:04:53
0
7
Национални предатели, самопровъзгласили се за патриоти. Келепирджии. Пълни боклуци.
3.
Тиквата
25.08.2020 17:52:24
0
9
Дават ми подкрепа я с езиче, я с пръстчета..., кой с каквото може!
Аз давам обществени поръчки - оградки, настаняване на военни и милиционери в определени хотелчета като в Малко Търново или пък Златоград, а най-често и на двете места.
Също така, защото съм щедра тиква, позволявам да се ползват за бухалки прокуратурата и други държавни мишоци, за натискаме кабелни оператори и колегите да ги купуват после по 1 лев ;)
Издавам и български паспорти по 2 500 евра парчето, а разликата до 5 000 е за един войвода, че и той шкембе има да поддържа.
2.
Пламен
25.08.2020 17:31:19
0
9
Тея са клепарници всичките. Изключително долни, продажни, смардаливи копелета! Само изпускащи, вмирисани пенсии гласуват за такива псевдо патриоти. Тъжна картинка Херо, тъжна картинка...
1.
Бай Петко
25.08.2020 17:15:23
2
11
"Когато поредният жалкар от управляващата коалиция показва пренебрежение към нацията, време е за #оставка. Когато този наглец си позволява подобно говорене, време е за #оставка.
Хубаво е този човек да не бърка стадното съществувание в НФСБ и управляващата коалиция, с нацията. Нацията няма нищо общо с кирливите ви, фашизоидни партии, бе! Стадото сте там - наредили се около администрацията паразити без качества", коментира Мартин Димитров арогантната изцепка на Валентин Касабов - дясната ръка на Валери Симеонов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори