×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Високо напрежение: Съвместимостта на скорпиона с други зодии


09 Януари 2020, Четвъртък, 16:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте с кого е подходящо да си партнира този знак

Скорпион и овен

Комбинация с „високо напрежение“. В секса овенът е любител на новото и скорпионът осигурява ентусиазирано съдружие.Но овенът е твърде „щастливо овчарче“ за ревнивия скорпион. И двамата са твърде егоцентрични, динамични и амбициозни. Привличането между тях може да бъде много силно, но индивидуализмът им ги разделя. Признаците са за крат- котрайна връзка. По-дългият съвместен път ще бъде каменист.

Скорпион и телец

И двамата имат достатъчно възможности и страст за да си доста- вят удоволствие в леглото. Но разликите в техните индивидуалности трябва да се изгладят, ако те трябва да продължат да се харесват и на сутринта. Дкорпионът се дразни от мързела и е обикновено припрян. Телецът е муден и обича да харчи пари само за сериозни неща. И двамата са горди, упорити и искат да доминират. Силното им сексуално привлича- не показва, че една афера е възможна, но изгледите за щастлив брак са колебливи.

Скорпион и близнак

Сексуално те могат да се търпят, но това не е всичко. Трябва да се правят много уговорки и от двете страни. Близнакът приема всичко твърде леко за напрегнатия скорпион. Скорпионът е установен, докато близнакът е променлив и изменчив. Близнакът е с изострен интелект и обича да се показва по всеки повод в обществото. Скорпионът смята, че това е безполезно загубено време. Колеблива връзка и труден брак.

Скорпион и рак

Тези два водни знака си подхождат много добре. Сексуалната прогноза е също добра. Страстта на скорпиона намира доброжелателен партнъор в рака. Физическото привличане им помага да редуцират вълните на ревност, от които и двамата страдат. Ако се появят светкавици обаче мястото на невинния страничен наблюдател не е там. През по-голямата част връзката е хармонична и представлява единство на сила и закрила. Хубава връзка и хубав брак.

Скорпион и лъв

И двата знака са готови за късо съединение и експлозивът на неразбирателството може да завърши с избухване. Тук страстите са твърде силни. Физически те се привличат, но скорпионът не може да даде вниманието и уважението, което изисква лъвът. Гордостта на лъва ще бъде наранена, а в много случаи ревнивото чувство на собственост на скорпиона също ще бъде наранено или ще пострада. Една възбуждаща връз- ка, но перспективите за нещо по-дълго са ужасяващи.

Скорпион и дева

Техните интереси са подобни в много области, но сексът не е една от тях. Ето защо те трудно могат да създадат добра връзка. Девата може да започне да критикува, а скорпионът ще бъде брутално откровен. Ако девата направи необходимото, връзката може да се получи. Среща на умове за известно време, но скорпионът скоро ще започне да търси други сексуални отдушници.

Скорпион и везни

Скорпионите са с твърде развито чувство за частна собственост и твърде ревниви за везните. Везната е твърде мързелива и твърде чув- ствителна за скорпиона. И двамата са страстни (въпреки, че везната е ту нагоре, ту надолу) и те сериозно ще погледнат на отговорността да живеят заедно. Ще имат проблеми със склонността на везната да живее в лукс, което скорпионът може да не осигури. По време на една връзка се очакват бури, а плуването в брака също няма да бъде спокойно.

Скорпион и скорпион

Сексуално те могат да запалят огън и под водата. Но са твърде много еднакви. И двамата са установени, с чувство за собственост и имат ужасен темперамент. Когато са на различно мнение всичко наоколо ще хвърчи и връзката между тях също ще изхвърчи през прозореца. Тяхно- то първоначално силно привличане не може да им помогне извън горещата спалня. Връзката им е „у-уу“, а бракът – „у-ууууу!“.

Скорпион и стрелец

На тези двамата не им поднасяйте твърде скъп свадбен подарък. Скорпионът обича своя дом, а стрелецът има приготвен сак и е готов да си замине. На стрелеца му е нужна свобода. Скорпионът е прекалено взискателен и с чувство за собственост. Даже чувството за хумор на стрелеца не може да създаде мост над пропастта, която ще се отвори ме- жду тях. Единственото им привличане е в секса и това не може да про- дължи дълго. За една нощ – да, за цял живот – не!

Скорпион и козирог

И двамата са със силна воля, искащи, амбициозни, добре сексуално. Би трябвало да имат минимум проблеми. Скорпионът е по-емоциона- лен, което е хубаво за затворената природа на козирога. Козирогът приветства сигурността, която му осигурява чувството за собственост на скорпиона. Скорпионът не е против секса без чувства и това е удобно за козирога също. Топла връзка, здрав брак.

Скорпион и водолей

Скорпионът се дразни от променливите настроения на водолея, който е ангажиран с твърде много обществени проблеми извън дома. Скор- пионът не може да доминира над водолея, който цени свободата си твърде много. Водолеят е общественик, скорпионът не е. Скорпионът няма полза от непрактичните планове на водолея. Креватните акрорбатики не могат да задържат тази отчаяна двойка. Оставете ги да си вървят по отделни пътища.

Скорпион и риба

Тази двойка има силно привличане. Рибата ще зависи от силата на скорпиона и ще се възползва от нея, за да преодолее своята нереши- телност и ще се скрие в чуството на собственост и превъзходство на скорпиона. А техния сексуален живот е възбуждащ. Рибата е с въображе- ние, скорпионът е настоятелен. Твърде подходящи и за връзка, и за брак.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете 10/06/2024, Понеделник 07:17 2
Флагман.БГ Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи 10/06/2024, Понеделник 01:22 4
Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото Сега ПП Величие за има-няма 2 месеца, при пълна медийна тъмнина, влиза в парламента и още от първия момент ГЕРБ с 10 % преднина в Бургаско при 65 % обработени протоколи ГЕРБ с 10 % преднина в Бургаско при 65 % обработени протоколи Все още не са въведени данните от Айтос, Сунгурларе, Руен, Карнобат, Средец и Несебър 23,39 процента за ГЕРБ-СДС при 36,73 на сто обработени протоколи от ЦИК, „Величие“ прескача бариерата 23,39 процента за ГЕРБ-СДС при 36,73 на сто обработени протоколи от ЦИК, „Величие“ прескача бариерата Опцията „Не подкрепям никого” в бюлетината за национален парламент са избрали 20 109 души от отишлите до урните Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Причината - двойният вот, който е затруднил членовете на секционните избирателни комисии Безсънна нощ в Арена Бургас, много грешки допуснати в изборните протоколи Безсънна нощ в Арена Бургас, много грешки допуснати в изборните протоколи Всички хора, които бяха извозени до залата и настанени благодарени на организацията с Община Бургас и РИК, каза Фани Семерджиева Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Хороскоп за деня – 10 юни 2024, понеделник  Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 % Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, втори са ДПС - 15,8% След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ Според данните на агенцията на база екзит полове ПП-ДБ са запазили едва 79% от избирателите си в сравнение с изборите през април миналата година Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона ГЕРБ дърпа убедително още на старта – с 36,31 %, ДПС -13,99, ПП-ДБ – 8,33 %
Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Ето как броят бюлетините на живо Ето как броят бюлетините на живо През специална платформа всеки може да проследи процеса в секционните избирателни комисии
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори