×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свиреп екшън! Съседи нападнаха с бокс и резачка пастор и семейството му


22 Август 2019, Четвъртък, 11:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Полицаите дошли на място, но не направили нищо и си тръгнали

Забележка заради силна музика доведе до междусъседски бой в Разлог. Пасторът на местната църква Минчо Минчев се отърва с посинено лице и отоци, а петгодишното му дете като по чудо не пострада, след като бе счупен прозорецът над леглото му.

Екшънът се разиграл в ранните сутрешни часове във вторник на ул. „Марица“ в квартал „Нов път“ в Разлог. Заради силна музика, идваща от дома на председателя на местното читалище „Развитие“ Николай Минков, около три часа в нощта на понеделник срещу вторник местният пастор Минчо Минчев не издържал и през прозореца направил забележка да я спрат. Отговорът идва малко по-късно – под формата на счупен прозорец на къщата му. Стъклата падат буквално до главата на петгодишното му дете, което спяло в същата стая. Излизайки да провери какво става, Минчев е посрещнат с юмруци от съседите си, съобщава struma.bg.

„Излязох да видя какво става и ме удариха с бокс. Не можах да разбера кой точно ме удари. Само виждах много ръце, но от кого дойде ударът, не съм сигурен. Продължиха да ме удрят по лицето и тялото. Излязоха много от съседите и две момчета също бяха ударени, както и съпругата ми. Дойде полицията, но само ги предупреди и не задържаха никого, въпреки че аз им казах, че тези хора вилнеят и са като обезумели. Освен че бяха пияни, мисля, че бяха и дрогирани. Полицията си тръгна, аз се прибрах, а с мен влязоха мои приятели, за да ме подкрепят. Бяхме седнали в хола, беше вече около три и половина-четири без нещо, те продължиха с агресията и счупиха още един прозорец. Запалиха резачката, нахлуха в двора ни и започнаха да отправят заплахи. Подадохме повторно сигнал в полицията, но никой не се отзова. Не исках да излизам навън, за да не се стига отново до бой. Преместихме се всички в южната стая. След като видяхме, че нещата не се успокояват, излязохме през къщата на съседите и с колата на един приятел отидохме да пренощуваме на друго място. Всички съседи са изумени от погрома, който направи този човек. Детето изживя истински ужас, това за него е огромен стрес, от който още не може да се отърси. Не иска дори да се прибере вкъщи от страх. Смятам да потърся педиатър, за да направим консултация. В кой век живеем, в каква страна?? Не може да се постъпва по този начин. Аз съм родолюбив човек и искам да съм пример, но понякога се случват неизбежни неща, над които нямаме контрол”, разказа за инцидента пострадалият пастор Минчо Минчев.

Той обясни, че в основата на всичко са дрязги, които двамата имат от известно време. Те са заради пристройка, която е на границата между неговия имот и този на Минков. Дал съгласие съседът му да строи, но при условие че е с височина около пет метра, не повече. Впоследствие обаче Минков решил да вдига още един етаж.

„Съгласих се да вдигне пет метра, не повече. Има дори и прозорци, което не е много редно на граница, но се съгласих, все пак сме съседи. Той обаче иска да вдига още нагоре и му казах категорично, че не съм съгласен, но той продължава да упорства. За това, че му отказах, се влошиха отношенията ни и се стигна до инцидента“, каза пасторът.

В нощта на инцидента на място се е отзовал и екип на Спешен център – Разлог, който е оказал помощ на Минчев. Завчера той е прегледан и в МБАЛ – Разлог. Заради агресията на съседите си и от страх да не се стигне до повторна саморазправа той е отпътувал със семейството си за Кюстендил при близките на съпругата му. Минчев обаче е категоричен, че ще подаде жалба срещу съседа си Минков.

Потърсихме за коментар и ответната страна, но Н. Минков не беше вкъщи. Той отказа да разкаже по телефона своята версия за случилото се, а минута след това чрез работниците в къщата му, които помагаха при новото строителство, помоли да напуснем мястото.

Оказа се, че за строителството, което е предприел, Николай Минков няма разрешителни от община Разлог и то е незаконно.

Съседи споделиха, че са чули за инцидента, но отказаха да коментират подробности. Признаха, че между двете семейства има пререкания заради строежа на Минкови, но с мотива, че не са запознати, не пожелаха да влизат в подробности. Потвърдиха и за силната музика в нощта на инцидента.




Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало Тя си купонясва на яхта в Маями и изобщо не й липсва "Съдебен спор" Тя си купонясва на яхта в Маями и изобщо не й липсва "Съдебен спор" Екс водещата живее живот като на кино
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори