×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коронавирусът застигна Рут Колева в Мексико


14 Май 2020, Четвъртък, 20:40 ч.

Независимо от ограниченията, Рут успява да отдели време да твори

Заразата с коронавирус стигна и до Рут Колева. Изпълнителката, която досега беше в изолация в малко село в Мексико, вече се сблъсква от първо лице с кошмарната болест, научи HotArena.

Първият заболял е местен жител и е регистриран там преди няколко дни. Новината за разпространение на заразата обаче настроила местните срещу чужденците и заплашват със саморазправа туристите.

„Два месеца и пет дни в Мексико, а си мислех, че идвам тук за няколко дни. Луната огрява улицата пред къщата ми по един особено приказен начин. Малко като от филм на Фелини, но с нотка на магически реализъм, ала Габриел Гарсия Маркес.

Преди няколко дни намериха първия заразен в covid-19 човек в селото и както се очакваше, това доведе до драстични промени в динамиката на живот в това малко общество.

Затвориха магазините, забраниха карането на кайт сърф на плажа (което е много жалко, защото точно поднових уроците си и ми престоеше да се качвам на дъската във водата), наложиха строги мерки за носене на маски и дезинфекция и стана абсолютно невъзможно да излезеш навън, същевременно се появиха и разни стряскащи истории как в съседни села местните се опитали да запалят къщата на двойка възрастни чужденци, защото се прибрали скоро от САЩ (при това в собствената си къща). За щастие тук настроенията към чужденците все още варират по-скоро в позитивната палитра от емоции”, разказва за своите перипетии Рут, пише "България днес".

Тя продължава да е отшелник в малко село на полуостров Юкатан, но вече се е сприятелила с няколко човека.

„Успях да се сприятеля с няколко човека и вярвам, че някои от тези приятелства ще бъдат дълготрайни. Не само заради ситуацията, в която сме се срещнали, но и заради нея. И преди съм срещала приятели в момент на изолация, някак тогава проличават най-ярко човешките качества. Днес един от месните, който се оказа, че е бил в България (при това в Перник!?!?) ми каза "You are a local now", което макар и незначително ме накара да се замисля, че в крайна сметка аз най-вероятно ще прекарам поне едни три месеца от живота си тук.”, разказва още Рут.

Певицата споделя, че вече спокойно може да включи и Мексико към страните, в които се чувства като у дома си. И независимо от ограниченията, Рут успява да отдели време да твори.

Рут дори записва песни с нейния нов приятел Хорхе. А талантливата българка разказва за кайта и морето. И въпреки че се адаптира към живота в селото, Колева е категорична, че родината й липсва, както и удобствата на модерния живот.

Но тъй като за момента това е невъзможно, тя се задоволява с красотата на Ел Куйо, песента на морето, уникалните риби, плажа и птиците.

„Това са неща, за които си струват да жертваш дигиталния живот”, обобщава Рут. И завършва с пожелание към приятелите си за красота и радост от малките неща в живота.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
4
Коментара по темата
4.
Манаф Aли от Триполи
15.05.2020 00:30:46
0
2
На аноза на рут съм татуирал корона тя е моята анална кралица
3.
Шмиргел
14.05.2020 21:46:57
1
9
Дреме ми на Ел куйо за темеРут Колева...
2.
Зуум
14.05.2020 21:23:01
1
6
Жал да те хване за Грут
1.
Кара
14.05.2020 21:15:14
1
6
Горката,дано скоро намери покой
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори