×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов арест в жк „Меден рудник”, полиция щурмува бл. 3 в комплекса и откри пико (ОБНОВЕНА)


Нов арест в жк „Меден рудник”, полиция щурмува бл. 3 в комплекса и откри пико (ОБНОВЕНА)
Бургазлия е задържан само месец, след като на същото място полицията арестува с 20 грама марихуана Недялко М.
Ключови думи: пико, Меден рудник
18 Май 2020, Понеделник, 08:59 ч.
Автор: Флагман.Бг

По информация на Флагман.БГ е задържан 32-годишният Стефан Стефанов-Чефо

Полиция щурмува бл. 3 в бургаския жк „Меден рудник” и откри около 10 грама пико, както и прекуросири за изготвяне на наркотици и техни аналози. Дрогата е открита в дома на 32-годишен бургазлия, а у тях са установени още двама – 29-годишен местен и 32-годишен несебърлия.

По информация на Флагман.БГ всъщност униформените са тарашили апартамента на Стефан С., познат с прякора си „Чефо”, който от години се подвизавал в блока край СУ „Петко Росен” и т.нар. „лакома спирка”в комплекса. Реално арестът е осъществен само месец, след като пред същия бл. 3 в жк „Меден рудник” бе спипан друг бургазлия – 29-годишният Недялко Митев.

Спипаха бургазлията Недялко с 20 грама марихуана, хвърлил наркотика на земята щом видял полицаите

Тогава той излизал от единия вход, когато патрулиращи полицаи го забелязали. Виждайки ги, той панически захвърлил плика с 20 грама марихуана, които очевидно току-що си бил набавил, но униформените видели и го арестували бързо. 

Обновена в 15:20 часа

Междувременно Стефан Стефанов-Чефо се обади на редакционния телефон на Флагман.бг, за да внесе важно уточнение. Според него в дома му в блок 3 в ж.к.“Меден рудник“ не е открит метамфетамин. В ежедневната полицейска сводка е отчетено, че са намерени наркотици, но Чефо е категоричен, че нямало такова нещо.

От 10 години не се занимавал „с такива работи“ и бил чист, твърди той. „Намериха само два разредитела и фосфор. Това ли са прекусорите?“, запита риторично Стефан Стефанов. На въпрос на Флагман.бг: За какво използва разредителите и фосфора, той отсече: „Правя си пиратки. Забранено ли е?“, след което със завидни познания за всеки химик уточни съставките на двете вещества и отправи предизвикателство. „Искам да видя дали някой ще може да направи пико с тях? Чакам да видя?“, допълни той.


В категории: Крими


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
13
Коментара по темата
13.
До 11
19.05.2020 22:58:28
0
0
Недей да лъжеш е ушЕ ! На 11 години.., намерил му бил в качулката :Д. На кой ги разправяш тия ? Те мангустите си възпитават по-стриктно децата.
12.
Позната
19.05.2020 12:06:41
0
2
Стефан никога не е бил чист няма и да бъде на него му е готино да издруса 1 грам пико и 1 грам да изпуши на фо-то на ден жалко, че не мисли за семейството си този издегостирал наркоман...
11.
До 10
19.05.2020 07:39:48
1
2
Тоя помяр спойлер ли е къф е.. го търся от 1 месец.
Намерих в горницата на малкия( на 11 години е сина ми) тва пико ли е кво е и съм се заклел че ще му пробия главата с дрелката!!!
10.
Не е важно
19.05.2020 07:35:52
1
0
Чефо е чист от простотии,гаранция ви казвам !
А човека който търсят и скоро ще върнат в панделата е спойлера! Тоя наркоман живее в блока до обръщалото зад Авенюто и съм го виждал на малки деца да продава.. Чефо пак от приятели си пати..Чефо маняк спойлера те дъни !
9.
бай Хой
18.05.2020 20:31:58
2
0
Стефане, те всички тук са много смели.Бият , ебът, а като те видят вярвам препикават мериите
8.
Стефан do7
18.05.2020 19:30:08
2
2
аве ей ко лайш тука ве жена кажи ми кой си е палячо анонимен недей се бъзикай с мене че както ми пуши главата ще те разпоря ей
7.
3бл съсед
18.05.2020 17:40:54
1
3
Ей Чефо ли си какъвто си там помияр гледай да не те напипам да продаващ дрога пред блока. Апропо флегман във същия блок живее и едно от шефчетата на полицията в Бургас и доста други полицаи. Помярще те бия и еб@, само имай късмета да те набарам да продава. Видях те кой си при ареста и разбрах входа и етажа...
6.
Тос
18.05.2020 13:31:24
1
1
29 годишния пак е Недялко
5.
До 2
18.05.2020 13:03:28
0
3
Е няма как да си арестуват шефовете трябва от парламента да почнат
4.
родител
18.05.2020 12:19:20
1
1
Избраоно прекрасно място за пазар до училището .Явно този блок е складова база и депо за съхранение и снабдяване на дилърите Междувпрочем това е под носа на полицейското управление Не случайно изгонихаМустафа та шеф на РПУ и го натириха в Сунгурларе иначе той бе ги разгонил Махна се ите се завърнаха пазара .
3.
намгалФ
18.05.2020 11:22:57
1
14
Хахаха
"Нов арест в жк „Меден рудник”, полиция щурмува бл. 3 в комплекса и откри пико"
И бл.4 да щурмувате и бл.5 и бл.45 и бл445, абе който си изберете все същото ще намерите, идиоти :)) Целия комплекс е мазало.
2.
Майтап работа
18.05.2020 10:54:57
2
17
10 грама пико, 20 грама марихуана...
За такива акции в белите държави изобщо не занимават медиите. Хванете големите риби и големите пратки. Направете новина като хванете 100кг пико и 2 тона марихуана! Стигнете до най-високите нива в йерархията, дори и да има висши политици в схемата, другото е майтап работа
1.
уши
18.05.2020 09:24:58
0
13
уши много уши то сега в затвора няма го отърве а тоя недялко сигурно е пял след като и тоя чефо е вътре няма нищо случайно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг"
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори