×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Що за зверче ще е вашето бебе според зодията му


10 Декември 2019, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето как да помогнете на децата си да се чувстват по-уверени

ОВЕН

Малко рецидивистче

Бебето Овен няма страх от нищо. От него може да се очаква да се претърколи през преградата на кошарката си, да тупне на глава и да отпълзи далеч от вас с бодро пошляпване на дланите. Не се тревожете, това е подготовка за по-късни дни, когато може да се наложи да бяга от затвора. По-стриктен режим – с часове за хранене и четене на книжки, ще се отрази добре на борческия характер на малкото рецидивистче. С хитрост и търпение може да овладеете ината му. Иначе Овнетата са лъчезарни същества и обожават да ги гушкат и мачкат.

ТЕЛЕЦ

Бие другите деца

Обикновено са спокойни, спят по цяла нощ и не капризничат. Но истинският им характер ще се прояви, след като преминат на обща храна – тогава става ясно, че това дете знае какво иска и като го иска, няма сила, която да го спре. Миниатюрното Телче може и да се заинати – например да откаже да даде играчката си и да халоса с нея другарчето на детската площадка. Бебето Телец е толкова е добро и обичливо, че трябва да му прощавате такива дребни провинения. Никога не му спестявайте майчините целувки и ласки.

БЛИЗНАЦИ

Бърбори нонстоп

Най-баналното, което може да се каже за бебето Близнак, е, че ще се научи да говори доста рано. Дълго чакан момент, но когато настъпи, ще съжалите многократно. Току-що проговорилите дечица бездруго са почти непоносими с постоянното си бърборене и въпроси, но нищо не може да се сравни с двегодишното Близначе. Те са творчески личности и има шанс да се отървете от неспирните въпроси, ако дадете на детето кубчета или друга игра за развиване на въображението. Не че ще млъкне, но поне няма да приказва на вас!

РАК

Неуверено прекрачва прага

Ако му дадете да пие сокче от зелената чашка вместо от любимата му с пиленцата, очаквайте революция. То мрази промените. Трагична комбинация би била бебе Рак на родители Стрелци. Ако възнамерявате да го влачите навсякъде със себе си по купони и пътешествия – недейте. Малкото Раче се разстройва истински, когато за дълго е отделено от дома. Под „дълго“ разбирайте повече от 2-3 часа. Задачата ви като родител е да ги научите, че излизането от черупката не е страшно и в повечето случаи минава без фатални последици.

ЛЪВ

Тиранин, но чаровен

Това дете обича да има стриктната дневна програма. Либералните или неорганизирани майки не са подходящи за бебето Лъв. Въпреки че ще израсне творческа личност, а вероятно и не съвсем организирана, то мрази хаоса и липсата на ред. Това е, защото има нужда от сигурността, която режимът му дава. Ако не му стъпите на врата, скоро ще разберете какво е да си под игото. Малкото Лъвче обича да се разпорежда. Вижте само как командори другите деца! Превъзпитаването му става не със сила, а с много любов.

ДЕВА

Чистофайник с биберон

Има деца, които обичат да се омажат с кал, да се замерят с торта и да подскачат жизнерадостно в локвите. Вашето не е от тях. Пищи, когато се е напишкало, плаче негодуващо, ако му е оцапана блузката, тръшка се, защото не сте му дали мокра кърпичка да обърше първо масата в кафенето, а след това и устата си. Какво искате? Това все пак е Дева, макар и мъничка. Говорете му много, учете го непрестанно. Те са крайно отговорни дечица и ще ви слушат, ако знаят, че разчитате на тях. Скромни и послушни са, но и самостоятелни.

ВЕЗНИ

Неуверено и кротко

Един ден ще имате идеалния ученик вкъщи. Везните са подредени, учат си уроците и държат на отличните оценки. Но засега вашето бебе само наблюдава света и промрънква, когато усети, че е гладно. Прегръщайте го често, говорете му, пейте му. Не се съобразявайте със съветите на някои, че бебето трябва да се остави да поплаче. Има опасност Везничката ви да развие комплекс за малоценност. За да предотвратите това, бъдете щедри – хвалете го и по всякакъв начин укрепвайте самочувствието му.

СКОРПИОН

Опасност на площадката!

Първото, което ще откриете още щом се приберете от болницата с новородено Скорпионче в ръце, е, че то изисква цялото ви внимание. Непрекъснато. И нещата не се подобряват с времето. Скорпиончето замеря с пясък другите деца, дърпа им играчките, бие се и гледа зло и инатливо, докато противникът се дере от плач. Не бойте се, ще стане чудесен човек, но може малко да му помогнете! Децата Скорпиони имат много трески за дялане. Родителите трябва да ги научат да прощават и да се владеят. А също и на малко повече смирение.

СТРЕЛЕЦ

Инат на квадрат

Стрелчето е със силен характер още от сукалче. Грешка би било да го възпитавате чрез налагане на авторитета си. Дори да го пречупите, това все някога ще избие – обикновено в пубертета. Единственият правилен път към сърцето на детето Стрелец е чрез разума. То трябва да се увери, че това, което искате от него, е правилно и тогава готовност ще ви послуша. Стрелците до дълбока старост вярват, че възможностите им нямат граници, затова родителите им биха сторили добре да се опитат да ги научат на трезва самопреценка.

КОЗИРОГ

Ангел си ти

Бебето Козирог признава авторитети, но за най-висша инстанция смята майка си. Ще израсне кротко и умозрително хлапе. И тъкмо сте се заблудили, че вашето дете не е от онези, дето чупят стъкла и правят бели, ще разберете, че ангелчето ви е скрито дяволче. Ще го научите да слуша с политиката на тоягата и моркова. Козирозите са разумни хора, такива се раждат. Така че може да предложите на малкото диваненце стимул за добро поведение – хубава и скъпа играчка или някаква дълго мечтана електронна джаджа.

ВОДОЛЕЙ

Честно и твърдоглаво

Най-голямата мания на детето Водолей ще бъде, че не е достатъчно високо ценено. Трябва да му вдъхнете увереност от бебешката люлка, иначе ще стане интровертно и трудно за общуване. Водолеите са твърдоглави. Те са много честни дори пред самите себе си. Умеят да анализират собствените си чувства и емоции, но проявяват рядка глупост, когато трябва да си дадат сметка за отношението на околните към тях. Те са сини каски – автоматично се хвърлят да възстановяват мира и любовта между хората.

РИБИ

Завеяно и неразумно

Сложна работа е да отгледаш дете Риба. Първо, защото може да се окаже безумно смело – тоест лишено от всякакъв инстинкт за самосъхранение. Второ, защото често не се знае какво точно си мислят, тъй като са склонни към емоционално лицемерие. Те са изобретателни, умни, живи деца, но в училище най-често „лапат мухи“, зазяпани през прозореца, или постоянно приказват с другарчето по чин. Имат нужда от постоянно родителско напътствие, тъй като във всеки един момент са склонни да зарежат работата и задълженията, ако изскочи нещо забавно.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Тя спря инжекциите „Оземпик“ и пак стана дебела Мила Михова неотдавна успя да се стопи до под 50 кг. Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ако пластмасовите щори са пожълтели или имат упорити петна, използвайте сода бикарбонат Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Повечето плодове и зеленчуци на борсите се продават с увеличение Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 На 17 май е задължителният държавен зрелостен изпит по български език и литература Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи По традиция в „Златни пясъци” по-голямата част от гостите са от Румъния Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Прогноза за неделя - 12 май 2024 г.  Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж В народната представа се свързва с много по-древни езически повелители на небесните летни бури – град, дъжд, огнена стихия Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата
Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори