×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Масова сеч? Не, прокарват електропровода за новата индустриална зона на Бургас


Масова сеч? Не, прокарват електропровода за новата индустриална зона на Бургас
Крайпътните дървета са отрязани, за да може в идните месеци да бъдат прокарани кабели за електричество, свързващи с мрежата бъдещите складове и офиси на редица предприятия
30 Юни 2020, Вторник, 07:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Теренът се заравнява от повече от година, предстои да бъде свързан с електрическата мрежа

Защо режат дърветата край пътя Бургас-Созопол? Този въпрос задават в последните дни читатели на Флагман.БГ, които пътувайки към Южното Черноморие са видели „масовата сеч“ край шосето. Причината, научи Флагман.БГ, е, че от там ще минава електропровод за втория етап от строежа на новата индустриална зона край жк „Меден рудник“. 

Изграждането на въпросната зона бе заложена в предизборната кампания на кмета Димитър Николов и всъщност се реализира от повече от година. Тя се намира на територията на бившето депо за строителни отпадъци и е с площ от 600 декара. Теренът там се заравнява в последната една година в подготовка за строителството на складовите бази и офиси на няколко предприятия, които са предпочели Бургас за новите си филиали.

Всъщност този район има потенциала да се превърне в една от най-важните части за града, а плановете за развитието му обхващат и изграждането на втори околовръстен път на жк „Меден рудник“, с който трафикът да се изведе от бул. „Захари Стоянов“ и да преминава през детелина или кръгово, която да свързва комплекса с главния път Е87 в района на бензиностанция ЛУКОЙЛ.

На този етап обаче този проект още е на стартовата линия, тъй като все още се изготвя идейния проект, разкриха от Община Бургас за Флагман.БГ.
 


В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
Всичко затриха
30.06.2020 16:55:52
0
9
И кока кола произвеждахме през соца даже, сега на терена на безалкохолния и бирената е МОЛ Галерия. Дали парите които внася МОЛ Галерия в хаздната могат да се мерят с ефекта върху икономикат който имаха заводите за бира и безлакохолно, а работните места?
17.
Заклинателка
30.06.2020 12:36:28
0
13
Дано им изсъхнат крадливите ръчички...
16.
И все пак
30.06.2020 11:50:50
2
17
каква е тази индустриална зона по посока на защитената местност "Пода" ? Единствено местообитание на няколко вида птици...!Индустриални зони се създават зад и извън крайните квартали на градовете , а не МЕЖДУ кварталите им - в случая между кв. Акациите и кв. М.Рудник на окаяния град Бургас !
15.
alfa man
30.06.2020 11:29:01
0
17
къде са бирената,Червено Знаме, Спартак...?
14.
С природата
30.06.2020 10:59:34
0
12
Шега не бива.... Ще удари яко виновните...!!!
13.
До флагман
30.06.2020 10:21:43
1
17
Публикувайте разрешителното за таза сеч.
12.
Хммм
30.06.2020 10:19:49
0
18
до 11
Нали това е дългосрочната цел!!! Няма предприятия, ИМА безработица, беднотия, емиграция на младото поколение, обезлюдяване, опростачване... Според прогнозата на ООН, след 50 години България няма да я има !!!
11.
Бургас
30.06.2020 09:35:19
2
36
През соца Бургас беше индустриален град в пълният смисъл на словосъчетанието. Сега няма и помен от това време. Някой може ли да изброи предприятията, които вече ги няма?
Помните ли Камбана, Хлебозавода, Мелниците, Корабостроителният завод, Вагонният завод, Гочо Иванов... Нефтохим, какъв беше и какъв е сега... От най-развитият индустриален град ни превърнаха в гето
10.
Смешен и беден град
30.06.2020 09:25:28
0
34
Кметът ако ще и 20 индустриални зони да направи, индустрия няма. Няма ни производство, ни инвеститори. Градът е заприличал на голямо и празно село. Кога ще се привлекат истински инвеститори, които ще инвестират в производство.? Без производство ще сме си все така смешен и беден град
9.
В социализЪма
30.06.2020 09:04:07
1
16
за да захранят с ток Южната зона на Бургас прекараха далекопровод ПРЕЗ ЕЗЕРОТО ....Част от фундаментите на стълбовете все още могат да се видят! Така не увредиха нищо около бреговете ! Една година тежко обледяване пречупи стълбовете и никой не ги възстанови повече !По онова време въпросните дървета, които сега бастисаха бяха млади фиданки !
8.
До 6
30.06.2020 09:02:31
3
26
Каква индустриална зона виждаш пък ти? Колко предприятия има в нея? Ти наясно ли си в Бургас колко имаше преди години и колко хора бяха ангажирани /почни да ги изброяваш само от стадиона към Комлука/. Ако не си от града да, добре, разбирам неведението ти. Обаче, ако си бургазлия трябва да ти е ясно за какво става въпрос.
7.
Тино
30.06.2020 09:00:58
3
24
Значи индустриалната зона е на фаза "идеен проект", ама дърветата ги отсякохме?
Ще работат хора дръжки. Колкото работят в другата Индустриална зона. Само складове и пране на пари.
6.
Sarafa
30.06.2020 08:57:01
22
5
На ли искате да има къде да работите сега ревете.Индустриалната зона ще е хубав и полезна за града.
5.
!!!
30.06.2020 08:44:41
7
28
Язък за 70 80 годишните тополи всеки път като мина от там ми се къса сърцето защо ги исякахте тези дървета та те са някой и на 100 години грехота расипахте природата само исичате а никой не залесява защо после ставали наводнения земетресения и всякакви други има гозпод хубава да знаете гозпода управници
4.
До автора и Флагман.
30.06.2020 08:29:50
4
25
Електропровод? Не, масова сеч е това
3.
ВЪПРОС
30.06.2020 08:28:28
3
28
Флагман, а изсечените дърва кой ги взимаааа ????????
2.
Хипп
30.06.2020 08:25:35
5
30
Гербаджиите и индустриален парк на плажа ше построят ако от това могат да откраднат някакви пари.
1.
Орнитолог
30.06.2020 08:20:15
7
32
Нещо, влажни зони, блата, птици, защитени територии ? Индустиален парк върху блатото. Умно !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори