×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

UTA събра партньори и клиенти на бирфест в Бургас


UTA събра партньори и клиенти на бирфест в Бургас
Йоланта Гаврилова, управител на UTA България със силния екип на българския клон на компанията
24 Септември 2019, Вторник, 13:02 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимки: Иван КОЛЕВ

В портфолиото на компанията са включени карти за безкасово разплащане на горива, устройства за отчитане на пътни такси, възстановяване на ДДС и акцизи от ЕС и други допълнителни услуги за мобилността, предназначени за транспортни, автобусни и логистични компании

Вторият бирфест на UTA България се проведе вчера в Бургас. Ивентът събра над 220 души в центалния офис на компанията – в промишлената зона вдясно от бул.“Проф.Яким Якимов“.

Домакините бяха изпипали всеки детайл и осигуриха отличен празник за клиентите си и ключови партньори. 

Сред официалните гости бяха зам.-областният управител проф.Севдалина Турманова и известни предприемачи, с които компанията работи.

Компанията оперира с над 50 хил.бензиностанции – мултибранд мрежа, в 37 държави в Европа и предлага атрактивни отстъпки.

„По отношение на пътните такси UTA е водещ доставчик, имаме покритие в 25 държави, предлагаме повече от едно решение за тези страни и разнообразни отстъпки. Тази година фокусът е върху UTA One. Това устройство разплаща пътни такси в Австрия, Белгия, Франция, Испания, Португалия, Италия, отсечката А4 в Полша и Германия. Надяваме се много скоро да предложим на нашите клиенти отчитане и  в Унгария и скандинавските държави чрез UTA One“, каза Йоланта Гаврилова, управител на UTA България.

Тя разкри, че от 22 септември стартира кампания по издаването на нови машинки за разплащане на пътни такси в Чехия, след което презентира предимствата на още един нов и изключително интересен продукт - „MedPass“ – нова машинка за превозни средства под 3,5 тона за Испания, Франция, Италия и Португалия.

UTA България поема редица социални ангажименти. Един от тях е подкрепата за Ангел Кодинов, най-добрият български състезател по кану. Фирмата финансира и състезанието Burgas RUN.

Въпреки че по света има много подобни фестивали, нашият бирфест носи очарованието на града ни и прекрасният млад екип на UTA. Благодаря на организаторите и служителите на UTA сървисис за усилията, които полагат, за да може фирмите в транспортния сектор, работещи в България да се чувстват обгрижени. Благодарим им, че избраха Бургас за своя офис“, каза проф.Севдалина Турманова, която откри фестивала.

Иван Гаврилов, съпруг на Йоланта Гаврилова, изненада своята прекрасна половинка по впечатляващ начин. „Йоланта, моята голяма любов, днес е рожденик. Искам да й кажа, че много я обичам, да й благодаря за прекрасните деца, с които ме е дарила. Благодаря ти, че те има“, каза Иван и след това в залата бяха вкарани две бутикови торти, които впечатлиха участниците в бирфеста.

Нека Йоланта да бъде винаги такава, каквато я познаваме. Успех, Йоли!“, каза й от своя страна Денко Атанасов, съуправител на UTA България Сървисис.

Екипът на UTA България
Йоланта Гаврилова, управител на UTA България
Бирфестът събра над 220 души, сред тях бе зам.-областният управител проф.Севдалина Турманова
Денко Атанасов е съуправител на UTA България Сървисис
Иван Гаврилов(вляво) изненада приятно половинката си Йоланта на бирфеста

 


В категории: Бизнес


Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 1
България Всички новини
За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори