×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще има ли политически катаклизми през 2020-та? Алена предупреждава злодеите, че ще се разболеят


Ще има ли политически катаклизми през 2020-та? Алена предупреждава злодеите, че ще се разболеят
Астрологът Алена намекна, че американският президент Доналд Тръмп може да се разболее заради убийството на иранския генерал Сулеймани
07 Януари 2020, Вторник, 10:14 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Дори да са с чисти ръце, поръчителите на убийства като това на иранския генерал, ще бъдат потърпевши, каза астрологът

Ако някой иска да засегне някого и пусне змия към него, за да го ухапе, тя за разлика от другите години се връща обратно към този, който я е пуснал. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ астрологът Светлана Тилкова – Алена. 

„Днес е едва седмия ден на 2020-та, но изявите на Уран започнаха. В политически план има доста сблъсъци. Уран руши с лекота ненужното, старото и дори новото, което ще е вредно. В същото време гради върху старите основи“, обясни тя.

„Всъщност разрухата няма да е само на старото и ненужното, а може да е за всеки от нас, ако вредим по този начин. Ако е умишлена вредата, отровата ще се върне към този, който я е излъчил. Запомните ли това, ще ви е много лесна годината“, заяви астрологът.

„Много неприятно е това, че още от първите дни започнаха да прехвърчат искри, има и политическо убийство. Поръчителите на такива действия, дори да са с чисти ръце, ще бъдат потърпевши. Те рушат себе си. Лошото е, че тази разруха може да е даже на физическо ниво и злодеите да се разболеят. После ще се чудят откъде им е дошло“, добави тя, намеквайки, че може американският премиер Доналд Тръмп да пострада заради заповедта му да бъде убит иранският генерал Сулеймани.

На въпроса дали ще има политически катаклизми Алена отговори, че в правителството това, което е трябвало да се случи, вече е станало през 2019-та – годината на Юпитер. 

„Малката коалиция през миналата година започна се разпада, защото имаше размяна на обиди, непремерено изречени думи. Това означава, че в годината на Уран, каквото е останало от нея или ще се съгради отново, или ще бъде разрушено напълно. Това обаче не е катаклизъм за правителството, защото то ще продължи да си съществува във вида, в който е. Подкрепата ще остане“, коментира астрологът.

Смяна на министри е нормално да има, ако се наложи, добави тя.

Според нея първите мъже в държавата няма да спрат да размахват юмруци и да мерят мускули.

„На моменти президентът е прекалено рязък заради емоционалната година, в която е до юни. Прекалено чувствително реагира в моменти, в които трябва да е президент, а не човек, който се чувства обиден и засегнат. Ако успее да овладее тази емоция и започне да говори с разум, а не с чувствата, може да има равновесие между него и премиера“, заяви Алена. 

„Надявам се премиерът, който е в трудна и рутинна година, но в същото време и успешна, заради вибрацията на деня, в който положи клетва на 4 май 2017 г. Още от тогава се носи една стабилност“, добави тя.

„Бойко Борисов е този, който трябва да балансира, за да не се стига до сериозни проблеми между него и президента. За България годината ще е трудна, но това не означава, че проблемите няма да може да бъдат преодолявани с лекота, ако всеки даде малко от себе си. От много наши действия зависи как ще се развие политическия живот на България“, предупреди астрологът. 

Не бива да има насъскане на хората към омраза, към негативи, добави тя.

„Според докладите България е стабилна икономически и няма никаква логика хората да казват, че живеят много зле. Питам се в коя държава живея. Не сме в толкова голям упадък, колкото се твърди, а това влия на работата ни институциите, защото хората изведнъж започват да губят представа за реалността“, коментира Алена. 

Стабилността, която искаме да постигнем, сами си я рушим, добави тя.

„Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще имат успехи през тази година поради това, че Уран управлява Водолей. Представителите на всички други зодии също ще имат добри постижения. На най-големи успехи ще се радват хората, които имат Луна или асцедент в един от въздушните знаци“, заяви астрологът.

Уран позволява да вървим към възход, добави тя. 

„Президентът Румен Радев влиза в година на ново начало и на привързаност. Ако успее да озапти своята прибързаност след рождения си ден през юни, може да кажем, че ще има една лъскава и блестяща 2020 година. Безкрайно съм щастлива, че се не очертават предсрочни избори, защото миналата година много се уморих и ще си говорим за политика само, ако има нещо черезвичайно“, каза още Алена. 
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
5
Коментара по темата
5.
Ха-ха
07.01.2020 21:19:25
0
2
Алена е див фен на ББ
Тая съвсем изперка!!!!
4.
До 1
07.01.2020 14:29:50
0
3
И премиер също!
3.
XX
07.01.2020 13:06:55
4
11
"поред докладите България е стабилна икономически и няма никаква логика хората да казват, че живеят много зле."
Яко!
2.
до 1
07.01.2020 11:18:15
1
9
А....дано...!
1.
Хахаа
07.01.2020 11:04:54
0
24
Хаха. По нейните думи щом злодеите ще се, разболеят ще останем без парламент
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай След смъртта на 17-годишен тийнейджър в Кумлука, разбиха лаборатория за друсан чай В двуетажния палат на Садулата ченгетата намериха голямо количество обработена и необработена дизайнерска дрога, която е била предназначена за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори