×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български тир се обърна и блокира магистралата Ниш - Белград
  • Черногорският премиер не се яви на среща с президента Радев
  • Украйна унищожи всичките 10 дрона, изстреляни срещу нея от Русия
  • Започва двудневното посещение на Путин в Северна Корея
  • Килиан Мбапе е със счупен нос в мача на Франция с Австрия на Евро2024, ще бъде опериран
  • Очакват се слаби вторични земетресения в Пловдивско
  • България срещу Турция във волейболната Лига на нациите днес, срещата е от 17,30 ч българско време в зала "Арена Стожице"
  • Пиян шофьор е блъснал патрулка край Крумовград, бил и в насрещното
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пожар в болница отне поне един живот, още 7 тежко ранени


10 Септември 2019, Вторник, 08:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Има десетки ранени при инцидента в Дюселдорф

Един човек е загинал и десетки са пострадали в пожар в болница в немския град Дюселдорф, съобщи рано тази сутрин противопожарната служба, предаде БТА.

От пострадалите седем са с опасност за живота, а четирима са тежко ранени. Шейсет и един души са пострадали от вдишване на пушек.

Причината за пожара засега е неизяснена. Не се знае и дали мъртвият човек е бил пациент.

Огънят е тръгнал от болнична стая, в която е намерен трупът му.


В категории: Животът


Коментари
Рачков пак се уреди
Рачков пак се уреди 18/06/2024, Вторник 09:52 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Гуцанов: Ще се кандидатирам за лидер на БСП, за да съберем лявото Борислав Гуцанов: Ще се кандидатирам за лидер на БСП, за да съберем лявото Той заяви още, че няма разделение и разцепление в БСП след оставката на Корнелия Нинова Морето е спокойно, но спасител от Бургас предупреждава за подводни ями и течения Морето е спокойно, но спасител от Бургас предупреждава за подводни ями и течения Предпоставка за мъртво вълнение е северния вятър, коментира Петър Русев 1,45 промила алкохол в кръвта на беглец без книжка, блъснал с чужда кола патрулка 1,45 промила алкохол в кръвта на беглец без книжка, блъснал с чужда кола патрулка Началникът на РУ-Крумовград главен инспектор Пламен Данев разкри, че автомобилът е спрян от движение Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Разпространяват се и опасни вируси за малките деца, които предизвикват диария и се налага хоспитализация, предупреди тя ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“ ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“  След като Бойко Борисов заяви, че премиерът трябва да е от ГЕРБ, вчера се появи и ново условие Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Преживели ужаса разказват за адски тътен, а сеизмолозите очакват напрежението в земните недра да продължи Нова любов и големи промени в живота на Овена, а Лъвът да не пренебрегва знаците на съдбата! Нова любов и големи промени в живота на Овена, а Лъвът да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 18 юни 2024, вторник Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. 15-годишният подкара трактор в парка до ОЗК "Арена" и заби го в дърво 6 издайнически знака, че той е луд по теб 6 издайнически знака, че той е луд по теб Психолог обясни как да познаеш, че мъжът наистина те харесва По тези неща ще разпознаете атрактивната жена По тези неща ще разпознаете атрактивната жена Ето кои са признаците
Анджелина Джоли изплиска легена Анджелина Джоли изплиска легена Бившата жена на Брад Пит продължава да изумява света Кейт ще победи рака -  непоколебима пред лицето на безпокойството и загуб Кейт ще победи рака - непоколебима пред лицето на безпокойството и загуб Принцесата на Уелс се появи публично за първи път от началото на химиотерапията Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад САЩ изразиха загриженост  Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Те не успяха да постигнат съгласие за топ позициите в общността Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината 24-годишен кипърец без политически опит и без официална диплома за висше образование става част от ЕП, след като получи внушителна подкрепа  Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори
Ивайло МИРЧЕВ, Демократична България Ивайло МИРЧЕВ, Демократична България Пеевски да подбира антикорупционната комисия е все едно Чикатило да прави конкурс за детска рисунка Виц на деня Виц на деня Интервю:
- Умеете ли да работите добре в екип?
- Не.
- Вълк-единак, значи?
- Не, аз и сам не работя добре.
Виц на деня Виц на деня В полицията:
- Къде ви бяха парите?
- Тук в сутиена!
- А защо не му попречихте?
- Ами мислех, че е с добри намерения...!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да не изневерява мъжът, жената трябва да се променя. А за да не изневерява жената, мъжът не трябва да се променя.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори