×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Милен Цветков излязъл сам от колата след катастрофата, линейката се забавила


Милен Цветков излязъл сам от колата след катастрофата, линейката се забавила
Милен Цветков беше седнал на 20 метра от потрошената си кола, каза Тодор Петров, който станал свидетел на катастрофата
21 Април 2020, Вторник, 10:41 ч.
Автор: Флагман.Бг

Стори ми се, че линейката дойде след цяла вечност, каза свидетел 

Милен Цветков е излязъл сам от колата след катастрофата. Охранители от съседния мол му даваха вода и това бе грешка, каза в „Тази сутрин“ по бТВ Тодор Петров. Той станал свидетел на катастрофата.

„Видях се с приятели в района, за да си честитим Великден. Към 18:00 часа мина поредната кола с много висока скорост след това се чу удар – много силен, като взрив“, добави свидетелят. 

"Когато отидохме да видим какво става, видяхме първо едно такси пометено, с изпочупени стъкла. Шофьорът на таксито беше излязъл и беше жив. На 20 метра видяхме една друга кошмарна картина – колата, която по-късно се оказа, че е на Милен Цветков, беше в окаяно състояние с липсваща задна част", сподели Тодор Петров.

По думите му забита в спирката на метрото е била колата на този младеж, който е причинил катастрофата. "Тя също беше доста потрошена. Забелязах, че и на двете коли се бяха отворили въздушните възглавници. Видях, че око първата кола – на извършителя, хората бяха около колата, живи и здрави. По едно време забелязах един седнал човек на тротоара, разпознах го, беше Милен Цветков", разказа свидетелят.

Той обясни, че не е видял как журналистът е слязъл от колата, но явно го е направил сам и е изминал около 20 м. 

"Ако човек е толкова тежко пострадал, няма как да измине това разстояние. Видях, че около него има охранители от мола, говореха си с него. Това според мен е първата грешка, защото всеки знае, че при политравматизъм не трябва да се мърда, не трябва да се премества тялото от мястото на инцидента. Това преместване на тези 20 м може би е изиграло лоша шега. Видях че му дават може би вода. При такива инциденти знам, че не се дават течности", сподели Тодор.

Той посочи, че видял как охранителите започнали изведнъж да се борят с Милен Цветков. "После на другия ден прочетох, че си бил глътнал езика. Положението ме започна да се усложнява. Тогава дойде първата полицейска кола, той беше в съзнание", посочи Тодор Петров.

Според него това съвсем променя нещата – дали от задушаване е умрял Милен Цветков и от ненавременна медицинска помощ или от политравматизъм, попита той.

"Стори ми се, че линейката дойде след цяла вечност, не съм си гледал часовника, но и хората около мен се чудеха защо не идва линейка. На другия ден проследих всички медийни изяви на официалните лица. СДВР казаха, че сигналът за инцидента е дошъл в 18 ч., от Спешната помощ казват, че сигналът при тях е постъпил в 18:16 часа, а след 6 минути изпратили линейка и тя пристигнала в 18:22 часа. Това са цели 22 минути. Освен това линейката седя още 10 минути на място, което прави 32 минути, и още 10 минути до "Пирогов“ – 42 минути. Вие ми кажете дали човек може да оцелее за 42 минути", заяви свидетелят.

По думите му състоянието на Милен Цветков се влошава още на място. "Аз видях, че той вече губи битката за живота си там на тротоара. От полицията твърдят, че той е умрял на пътното платно", каза Петров.

На пътя постоянно минаваха коли, движението не беше спряно, коли минаваха през останките на колите от инцидента, хвърчаха части навсякъде. Чак като дойде втората полицейска кола започнаха да организират движението, обясни още Тодор Петров.

"На две минути има две големи болници, ако те не могат да оказват бърза помощ, за какво са болници? Те са престижни болници. Въпросът ми е дали можеше да бъде спасен Милен Цветков? Този наркоман е ясно, че е виновен, но можеше ли да бъде спасен един човешки живот?", отбеляза още мъжът.

Той обясни, че медицинският екип, който дошъл на място, били две момичета, които се опитали да направят на Милен Цветков масаж на сърцето, още на замята. После едвам го качили в линейката.

"Не знаех кои са хората от другия автомобил – направи ми впечатление, че са едно момче и едно момиче. Обикаляха около колата, ровеха си по задната седалка, търсеха нещо, което явно са загубили. Един младеж нервно крачеше и по едно време изчезна. Много хора ме питат дали са били адекватни – адекватни са, щом са се качили но този мощен автомобил, много адекватни са били, нищо че са употребили наркотици. Те трябва да носят пълна отговорност", посочи свидетелят.

Тодор Петров съобщи, че още същата вечер, на същото място, са се организирали гонки с мощни мотори и автомобили. Ревът на двигателите не спря до сутринта, каза той.
 


В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Не е трябвало да му дават да пие вода
21.04.2020 14:57:26
1
6
Не знам дали този свидетел даваха вчера по телевизията, но чух да казва, че някой му е дал вода. Ако сам си е излязъл от колата и са му дали вода, може това да е противопоказно и да е починал от тробм или инфаркт. Трябвало е да го сложат на земята да легне и да го покрият с одеало. С вода е трябвало само да му измият лицето и да го освежат, но не и да му дават да пие
7.
тюфлек
21.04.2020 14:42:37
5
6
Опааа, този май ме изпревари. И аз съм свидетел. За тези , които се интересуват от моите показания , ще им посоча банковата си сметка. Ще загатна само, че Милен дори не беше в колата. Той дойде от близката пресечка и падна до колите. Приемам всякаква валута.
6.
Още една звезда грейна на небето.Тъжно!
21.04.2020 13:36:58
0
21
Сега ще излезе,че Милен Цветков сам си е причинил смъртта. Така се получава като имаш много власт,пари и мастити адвокати!!!Ще изкарат него виновен,охраната на мола и медиците.С години ще правят експертизи и накрая ще му дадат на този година и половина,но поради продължителността на ареста ще се окаже,че даже си е излежал присъдата.А може сега да се окаже,че някой друг е карал?!?!
5.
Ami
21.04.2020 12:49:12
5
8
Тива е бил адреналина.Ако логично са го били изоравили пак тялото се стяга и вероятно щеше да е жив.Като е седнал тялото се отпудка започва да го е дтрах понеже вижда какво е станало и тива е.А линейката идва но онез от централите не работят.Ядат козунаци и изобщо не ги онтересува.За 800 лева толкива.Ето това е управлението на наште министри.може накрая и персонал да няма.Аз,съм викал линейка без да е толкова спешен длучай.Тя фойде след 30 минути.Изобщо нер нормално
4.
*********
21.04.2020 12:29:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
ГОСТ
21.04.2020 12:23:34
1
13
Сещам се за Шабан Шаулич,който загина при подобна катастрофа в Германия......Колата с която пътуваше Шаулич,беше ударена отзад,от надрусан наркоман.........
Шабан излязъл от автомобила,държал се адекватно,впоследствие починал в болницата.........
Може би АДРЕНАЛИНА е този който е накарал Милен (както и Шаулич ) да излезе от колата......
А линейката се е забавила,то е ясно.....когато всяка секунда е ценна при подобна ситуация.....
2.
Лекинко
21.04.2020 11:01:44
1
49
Защо ми се струва, че вината за смъртта започва лекинко да се прехвърля към лекарите?? Свидетелят като свидетел, не трябва ли само да каже какво е видял, а не дава и той "компетентно" мнение?
1.
зурла
21.04.2020 11:01:39
4
41
Тези болници на 2 минути не са болници, а касички.
Да се прави разлика.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Животното е починало в страшни мъки след неуспешни опити за спасяване, споделя пловдивчанка Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление "Искам България да прилича повече на Европа", каза Радослав Кузманов Котаракът Гого от Пловдив депутат? Котаракът Гого от Пловдив депутат? Кампанията в негова защита от читалнята беше подкрепена от близо 11 000 души Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Бившият депутат, който се оказа биологичен баща на второто дете на Габриела Славова, гласувал втори път, но с хартиена бюлетина Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Звездата от "Риск спечели, риск губи" хвърли бомба в социалните мрежи, след като разказа какво е сънувал Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че за да има развитие в страната и регионите да усещат подкрепата на държавата, е нужен стабилен парламент, надеждно и силно правителство Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган За пръв път гласува с хартия  Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Гражданите трябва да помнят обещанията на политиците, заяви той Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие В социалните мрежи ври и кипи от коментари Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас
Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори