×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огнена вендета! Запалиха БМВ-то на 29-годишен несебърлия


Огнена вендета! Запалиха БМВ-то на 29-годишен несебърлия
До предната лява гума е намерена стопилка, по всичко личи, че пожарът е умишлен
24 Юни 2020, Сряда, 09:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Немското возило било паркирано до "Екшън аквапарк" в Слънчев бряг, когато избухнало в пламъци

БМВ 740 с великотърновска регистрация стана на пепел, след като късно снощи, оиколо 02:20 часа избухна в пламъци, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Немското возило е собственост на 29-годишен несебърлия, който явно има врагове. Колата е била паркирана в района на "Екшън аквапарк" в Слънчев бряг, когато пламната като факла.

На място веднага пристигнал  един противопожарен автомобил и трима огнеборци, които потуши пламъците. Огненият ад буквално унищожил автомобила и от него не е останало почти нищо. 

При извършения оглед до предната лява гума е намерена и иззета стопилка, по всичко личи, че атаката срещу несебърлията е била умишлена.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Несебър.


В категории: Несебър


15
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
15
Коментара по темата
15.
Iva
26.06.2020 16:18:49
0
0
Neka mu vse si vireshe nosa koi sam az gospid si znae rabotata
14.
До Шино
24.06.2020 17:20:25
0
1
Прав си братчето ми!
Все едно Стойчо Бойлера е шеф на криминална в Сл.бряг...........Файда михис
13.
mitio
24.06.2020 17:08:12
0
0
kozata taq myrsha e ,choveka e dilar i vzema porychki sq kat izlqza shte mu skysam ushite na toq mishok
12.
gengsta
24.06.2020 17:06:28
1
1
kozata i vrabcheto sa 100% te sa edinstvenite mizernici na teritoriqta na nesebar i sunny
11.
Ташак
24.06.2020 17:05:50
0
2
Несебърлия колкото Хан Аспарух е от Еркеч.
Хубав баварец,май се сещам,едни от многото бургоджии в комплекса имаха такова.Явно висят пари на някой или са си го самозапалили,лесна за решение задача ако в РПУ работиха истински полицаи като Димо Рачев,Драган Димитров и т.н...а не щато сегашните полицаи(ки)
10.
Васко до корнера
24.06.2020 15:12:59
0
1
Някой да има инфо за двамата дебелака които бръмчат с едно изсипано циганско биемве 5-та серия за хиляда лева.
Номера е рв 3838 чи много мутреят да не са рекетьори
9.
шинов
24.06.2020 14:16:54
0
6
кога вътр.министър ще провери как работи криминалната на ру несебър и колко процента разкриваемост на престъпленията имат?там трябва да има масови уволнения поради некадърност-чистене до корен!
8.
Работят според зора
24.06.2020 12:28:28
0
2
Дет се вика всичко могат, само да искат. Макар че за да разкрият нещо, трябва да има запис от някоя камера...
7.
Горнооряховски бек
24.06.2020 10:59:48
0
5
Имам усещането, че новото ръководство на управлението и не само, ще се потруди повече по този случай. Защо ли? Ами няма да ви кажа! Успех и да пооспокоите татко му, че не е добре с нервите! А той е несебърлия, колкото аз съм мома.
6.
До 4
24.06.2020 10:50:50
0
11
Значи един вид това не са полицай а регистратори
5.
Бургазлия
24.06.2020 10:40:39
0
5
Ами на Чочо кога ще му дойде реда.
4.
Амиии
24.06.2020 10:29:16
2
22
Те РУ Несебър са свикнали с палежите, те само регистрират престъпленията, а не ги разкриват. Те са заети с правенето на пари и далаверки.
3.
гледам, гледам... снимката била илюстративна...
24.06.2020 10:24:29
1
9
С тия илюстративни снимки сте голяма излагация.
2.
:-)
24.06.2020 09:47:26
0
9
Кукла, като нова. Малък проблем с DPF филтъра. :-)
1.
55
24.06.2020 09:21:42
3
16
Добре са направили
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори