×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

45-годишната Жени Марчева бременна с трето


09 Декември 2019, Понеделник, 09:40 ч.
Автор: Флагман.бг

От няколко седмици тя е придобила форми на бременна жена, а коремът ѝ ясно изпъква под широки рокли и поли

Жени Марчева напоследък е оформила подозрително коремче. Водещата от Би Ти Ви, която преди време успя да впечатли Николай Бареков с хубави „баджаци” е видимо напълняла и изглежда като бременна. Дали наистина носи дете на своята възраст от 45 години? Това е въпрос с повишена трудност за нейните зрители.

Прави впечатление, че от известно време Жени все повече напълнява. От няколко седмици тя е придобила форми на бременна жена, а коремът ѝ ясно изпъква под широки рокли и поли. Водещата е оставила в историята описващите тялото ѝ секси дрешки и ходи във все по-свободни и по-свободни кройки. Промяната във фигурата се наби на очи особено осезателно в едно от последните предавания на „Тази събота и неделя”, когато Жени се появи в ефир с пола на ситни плисета. Тя изключително добре подчертаваше коремчето ѝ, от което следва да се заключи, че или телевизията не разполага с добри стилисти, които да подберат тоалет, скриващ недостатъците на водещата, и вместо това ги подчертават, или Марчева иска всички да разберат, че е пуснала корем. Последното обикновено е желание, което единствено бременна жена може да има.

Водещата вече има две дъщери от своя съпруг Мартин. Тя се хвали, че той буквално я носел на ръце, като не ѝ позволявал да пипне домакинска  работа вкъщи. Вършел всичко вместо нея, грижел се дори за приготвянето на вечерята. Съпругата не доближавала готварската печка. При всички тези качества на мъжа до нея преди време се заговори, че Жени си е хванала любовник. Въпреки това тя и до днес е със законната си половинка и, ако наистина е имало криза в барака им, са успели да я преодолеят. При толкова добър и грижовен мъж няма да е изненада, ако Марчева е решила да ражда трето дете. Въпросът обаче е дали вече не ѝ е минало времето да излиза в майчинство. На 45 години повечето жени вече мислят за наближаването на критическата възраст, отколкото за поредно бебе в дома си, пише "Уикенд".

Не е изключено именно възрастта да е причина за напълняването на Марчева и то да няма нищо общо с никаква бременност. Много зрителите смятат, че водещата може да е пуснала корем в следствие на хормонални изменения, които предшестват менопаузата. Коя от двете версии е вярна, ще стане ясно съвсем скоро. Ако формите на Жени продължат да наедряват, това е сигурен знак, че в дома ѝ скоро ще плаче бебе. Ако обаче останат в сегашния си вид, е добре водещата или да мине на диета, или да помоли стилистите да ѝ подбират по-подходящи тоалети. 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
3
Коментара по темата
3.
Ива
20.09.2020 09:11:37
0
0
До кога Жени Марчева ще дава поле на изява на един провалил се здравен министър, гледахме и предаването на Васил Иванов за болницата, в която е зам. Директор, как се източват европроекти , Москов най-малко има право на мнение, препоръки и т.н
2.
Vv
09.12.2019 13:34:28
4
1
Класна пyткa! Страхотна е!!!
1.
един нормален
09.12.2019 10:13:00
3
8
не е бременна, просто се е освинила, сега нали има достатъчно дотации от ГЕРБ и може да си позволи да си хапва обилно!
И после кажете,ч е ГЕРБ не се грижат за народа си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори