×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астрологът Валентина Радиева-Маренова със свое събитие на Grand Wedding Expo 2020


Астрологът Валентина Радиева-Маренова със свое събитие на Grand Wedding Expo 2020
По време на изложението ще могат да се видят разкошни предложения за декорации, булчински рокли, бижута, а посетителите ще могат да почерпят ноу-хау от различни сватбени специалисти
03 Януари 2020, Петък, 14:52 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сватбеното изложение ще се проведе на 25 и 26 януари в Гранд хотел и СПА Прморец

Grand Wedding Expo 2020 ще събере топ специалисти от сватбения бранш на 25 и 26 януари в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас. Добре дошли на тематичното изложение са всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Освен че ще могат да видят разкошни предложения за декорации, булчински рокли, бижута и други моменти от подготовката и тържеството, те ще могат да почерпят ноу-хау от различни сватбени специалисти. Сред тях ще бъде и астролог Валентина Радиева-Маренова. Тя ще има свое подсъбитие в рамките на изложението – на 25 януари от 11:30 часа. Ето какво разказа тя за участието си в Grand Wedding Expo:

За себе си:

Казвам се Валентина Радиева-Маренова и съм астролог-консултант, треньор по емоционална интелигентност и автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии. Изучавам астрология от 2012 година към астроцентър ”Урания”, който е официален представител на Московската академия по астрология на Михаил Левин. Чрез звездната наука помагам на хората да намерят своя път, да поемат по него в подходящия момент, познаят себе си и да бъдат щастливи.

За участието си в Grand Wedding Expo 2020:

Реших да се включа в събитието, защото това е още една стъпка към целта, която съм поставила пред себе си, а именно - повече хора да се докоснат до астрологията и да разберат, че това е наука, която всъщност показва естествените природни цикли - и когато ги познаваме можем да бъдем в синхрон с тях, а това е още една стъпка към личното щастие, което е нормалното човешко състояние.

За събитието което ще води на Grand Wedding Expo:

Ще представя пред бъдещите младоженци темата за избор на подходящ сватбен ден. Ще им дам препоръки и насоки, свързани с това кои дни са подходящи за това начинание. Бракът е всъщност договор, сключен между двама души и трябва да се разгледа именно от тази гледна точка. Кои са периодите през 2020 година, през които не бива да се подписват договори включително и брак; трябва ли да се съобразим с ретроградността на Меркурий, Венера и Марс при избора на сватбен ден? На тези и още въпроси ще отговоря на Grand Wedding Expo 2020.

За мястото на астрологията във важните моменти в живота на човек, включително сватбите:

Астрологията е древна наука, датираща от 3200 г.пр.Хр. Важни държавни решения са се взимали именно с помощта на познанията на астролозите за позицията на планетите още от дълбока древност. Дали някое начинание ще бъде успешно или не, зависи от момента, в който тръгваме да го реализираме. Времето има качество и опитният астролог може да го види, анализира и представи на достъпен език на хората.

За интересът към астрологията включително от страна на бъдещите семейства:

Интересът към астрологията расте прогресивно. Хората разбират, че не са отделени от Вселената и нейните цикли, а са част от този природен ритъм. Интернет и достъпът до всякакъв вид информация ни позволява да разширяваме знанията и мирогледа си. Все повече млади двойки се обръщат за съвет към мен като астролог, когато трябва да изберат ден за брак, секцио и пр.     

Защо е важно човек да има повече информация относно своята астрологична обвързаност:

Всеки човек е роден с определени предразположености на характера, които са заложени в неговия хороскоп. Какви са очакванията му към партньора, към любовта и съвместното съжителство могат да се видят именно в индивидуалната рождена карта на човек. И ако партньорът не отговоря на тези очаквания се стига до неудовлетвореност, конфликти в брака и в крайна сметка до развод. Затова е изключително важно да знаем какви са нашите астрологични потенциали т.е. да познаваме себе си много добре, за да няма разочарования. За някои хора партньорството е материална стабилност, за други комуникация, за трети емоционална подкрепа – зависи как е поставено в хороскопа.  Добре е да знаем какво е важно за нас, за да сме в хармония с вътрешната си реалност.

За удовлетворението от работата, включително в аспект сватбени консултации:

Астрологията е моето призвание, което превърнах в професия. Обичам да виждам блясъка в очите на хората, когато се докоснат до звездите и тогава разбирам смисъла на израза: „магията на звездното небе“. Смятам, че хората трябва да имат разбиране за своите силни и слаби страни, да знаят, че не всичко е предопределено и че имат силата да сбъдват живота си стига да действат с разум и воля. Ако успея да им обясня това и да ги вдъхновя, знам, че съм си свършила задачата. Това е моята мисия и именно това ми носи удовлетворение.

За Гранд хотел и СПА Приморец, които през 2019 г. отбеляза 60 години гостоприемство:

В основата на успеха във всяка една сфера на битието стои въвлечеността, желанието да правиш нещата от сърце…Затова желая на инициатора, организатор и домакин на Grand Wedding Expo Гранд хотел и СПА Приморец вдъхновение и ентусиазъм да върви само напред и нагоре както досега, с винаги толкова любов и разбиране към гостите си!

Астролог Валентина Радиева-Маренова ще ви очаква на 25 и 26 януари на Grand Wedding Expo. Подъбитието на уважавания астролог, на което тя ще разкаже повече за сватбите от своя професионална гледна точка, ще се проведе от … на … Входът за Grand Wedding Expo е свободен. Партньор на формата за втора поредна година е DJ Service.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
България Всички новини
Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори