×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Aни Цолова не иска да прости на Виктор Николаев


16 Декември 2019, Понеделник, 10:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкя екран

От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името „Говори, за да те видят”. Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю, въздействаща презентация, пише Hotnews.bg.

Организира както групови, така и индивидуални консултации. Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва. Бившата журналистка е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкя екран. Тя още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора й обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова тв. Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава й се пишел приятел.

„За съжаление, реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват”, коментира в последното си интервю Ани Цолова. И добавя: „Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: „Помощ”. И няма да има много думи”. Тя не назовава по име Виктор Николаев, но става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали.

В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска. Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води „Преди обед” по Би Ти Ви. Двете дори са ходили заедно на море това лято. След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си.

Месеци по-късно проговори, за да представи новия си проект, а и да стопира слуховете.

„Когато друга водеща зае мястото ми в сутрешния блок „Здравей, България”, телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос”, коментира тогава Ани. И допълни, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси.

„Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!”, изказа се още бившата водеща. Тя реши да започне отначало и подхвана собствен бизнес, но понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила как да диша правилно и гласът й да звучи уверено, а сега иска да предаде уменията си на други.

Анна Цолова твърди, че ежедневието й днес е забързано и макар че вече не работи в сутрешен блок, продължава да става рано. Пробужда се около 5 часа, подрежда задачите си за деня, а после кара 13-годишният си син Калоян до училището му. Момчето сега навлиза в тийнейджърста възраст и майка му не се притеснява да говори с него на всякакви теми.

„Наслаждавам му се, ядосвам му се, радвам му се. Няма решение, взето за професията и живота ми, което да не мога да му споделя. Той разбира всичко, а аз няма от какво да се срамувам и да крия от него”, категорична е Ани. 

 


В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
гражданин
16.12.2019 11:55:48
0
2
Няма приятели има интереси .Страхуват се и бягат от неудобните въпроси
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори