×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чудовищно видео! Бракониери опразниха яз. Камчия, уловиха над 6 тона толстолоб


Чудовищно видео! Бракониери опразниха яз. Камчия, уловиха над 6 тона толстолоб
Огромното количество риба е извадено с бракониерски мрежи
12 Ноември 2019, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Контролните органи са по петите на извършителите

Чудовищен улов на толстолоб от яз. Камчия, бракониери извадиха над 6 тона риба. За това алармират читатели на Флагман.бг, които ни изпратиха и кадри, запечатани от самите извършители.

Във видеото се вижда огромно количество риба, разпиляно на земята, преди да бъде качено в товарен автомобил. 

„Самият бракониер е заснел клипа и се е похвалил на приятели. Така стигна и до мен. Уловът е извършен с мрежи, във видеото се виждат и туби от вода, които държат мрежите към повърхността. Това е истински филм на ужасите“, коментира нашият читател. 

Мрежите били специални за този вид риба. Контролните органи вече са уведомени за престъплението. 

По информация на Флагман.бг инспекторите от ИАРА вече са по петите на извършителите, имат данни за самоличността им и е въпрос на време да ги заловят. Това са бракониери, многократно залавяни от ИАРА на различни водоеми, научи още Флагман.бг. Преди да бъдат арестувани обаче трябва първо да се установи кога е заснето видеото. 

Най-фрапиращото е, че уловът на толстолоб в такова мащабно количество не е за първи път от бракониерите. Рибарите ежедневно стават свидетели на подобни престъпления, но си затварят очите и мълчат. „Ако поне един от тях подаде анонимен сигнал по време на бракониерските действия, инспекторите ще извършат акция и ще ги задържат. Но никой от свидетелите не смее да каже нищо, необяснимо защо“, сподели нашият читател, чиято самоличност ще запазим в тайна.


В категории: Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
13
Коментара по темата
13.
тошо
13.11.2019 17:42:32
0
4
А ПАРИТЕ ОТ РИБОЛОВНИТЕ БИЛЕТИ КОЙТО СИ ВАДИМ ВСЯКА ГОДИНА КУДЕ УТИВАТ.Спциално тая година имах удоволствието да посетя язовир Бата и двата пъри бях изгонен от човека който стопанисва водоема .Пък той целогодишно не вади мрежите от водата дори в забранения период.спешу него имаше множество жалби ама на ИАРА им е през оная работа нали си взимат рушвечето ПАРАЗИТИТЕ.
12.
Ставри
13.11.2019 17:26:52
0
6
Въпрос: "Къде са спали ИАРА?", за един приятел питам. Толкова накупени джипове, изпънати фолкпевици работещи в администрацията, ама служители за проверка нема или има ама,. бал съм ма. му
11.
Тато
13.11.2019 10:22:01
1
8
Преди много години , по времето на "лошия" комунизъм, зоната около яз.Камчия се водеше вододайна и там не човешки крак,а пиле не можеше да прехвърчи.Имаше и пазачи,които наистина пазеха,защото от язовира пият вода Бургас,Варна и половината население по Черноморието. Сега очевидно на никой не му пука.Какво значение има здравето на народа?
10.
Бата
13.11.2019 08:30:35
0
8
ами то и на батския язовир е същтата работа оня концесионер унищтожи цялата флотра.щом ИАРА си затваря учите и взимат рушвети така ще е в тая БОИКОЛАНДИЯ.
9.
ИсТИНАта
13.11.2019 07:25:51
0
10
От начало ИРА "натискаше" бракониерите докато ги научи да си плащат "такса спокойствие" тежаха им мрежи и т.н.и даже в езерото "Вая" завря отриба но откакто мангалите започнаха да плащат по 1200 лв.на лодка никой не ги бара гарантирано от ГЕП
8.
Тотко
12.11.2019 21:02:36
2
28
Тази държавна структура трябва да се изрине от боклуците на ДПС. Крадливи, мазни, тъпи рязани свине.
7.
Бургас
12.11.2019 20:54:57
1
35
Те ги знаят кои са, но просто действат заедно - нищо няма да им направят
6.
Smith
12.11.2019 20:23:41
2
62
ИАРА е една паразитна структура, в която са трудоустроени верни на ГЕРБ и ДПС хора. От няколко години на всеки плаж на юг се трали и през нощта за бяла мида и няма никаква санкция. Тюфлеците се разплуват на топло плед компютрите и пишат доклади за бъдещи творчески планове, за което получават тлъсти заплати. Гарантирано от ГЕРБ-ДПС, както и приятелите им лъжепатриоти и бсп. А Боко се опитва да убеди балъците, че не са от една клоака.
5.
Свидетел
12.11.2019 20:21:27
1
55
Ами не казват защото тея от ИАРА са меко казано насрани.знаят да хващат рибари с по една въдица и да се правят на важни пред тях..а с другите са на партия.Не че не трябва да се хващат тези с по една въдица - напротив.Но да правят акции да дебнат не само като сотаджии да чакат да им мине смяната.поредното звено хрантутници.
4.
PTO
12.11.2019 20:20:04
4
35
Вододайна зона на Бургас и Варна и голяма част от областите. Уж има постоянна охрана. Така ли се охранява? Какво би се случило при умишлено отравяне на водата ? Защо е промишлено зарибена ?
3.
Дидо
12.11.2019 20:13:07
3
33
След "интегрираните" и лекарите,архитектите и историците от Африка и Близкия Изток - най-МРАЗИМ бракониерите!колко сме ги били такива из ямболско и сливенско!!!мамка им-до девето коляно да страдат и да си дават парите за лекарства!
2.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
12.11.2019 20:12:28
5
17
ТАКА Езащото МАФИЯТА СИ ПЛАЩА НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА Акорупцията у нас е на всички нива на власта
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
12.11.2019 20:12:22
4
35
ТАКА Езащото МАФИЯТА СИ ПЛАЩА НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА Акорупцията у нас е на всички нива на власта
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори