×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата иска постоянен арест за задържаните антимафиоти


Прокуратурата иска постоянен арест за задържаните антимафиоти
Задържаните висши служители на ГДБОП са били на хранилка, работели дори за конкурентни групировки, съобщи Иван Гешев
28 Юни 2020, Неделя, 07:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Под ударите на обвинението ще попадне и подчинена на ченгетата - тяхна свръзка с наркобандите

Прокуратурата до часове ще поиска постоянен арест за двамата висши антимафиоти Цветан Панков и Кирил Ванков. Според обвинението, те са покровителствали престъпни групи за трафик и разпространение на наркотици срещу заплащане. Постоянен арест ще се иска и за тяхна подчинена, която е била свръзката им с наркобандите, съобщи БНТ.

В групата има и четвърти разследван. Той не е служител на МВР, представял се като сътрудник на американската агенция за борба с наркотиците ДЕА и е притежавал фалшива карта на Международна полицейска асоциация.

Задържаните висши служители на ГДБОП са били на хранилка, работели за всеки, който им плаща, дори за конкурентни групировки. Това съобщи пред БНТ в предаването „Панорама“ главният прокурор Иван Гешев, след задържането на висшите ченгета. Белезниците щракнаха за шефа на отдел „Наркотици“ в ГДБОП Цветан Панков, пряко подчинения му началник сектор Кирил Ванков и още един служител. Панков е арестуван в момент на взимане на подкуп.

Гешев добави, че едва ли някой може да каже колко време служителите на ГДБОП са били от другата страна. В схемата участвали и хора, които не са служители на МВР, сред които е въпросният разследван, представял се за служител на ДЕА – американската администрация за борба с наркотрафика.


В категории: Темида


15
Коментара по темата
15.
Милен
28.06.2020 15:34:24
0
2
Краино време е да се намесите и в гранична полиция ,че там има доста за вас.Като се започне от Резово че чак до София.Там кинти те са много повече.
14.
до 10
28.06.2020 14:27:48
0
2
Толкова ли не разбра, че едната мафиотска групировка заграбва в момента бизнеса на другата? Това да не те радва?
13.
Народа на България
28.06.2020 12:45:49
1
5
Нови скандални записи с Шибаняка Боко Борисов.
Първи запис, телефонен разговор с Валентин Златев:
Оъъъъъхххх… Обличам се да отивам в Брюксел, че да вечерям с Урсула у тях, а ше закусвам с Шарл Мишел сабалем…
Втори запис, телефонен разговор , в който борисоф нарежда как трябва да се подиграват на Румен Радев и Радев да изглежда смешен. „Това искам да го чуя във вечерните новини!“:
12.
До11
28.06.2020 12:34:40
2
0
Абе хампи, ти не разбра ли, че онези мангали дето те цепнаха отзад не са гербаджии бе! Ей прооост си беше и такъв си остана!
11.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
28.06.2020 12:32:14
0
4
ГДБОП е една от Бухалките на премиера борисоФ! Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов е назначен Лично от борисоаф и на него се е отчитал за дейността си!
10.
При този премиер...
28.06.2020 12:31:57
4
2
Се наиграха бая "големи мъжленца" Нагли, Килъри, Алкохолни босове, Черепи, Баневци и куп други. Никога до сега не са удряни хора от такъв калибър, факт. А когато фактите говорят вся сволач и слабоумни шизофрени трябва да мълчат!
9.
хах
28.06.2020 11:15:13
0
8
на баш мафиоти антимафиоти ли им се вика?
8.
Do xaxa ot glarus
28.06.2020 10:57:23
0
1
Po indiansi e am vsi4ko si razbral
Mnogo pozdravi
7.
Жоро
28.06.2020 10:25:03
0
0
И правилно го иска!
6.
DJARO
28.06.2020 10:17:40
1
8
Какъвто Премиера.......той дава личен пример...със ПАЧКИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО.....всичко е прогнило от корупция.....при ГЕРБ......знаят че си заминават .....и се КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
5.
до хаха
28.06.2020 09:16:18
1
3
на езика на простака може би? иска да го разбере правилно.Нали знаеш че умния може да говори на език достъпен за простаците .
4.
Хаха
28.06.2020 08:54:25
3
3
Гларус, това на какъв език Becher? Ти да не си индианец?
3.
Гешев
28.06.2020 08:54:02
1
3
ида към Бургас да разчистя фонята от един ник , дръж се здраво да не припаднеш.
2.
Сноб
28.06.2020 08:44:55
2
12
Прокуратурата да се сезира за скандалните записи на Башбаканина, за придобитите имоти за милиоти на пиарката му, за кражбите на еврофондове в земеделието, за незаконното пристанище на Доган в Росенец или за общинските съветници, които деактуваха държавна земя и му я подариха на Сокола. Обаче как да стане това, като каскета е креатура на Пеевски и не закача удобните на Прасето мутри във властта? Как да посегне на ръката, която го храни? Затова и ДС мутрите бетониращи Алепу в момента са спокойни, от тяхното котило е!
1.
Glarus
28.06.2020 08:24:14
3
7
Samo Gechev uraaaaaaa naptet
Kade Becher do sega Samo Ataka
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори