×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Откриха близо половин кило пико и прекурсори в къщата на боса на Италианската махала


26 Август 2019, Понеделник, 16:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив: Флагман.бг

Пламен Ангелов влезе в историята, след като стана първият българин с 3 условни присъди за наркоразпространение

Сериозно количество наркотици са открити при спецакция във фамилната къща на Пламен Ангелов, известен още като боса на Италианската махала или Пламен Дебелия, научи Флагман.бг.

Ченгетата получили оперативна информация и веднага щурмували имота, който се намира на ул. „Александър Стамболийски“ в Харманли. Полицаите открили в кухнята 324 гр бяло кристалообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин. В къщата имало още 10 гр марихуана, електронни везни за разпределяне на дозите и бутилки с течност, вероятно прекурсори за готвене на пико.

Недосегаем ли е босът на Италианската махала? Дебелия получи 3-та условна присъда за наркоразпространение

Въпреки сериозното количество Ангелов не изкарал и минута зад решетките. Вместо в ареста, той е ескортиран до болницата от ченгетата заради здравословни проблеми.

Припомняме, че Пламен Дебелия е с дебело криминално досие. Той е арестуван многократно с наркотици и дори влезе в историята като първия българин, разминал се с 3 условни присъди за наркоразпространение.

Босът на Италианската махала се кълнеше пред Бургаския окръжен съд в началото на м. г., че ще се върне в родния Харманли, за да промени живота си и да започне нормална работа като охрана на казино.

Арестуваха боса на Италианската махала в нарколаборатория с половин кило пико в затънтено село

Това обаче се оказаха просто празни думи и само няколко месеца по-късно Дебелия бе сгащен с още един мъж и 2 жени в оборотна нарколаборатория в харманлийско село, намираща се в къщата на собствената му майка. Не след дълго обаче Ангелов е пуснат отново на свобода. А причината е много проста – ченгетата не могат да докажат на кого точно е откритата дрога, която от половин кило пико и прекурсори се стопи до 10 хапчета екстази.

Източници на Флагаман.бг разкриха, че вместо да влезе за дълго зад решетките, Дебелия вероятно отново ще се размине и за последната акция. Вместо да проследят Ангелов и да го хванат в крачка, докато продава дрога, полицаите директно атакували къщата, в която обаче живеят общо 8 човека – близки на бургазлията.

Ще се измъкне ли отново босът на Италианската махала? Дрогата в нарколабораторията на Дебелия се стопи до 10 хапчета екстази

На органите на реда ще им бъде много трудно да докажат, че наркотиците са точно на боса на Италианската махала, станал известен с това прозвище, след като се оказа недосегаем за родното правосъдие.  

 




11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Gordan
27.08.2019 10:33:41
0
0
Flagman tova koeto pishete ne e istina poluchete kachevstvena informavia i togava q poblikuvaite
10.
Алооууу
26.08.2019 21:27:29
0
0
Да ни съ крииш скорууу някъдий. Мишок. Писател.
9.
svidetel
26.08.2019 19:57:05
0
0
Tursi jeni da si slagat kolan,nali razbirate i da go rabotqt otzad ,tova e istina ot pikoto stana obraten plamen ili moje po rojdenie i ot pikoto da mu se e otkluchilo dosta po-brutalno
8.
ani qneva
26.08.2019 19:53:03
0
0
za nego se borim da mu duhame nqkolko momicheta i razdava bez pari
7.
Алоо джурналя драскачи
26.08.2019 19:32:19
0
5
Защо изтрихте коментара за Очите и ченгетата? Нямаше обиди към лица.
Очите е един овчар от бургаско село, а не онзи, чийто близки дават дребни парички за статийки. А относно ченгетата, да не би да ги постсвяте наравно с Очите овчаря?
6.
Мъглата
26.08.2019 18:30:48
0
3
Къв бос е тоя мишок
5.
До 3
26.08.2019 18:06:01
1
9
Така е друже, но Бургаската магистратура /която е страшно феминизирана/ е превзета от Ямболски "кукери" и друга селяни, включително и от Харманли. Та, ето там е връзката с многото условни присъди. Не винете Бургазлиите, те нямат позиции, от които да въздействат ефективно срещу престъпността...
4.
*********
26.08.2019 17:55:49
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Delta BoSs върха на сладоледа
26.08.2019 17:00:04
1
11
Пламен дебелия бос на Италианската махала, по скоро Киро акулата премиер..... Пълни глуппсти
2.
...
26.08.2019 16:19:14
1
20
Не го вкарват, защото им пее и ги зарежда... елементарно...
1.
М.М
26.08.2019 16:09:59
1
39
Вместо в затвора да ги храним, защо не ги пратим в трудов лагер всички престъпници. Там ще бачкат 18 ч. на ден, я ще копаят в мината, я ще сглобяват нещо. Хем държавата печели пари и производство от тези малоумници, които нищо не могат да направят и без това с глупавото си с съществуване, хем ние няма напразно да плащаме за храната и вода им.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори