×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои 3 зодии ще се радват на пари и любов през юни


27 Май 2020, Сряда, 18:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте дали вашата е сред тях

Времето навън е прекрасно, ограничителните мерки заради епидемията от коронавирус постепенно се разхлабват и усещаме, че положителното настроение отново ни завладява. И няма как да е иначе, все пак идва лято! На прага на месец юни надникваме с трепет и към астрологичната прогноза, за да разберем кои зодии ще се радват на наистина чудесен период, зареден с усмивки.

Телец

Юни месец ще ви донесе много приятни моменти, най-вече в личен план. Любовният ви живот през този период ще е много динамичен, страстен, вълнуващ. Ако имате партньор, комуникацията ви ще е прекрасна. Ще се разбирате дори и без думи, ще сте завладени от положителна енергия. Единственото, което може да попречи на семейното ви щастие са финансови разногласия, но ще успеете да ги разрешите лесно, стига да сте спокойни и да се изслушвате взаимно. Необвързаните представители на зодия Телец ще направят промени в начина си на живот, ще се осмелят да опитат нови неща и така е възможно да срещнат вълнуващ човек, който да ги провокира и заинтригува сериозно. Бъдете отворени към предложения за социални контакти и възможности. Не е изключена ситуация на любов от пръв поглед.

В здравословен план ще се чувствате добре, активни и в кондиция. Не се очакват смущения или сериозни оплаквания. Ако страдате от хронични заболявания, дръжте ги под контрол и всичко ще бъде наред през периода. Обърнете внимание на психическото здраве и релаксирайте повече, не се преуморявайте. В професионален план няма да има промени. В работата ситуацията ще е стабилна. Възможно е да се появи напрежение между вас и колеги или ръководството. Това може да проличи в групови срещи на работното място. Опитайте се да запазите спокойствие, дори и да ви провокират. Мислете, преди да влезете в конфликт. Възможни са командировки. Във финансов план ще сте доволни. Приходите ви ще идват навреме, без закъснение и ако не сте излишно разточителни, ще успеете да спестите пари за мечтана покупка или ваканция.

Лъв

Скъпи Лъвове, очаква ви превъзходен юни! Ще се радвате на успехи във всяко поприще – професионално и лично. Преди всичко ще сте фокусирани върху работните си ангажименти, но това няма да пречи на личните ви отношения. В любовен план ще ви влияят позициите на Сатурн, Венера и Марс. Венера ще допринесе за повече романтика в ежедневието ви, докато Марс ще влияе на страстта във връзката ви. Сатурн ще се погрижи отношенията да се запазят стабилни и без сътресения, особено за женените двойки. Обвързаните от тази зодия ще проявят креативност в отношенията си и това ще им донесе много приятни изживявания. Що се отнася до представителите на зодията, които са необвързани, за тях месецът ще е също успешен. Възможни са нови запознанства и връзки с атрактивни личности. В здравословен план ситуацията също ще е спокойна. Всички здравословни смущения, които се появят, ще бъдат преодолявани с минимални усилия от ваша страна. Хроничните заболявания ще бъдат под контрол. Не забравяйте да се грижите за тялото си с редовни тренировки и разходки на открито, както и да хапвате здравословно и балансирано. Това, което ще е във възход за вас през новия месец е кариерата. Ако търсите нова работа, ще имате възможности да намерите интересни позиции. Във финансов план също ще сте доволни, защото приходите ви няма да намаляват, а дори може да се увеличат. Ако обаче имате желание да инвестирате, мислете внимателно и не прибързвайте.

Козирог

За Козирозите юни ще е месец на любовта. Ще имате много възможности да засвидетелствате обичта към партньора си, както и да получите много грижа в замяна. Марс ще ви повлияе и ще направи брачния ви живот още по-страстен и динамичен през този период. Възможно е да имате разногласия с партньора на тема финанси и бюджет, но с повече разговори и благ тон ще успеете да постигнете съгласие. Необвързаните представители на зодията ще имат възможност да започнат сериозна връзка или пък да задълбочат вече започнати отношения. Периодът ще е благодатен за много романтични преживявания, емоционални срещи и вълнуващи вечери. Козирозите, които са във връзка, ще се радват на хармонични отношения и ще успеят да ги заздравят още повече. В здравословен план също не се предвиждат сътресения. Ще се чувствате в добро здраве, без съществени оплаквания. Поддържайте активност и тялото ви ще е тонизирано и готово за динамични преживявания. Не забравяйте да се храните балансирано, без да преяждате. Ако имате някакви здравословни смущения през периода, те ще са незначителни и ще отминат бързо. В професионален план нещата ще са добре, стабилни и без проблеми. Венера ще ви помогне да укрепите позицията в работата и да постигнете начертаните цели. Възможно е да ви възложат нови отговорности, но на този етап не се предвижда увеличение на възнаграждението ви. Позитивният момент е, че в работата ще се чувствате спокойни, ще цари хармония.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Даскала
27.05.2020 18:38:07
0
5
Дееееба тъпанарите ви деееба и до 4 не може да броите....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение Имали арестувани, очаквайте след малко След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел Адмирал на марина Диневи Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане За някои е крайно необходимо новата дреха от магазина да мине през пералнята поне веднъж преди обличане, но други нямат такива убеждения. Какво да правим? Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  за мен най-важен е личният контакт с хората, отсече Радостин Колев Лъсна голяма тайна! Двама любимци се връщат в "Игри на волята" Лъсна голяма тайна! Двама любимци се връщат в "Игри на волята" От средата на юни започват снимките на шестия сезон Взривиха куфара до РЗИ-Бургас, оказа се пълен с торби и дрехи (СНИМКИ) Взривиха куфара до РЗИ-Бургас, оказа се пълен с торби и дрехи (СНИМКИ) Не е ясно чия собственост е съмнителната вещ, но със сигурност в нея няма нищо притеснително Какъв е профилът на избирателите на "Величие" - предимно жени и висшисти Какъв е профилът на избирателите на "Величие" - предимно жени и висшисти "Имат профил на хора, които са гласували на предишните парламентарни избори за "Възраждане", за по-малки партии, с "не подкрепям никого" или въобще не са гласували Шаш и паника на вота: Змия навести СИК Шаш и паника на вота: Змия навести СИК Неканената гостенка пълзяла по стената, шефката на комисията извикала пожарната Заради съмнителен куфар отцепиха част от центъра на Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Заради съмнителен куфар отцепиха част от центъра на Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Куфарът се намира в нишата до прозореца на входа на РЗИ Кои ще станат депутати, вижте прогнозното разпределение във Втори МИР Бургас Кои ще станат депутати, вижте прогнозното разпределение във Втори МИР Бургас ГЕРБ печели 4 мандата, ДПС - 3, "Възраждане" и ПП-ДБ - по 2, БСП, ИТН и "Величие" - по един
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори