×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаските полицаи на престижното шесто място в ежегодния турнир по стрелба „Освобождение“


Бургаските полицаи на престижното шесто място в ежегодния турнир по стрелба „Освобождение“
Вижте цялостното класиране на провелото се състезание
28 Февруари 2020, Петък, 16:50 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

В състезанието по случай 3 март се включиха общо 110 от най-добрите стрелци в редиците на МВР

Отборът на ОДМВР-Бургас по спортна стрелба с пистолет се класира на шесто място на Републикански турнир „Освобождение“, който се провежда всяка година по случай националния празник на България – 3 март. Днес на стрелбище „Аполо“ областният управител Вълчо Чолаков, директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров и началникът на Охранителна полиция и КАТ комисар Неделчо Рачев наградиха най-добрите 6 отбора по спортна стрелба в България. 

В превърналата се в традиционна надпревара взеха участие общо 22 отбора мъже, 13 отбора жени, както индивидуални участници – 8 мъже и 5 жени. Общият брой на служители от редиците на МВР бе 110.

В индивидуалното класиране при жените на първо място бе Изабела Пламенова от СК ОД-Варна, следвана плътно от Велина Гайдарова от СКД „Жандармерия“, която взе среброто. До бронза пък достигна Радостина Очкова от СК „Генерална дирекция национална полиция“. На четвърто, пето и шесто място съответно се наредиха Катя Василева (СК ОД-Враца), Юлияна Димитрова и Татяна Бандурская (СК ОД-Кърджали).

В индивидуалното класиране при мъжете златото взе Цанко Близнаков от СК ОД-Пазарджик. Втори бе Любомир Любенов от СДВР, а на трето се класира колегата му Йото Иванов. Четвърти, пети и шести бяха съответно Георги Проданов (СК ОД-Бургас), Цветан Колев (СК ОД-Пазарджик) и Ивайло Флоров (СК ОД-Враца).

Отборните класирания при мъжете са:

1.    СДВР
2.    ОД Кърджали
3.    ОД Пазарджик
4.    Академия МВР
5.    РДГП Бургас
6.    ОД Плевен

Отборните класирания при жените:

1.    ОД Плевен
2.    Академия МВР
3.    ОД Враца
4.    ГД ПБЗН
5.    Дирекция Жандармерия
6.    ОД Варна

В комплексното класиране челната шестица е както следва:

1.    Академия МВР
2.    ОД Плевен
3.    ОД Кърджали
4.    ОД Враца
5.    ОД Варна
6.    ОД Бургас

„Надявам се да сте прекарали няколко наистина хубави дни в Бургас. Бъдете все така здрави, добри и продължете да си вършите работата все така от сърце“, обърна се към полицаите областният управител Вълчо Чолаков.

„Най-важното за мен, като домакин, е комисията да е била безпристрастна, въпреки че имахме друга уговорка преди това“, пошегува се директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров. „Надявам се всички да са удовлетворени от резултатите. На първенците – честито! Действително са се подготвили много добре. На останалите колеги мога да пожелая догодина да се представят по-добре и най-важното – да не се отказват. Нека всички бъдем така успешни и в работата и все по-малко да се налага да използваме уменията, които през последните дни показахте, че владеете много добре“, каза още той. 
 




В категории: Спорт


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
До5
29.02.2020 03:56:06
0
0
На "престижното"15 - то :D
5.
Двустранна спортна среща САЩ СССР
28.02.2020 20:29:16
0
0
Америкаците се класирали на първо място, руснаците на второ.
Съобщение в американската преса - на проведеното състезание нашите спортисти заеха първото място, а съветските последното.
Съпбщение в съветската преса - на проведеното състезание нашите спортисти се класираха на второ място, а американските на предпоследното.
Та не разбрах, на кое място всъщност са се класирали нашите полицаи?
4.
Язон
28.02.2020 19:47:52
0
4
Колко престижно може да е 6-то място? Я по едно наказание на целия отбор и догодина ще са първи.
3.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.02.2020 18:41:07
1
5
Днес в Пловдив са арестували още един крадец и измамник от обединени патриоти, общински съветник. От ВМРО по точно. Но тук няма да го пуснат като новина
2.
КОЗЛОДУЙ
28.02.2020 18:15:06
7
3
Браво машини, мачкъй разбойниците
1.
rosnakat
28.02.2020 17:29:48
4
4
shi gi shupq ot boi teq fintifluishki
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу
Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори