×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разцепление сред протестърите: Да сменят ли тактиката, да се блокират институции, а не кръстовища?


Разцепление сред протестърите: Да сменят ли тактиката, да се блокират институции, а не кръстовища?
Отровното трио се дистанцира от твърденията, че протестът ще се измести пред институциите, но много фактори от демонстрацията зоват това да се случи
11 Август 2020, Вторник, 19:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Отровното трио иска и дарения, твърдят, че до този момент не били получили и лев от някой олигарх

 

 

Антиправителствените демонстранти май се сменят тактиката – ще блокират ключови институции, а не кръстовища. Това става ясно на 34-ия ден от протеста, когато водещи фактори започнаха да споделят фейсбук събитието, зовящо за блокада на институциите.

"Да обсадим и опънем палатки пред всички възможни държавни учреждения: Съдебната палата, министерствата на отбраната, правосъдието, туризма, културата, спорта, финансите, труда и социалната политика, на вътрешните и външните работи, Европарламента! Докато свалим правителството!", зоват организаторите.

"Блокадата на кръстовищата несъмнено е ефективна, защото привлича общественото внимание, но в същото време се превръща в още една причина за несъгласие и разединение помежду ни, която управляващите използват срещу нас. Нека обсадим ключовите институции и да пречим на когото трябва", коментират организаторите, без да е ясно кои точно са те.

В сайта mediapool.bg призивът бе приписан на "Отровното трио", дори имаше техни цитати, но впоследствие Бабикян, Хаджигенов и Минеков опроверкаха тази информация. Те казаха, че биха  подкрепили подобни инициативи, но са против вдигането на блокадите на "Орлов мост" и Министерски съвет.

"Отровното трио" днес призова и за дарения. Те твърдят, че до този момент не били получили пари от олигарси. Олигарсите плащали само на правителството – стотици милиони, но не и на протестъри, твърдят от Отровното трио. Парите им трябвали за гориво на камиона, с който извозват техниката, палатки, плакати и т.нат. Щели да отчетат всичко прозрачно, даже да му платят данъците.

 


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
Моряка
12.08.2020 10:15:53
1
0
Аз не съм гербер а още по-малко паплач бе нещастнико ! Пиша това което мисля без да карам другите да се съгласяват. Това е демокрацията тъпан, а не да се налагаш... ясно!



.
14.
111
12.08.2020 07:29:08
2
3
Флагман вие за протестърите грижа не берете, те сами ще решат, какво и как. Ама помислете за себе си че ви поздравявам с детската песничка "У дома часовник трака с весели стрелкички". А и друго има факта че тук коментира почти само герберастка паплач трябва да ви тревожи, просто хората спират да ви четат, а безразличието им говори ясно какво представлявате.
13.
Мария
11.08.2020 23:34:31
2
5
СЕТИХ СЕ ЗА ЛАФА"ЛУД УМОРА НЯМА"
12.
Nika mi ! MAAAAAAAAAN ! haha!
11.08.2020 22:32:46
2
8
DA VI SERA NA PROTESTITE !
11.
cici
11.08.2020 22:29:51
5
14
Просто Полицията да ги Замете стига са пречели на нормалните хора на който им е Ясно тези Фалшификати за морал и справедливост колко стотинки струват в червено .... Аиде чао ..... много поздрави и на червената марионетка Радев
10.
Един въпрос
11.08.2020 21:52:27
3
15
Какво стана с Викито бъчвата която се бореше за правда и искаше да блокира Бургас, хвърлиха и 3 кебапчета и половин бира да направи една обиколка на Метро и това беше :))))) Пхахахаха смях смяххххх
9.
2 к. Б.
11.08.2020 21:02:07
1
6
Ретници вече не сте. Интересни
8.
Флагман,
11.08.2020 21:00:03
34
23
Извинете се, бе! извинете се на Христо Иванов и опишете казуса с Мавродиев и Ламбовски! Вече е на много места в нета, отмийте част от срама си поне...нали знаете, че ГРОБ си заминава и ще дойдем след всичките подлоги един по един...
7.
Зорнишки Еврипид
11.08.2020 20:57:31
17
29
Тези трима революционни бездарници, които могат единствено да придържат някой пластмасов панер с яйца или домати, както и да врякат на мегафони с изтормозени от през годините говорителчета, нещо друго свършиха ли? За един приятел питам. Извинете ме, но аз и моето семейство няма да подкрепим протести, при които, като изключим майките от системата ни убива и още 2-3 групи, бива събрана една пасмина неработещи мързеливци, които искат да подпират мебелировката от домовете си и да взимат шефски заплати, както и тяхните съмнително неподкупни, крайно безидейни и шляещи се по улиците поддръжници на една уж свята кауза, зад която се крие личното желание за придобиване на власт от материален или друг характер. И, моля, някой висококомпетентен безработен диванен философ да не ми развива безсмислените си аргументи какво аз съм направил.
6.
Тези
11.08.2020 20:55:28
18
19
са тотално изперкали!Имаха план Борисов да падне до 15.7 и като не се получи,съвсем издивяха :)
Никаква креативност,пуснаха една дебелана с надписи и до там.
Слаби стратези,некадърни тактици,целият Щаб на Метежа,начело с Радев са слаби ученици!
Язък че са уж военни пилоти,без една битка,сътрудници ДС Майстора,коита сама са донасяли за колегите си!
Не са виновни,толкова им са възможностите,нулев интелект!
5.
Моряка
11.08.2020 20:41:59
17
17
Иде есен, ще има много работа по поля и градини ходете там ,че да сте полезни с нещо отровни гадини!
4.
???
11.08.2020 20:13:02
17
18
Да не гледат после като натровени отстрани???
3.
Трол
11.08.2020 20:12:37
19
25
Парите свършиха, скоро ще свърши и протестът.
2.
Аналното Трио
11.08.2020 20:11:44
18
30
Трима хомо "героя" се правят на важни и разиграват хората. Само не знам как им се вързват на глупостите. Явно играят Дубайските кинти!
1.
Тези утре
11.08.2020 20:07:55
19
23
ще им вляза с бронетранспортьори и танкове и ще и е..а мамата!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори