×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започна мащабното обновяване и преобразяване на ДКЦ I


Започна мащабното обновяване и преобразяване на ДКЦ I
Днес кметът Димитър Николов и изпълнителният директор на болницата д-р Бойко Миразчийски прегледаха за последно чертежите по проекта
02 Юли 2020, Четвъртък, 14:50 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сградата ще бъде напълно санирана

Започна мащабният ремонт, който ще преобрази напълно до три месеца най-посещаваният в града Диагностично-консултативен център I или бившата Първа поликлиника. Клиниката се помещава в едното крило на УМБАЛ Бургас в ж.к. "Зорница".

На обекта днес присъстваха кметът Димитър Николов, зам.-кметът по здравеопазване Йорданка Ананиева, управителят на ДКЦ I д-р Калина Ишкиева, представители на строителите и на Националния доверителен екофонд.

Сградата на ДКЦ I не е ремонтирана основно от десетилетия, поради което голяма част от мазилката на външната фасада е компрометирана. Помещенията в сутерена не се експлоатират отдавна и са в лошо състояние. Подобно е положението и по етажите на медицинското заведение. В нея от първи до четвърти етаж се разполагат регистратура, център по хематология, манипулационни, лекарски, специализирани и педиатрични кабинети.

Обновяването ще въведе всички необходими мерки за енергийна ефективност, като полагане на топлоизолация на външните стени и пребоядисване, демонтаж на старата покривна хидроизолация и смяната й с нова и ремонт на козирката на входа на медицинското заведение.

Реновирането на сградата е по проект на Община Бургас, финансиран от Националния доверителен екофонд /НДЕФ/, а реализирането му ще подобри значително топлоснабдяването и енергийната ефективност на сградата, както и условията за пациентите и медицинските работници.

„След санирането на сградата ще продължим с цялостен ремонт на детските кабинети и чакалните към тях. Фасадата на Първа поликлиника ще е в синхрон с цялостното саниране на УМБАЛ-Бургас, което също стартира. Ще бъде направена и пълна рехабилитация на покривите на най-голямото здравно заведение в Бургас“, каза още кметът. 

Вижте визуализации как ще изглежда съвсем скоро УМБАЛ-Бургас:






15
Коментара
Флагман.БГ Amazon.de вече ще доставя и до България Amazon.de вече ще доставя и до България 29/05/2024, Сряда 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
До 14
03.07.2020 01:04:15
0
1
Хахаха, ти сериозен ли си? Не съм фен на ГЕРБ, ама и ти определено не си фен на математиката, а да не говорим, че понятие си нямаш от обществени поръчки и саниране. Абе, хайде преди да си търкаме езиците, мааалко да помислим, а?!
14.
Гарантирано от ГЕРБ
02.07.2020 19:38:13
3
2
КОЛОСАЛНА КРАЖБА извършват ГЕРБ и фирмите им САМО от санирането: За един апартамент са предвидили 12 ООО лева. За един блок от 200 апартамента = 2.4ОО.ООО ( два милиона и 400 х.) Повечето от хората обаче са си сменили дограмата и са санирали жилищата си, което предполага, че при тях НЕ СЕ СМЕНЯ ДОГРАМАТА, а само се ЛЕПИ МАЛКО СТИРОПОР И СЕ БОЯДИСВА ФАСАДАТА , КОЕТО ПРЕДПОЛАГА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 хиляди лева. Останалите 10 хиляди лева само от един апатрамент са ЧИСТА АВАНТА ЗА ГЕРБ и фирмите им. ИЛИ ОТ 2.4 МИЛИОНА, ОТ ГEРБ ПЕЧЕЛЯТ ДВА МИЛИОНА САМО ОТ ЕДИ ЖИЛИЩЕН БЛОК. !!!
13.
Днеско
02.07.2020 19:36:59
0
4
Ами време беше. Няма само Онкото да оправяте, я!
12.
величко
02.07.2020 19:04:53
1
2
И зидаромазачи тук - там .
И архитекти?!
И интериорни дизайнери?!
И от медицинския надзор?!
Е , ще се оправят работите , значи!!!!!
Море , я да хващате мотиките !
Безделници читашки !
11.
Арсеник Доларестова
02.07.2020 19:03:42
0
9
"Не е луд този,който яде зелника а този, който му го дава"!
Основоположник на фармацевтичната мафия у нас в най извратената, уродлива и грозна форма е бившата министърка на екологията в правителството на Симеон Сакскобургготски-Долорес(доларес) Арсенова.
Човек влязъл беден и безимотен в политиката а излязъл приказно богат.
След "голямото крадене",заедно със съпруга си основа фармацевтичната компания Необалканика (известна и като МС ФАРМА.
Внасяше за 3 долара цитостатици(препарати за онкоболни) от Индия,които впоследствие продаваше на НЗОК за 3000 долара.... дозата.
Впоследствие започна да внася за жълти стотинки медикаменти за сърдечно съдови заболявания, артериална хипертония и диабет от Китай,които и са цени в пъти по високи от тези на оригинални и изпитани лекарства.
За всеки един изписан медикамент корумпира лекарите с екскурзии в чужбина, ваучери и пари по договор(в банковата сметка).
Отчитането на изписаните медикаменти става директно от компютъра на доктора с флашка,от амбулаторни листи и епикризи,който пък се изнасят от болници, поликлиники и отделения...
Отделно медицинските представители на Необалканика вземат и отчетите на лекарите директно от НЗОК,за да сверяват това което лекаря им предава и това което предава всеки месец и на касата. Смятайте какви пари са дали за да "влязат" в НЗОК и теглят интересуващите им данни.
Защото много от джипитата послъгват,за да съберат необходимите им точки,които Необалканика предоставя за всеки изписан или сменен с техните.
Всеки един XML-електронния отчет,който всяко джипи ежемесечно предава, епикриза от отделение или амбулаторен лист - СЪДЪРЖА ВСИЧКИ ДАННИ ЗА ПАЦИЕНТА-ЕГН, АДРЕС, АНАМНЕЗА, ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И пр.
Ама никой не обича да го лъжат,щом дава милиони за екзотични пътешествия, пари в брой или други материални придобивки.
И КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ДКЦ-1???
От основаването на по-горе упомената мафиотска фирма до ден днешен в ДКЦ-1 работи най доверения човек на Долорес Арсенова.
Половината ден работи като медицинска сестра при едно джипи...а през останалото като фармацевтичен представител извлича информацията с нашите данни от компютрите на вербуваните от фирмата специалисти и джипитата.
Повярвайте почти няма такъв в ДКЦ-1,който да не работи с тези доказани мошеници.
Дано най накрая управителят на таи поликлиника се намеси и преустанови тази продължаваща повече от две десетилетия порочна практика.
10.
скив коментар
02.07.2020 18:37:35
0
2
Изглежда внушително на архитектурата. Обаче представете си как ще се изненада човек, когато влезе вътре ! Напълно се отчаях от нашего брата - за нищо не стават, варосани гробници - от вън свети, вътре мухъл !
9.
добре че са снимките от тилифоня
02.07.2020 17:28:37
0
4
Както гледат снимките в телефона явно нищо не са разбрали от чертежите
8.
1111
02.07.2020 17:13:30
2
8
А докторите ще ги Санирате ли? Извинявайте - Бизнесмените! Те отдавна не са доктори
7.
величко
02.07.2020 17:06:20
0
6
Айдее!
Спецовете по далаверата изпълзяха от миризливите си дупки!
Всичко знаят те....!
И най-вече - как да смотат пенсиите на родителите си!
6.
*********
02.07.2020 16:51:36
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Башмайстора
02.07.2020 16:35:06
5
6
Къв ремонт бе, боя да има само, друго не ни трябва
4.
бс
02.07.2020 16:28:49
2
5
дано да махнат тези климатици по сградата
3.
баш мастора
02.07.2020 15:59:16
2
15
Ремонта ще правим ние - сбирщайн арбайтише елементише - малко българ и повичи сиган
2.
Въпрос
02.07.2020 15:02:51
0
19
Кой ще прави ремонта ?
1.
Бургазлия
02.07.2020 15:01:56
1
12
Слагай каската Мите. Ще те глобява строителния надзор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си! Вижте какво цар Фердинанд, който продал България на французите за каца със злато, завеща на сина си! След като разбира, че ще бъде детрониран, монархът прави примирие с французите в Солун Таен чат разкрива как Алек скрива шапката на продуцента Таен чат разкрива как Алек скрива шапката на продуцента Истината е, че никой от екипа на „Ергенът“ не очаквал подобен развой на събитията Извънредно! Катастрофа в центъра на Бургас, блъснаха пешеходец Извънредно! Катастрофа в центъра на Бургас, блъснаха пешеходец Инцидентът стана на ул.“Цар Петър“ – на пешеходната пътека с ул.“Конт Андрованти“ Франциска от Денсинг старс се завръща ударно Франциска от Денсинг старс се завръща ударно Информацията издаде продуцентът и телевизионер Георги Тошев Баща й беше най-богатия в България, а тя днес е принцеса - живее в Италия и стяга чудна сватба Баща й беше най-богатия в България, а тя днес е принцеса - живее в Италия и стяга чудна сватба Дъщерята на Илия Павлов готви тържество на остров Капри  Бургас остава без голи мацки на плажа и тази година Бургас остава без голи мацки на плажа и тази година Щели да действат разконцентриращо за спасителите Предстоят ремонти на пътища в община Руен Предстоят ремонти на пътища в община Руен Проектите са за над 7 млн.лева  Една епоха в "Черноморец 1919" приключи, фамилия Томови се оттеглят Една епоха в "Черноморец 1919" приключи, фамилия Томови се оттеглят Дойде времето, в което и ние да кажем „край“. Каквото можахме за 9 години, дадохме на клуба, обявиха семейство Томови  Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Държавата отказва да плати за всички щети от наводнението в Карловско Кметовете се бунтуват, искат 38 млн. лв. и блокират подбалканския път Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Проект отвори бургаското пристанище за големи кораби Бургас се развива като модерен пристанищен град, обяви зам.-министърът на транспорта и съобщенията Анна Натова
Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Няма вече жълти зъбки, а само "нерви лабави" Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Хероинът остава наркотикът, чиято употреба води до най-много жертви Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Голямата ѝ любов е китаристът Християн Платов Може ли да повярвате, че е на 74 години Може ли да повярвате, че е на 74 години Някои мислят, че дизайнерката използва фотошоп Тя и той обикаляли ритуално околовръстното, за да станат известни Тя и той обикаляли ритуално околовръстното, за да станат известни Лорда също не е забравил какво му обяснила тогава певицата - че това е заклинание за слава С викове Аллах акбар и българско знаме брадати чеченци заминаха да убиват в Украйна С викове Аллах акбар и българско знаме брадати чеченци заминаха да убиват в Украйна Преди да бъдат качени на транспортния самолет "българите" крещят "Аллах акбар!", "Путин!" и "Русия!" и падат на земята за намаз Путин назначи бившия си бодигард за съветник и секретар Държавния съвет Путин назначи бившия си бодигард за съветник и секретар Държавния съвет Путин, който в момента е на 71 години, тепърва започва нов шестгодишен мандат и няма конкретна информация относно кой ще избере за свой наследник Почина знаков банкер Почина знаков банкер Бившият yпpaвитeл нa БHБ Ивaн Иcĸpoв разказа подробно за отношенията си с него Daily Telegraph: Сливен е меката на точещите британски социални помощи Daily Telegraph: Сливен е меката на точещите британски социални помощи В рубриката "Разследване" на "Дейли телеграф" делото е описано подробно в две статии Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Белгийски прокурори обискират ЕП заради руска намеса в изборите Подозренията са, че асистентът на евродепутата Кра е шпионирал за Китай и Русия
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори