×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маги Халваджиян за Слави: Спечелих всички дела срещу него! Шоуто му се изчерпа, а за политиката няма сили!


Маги Халваджиян за Слави: Спечелих всички дела срещу него! Шоуто му се изчерпа, а за политиката няма сили!
Маги Халваджиян и Слави Трифонов воюват от години
19 Юни 2019, Сряда, 15:13 ч.

Именитият арменец си позволи да коментира и какво смята за „Шоуто на Слави“, както и анализира дали сценаристът Иво Сиромахов влиза добре в образа му

ТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата срещу „Господарите“. Всъщност било точно обратното, научи HotArena. Именитият арменец си позволи да коментира и какво смята за „Шоуто на Слави“, както и анализира дали сценаристът Иво Сиромахов влиза добре в образа му.

На въпроса дали според него „Шоуто на Слави“ се е изчерпало, телевизионерът сподели:

Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много добри отношения. Няма да кажа, че сме били приятели, но по нощите си ходехме на гости. Смея да твърдя, че сигурно съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие. Когато ни се поразвалиха отношенията, не съм си позволявал да говоря за него нищо, защото това са си наши лични неща. Като професионалист обаче, без да се влияя от отношенията ми с него, ще кажа, че шоуто му много отдавна се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби голяма част от аудиторията си. И в това няма нищо лошо. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С удоволствие съм го гледал, но в един момент спрях, защото вече не ми е интересно. А и той в един момент прекалено започна да вкарва сериозни политически елементи, а аз искам да се забавлявам вечер“.

Провокиран от запитване, Маги си позволи да коментира и Слави като бъдещ политик. Според Халваджиян Дългия е уморен, а в политиката трябва да се влиза с мощна енергия. И все пак му пожелава успех в начинанието, ако изобщо се осъществи.

Магърдич не е доволен и от Иво Сиромахов, който редовно се опитва да го имитира. На външен вид сценаристът, подвизаващ се от край време и като актьор, го докарвал, но не се стараел достатъчно, за да пресъздаде пълния му образ. „Имам жестове, начин, по който говоря и се държа, движа се… а Сиромахов разчита само на визия. Лично аз се забавлявам с подобни неща и гледам на тях с усмивка, но за мен е важно имитацията да е добра, все пак правя „Като две капки вода“. Може  би Иво просто не е добър имитатор“, заключва Маги пред „Галерия“.

Халваджиян категорично отрече думите на Слави, че Трифонов е осъдил арменската фамилия заради нарушаване на авторското право.

Няма такова нещо. Ето тези неща на Слави не му харесвам. Защото аз не приказвам, а той си разказва в шоуто всяка вечер и хората остават с грешно впечатление. Делото ни с него се точеше близо десет години. Всичко започна, докато все още бяхме близки. Веднъж дойде в офиса ми и помоли да спрем да излъчваме в „Господарите“ кадри от неговото шоу или да му плащаме за това. Казах му, че по закон ние сме си в правото, само трябва да цитираме кой е авторът на кадрите. И той каза, че не му харесва това и заведе дело.

 "Нашите взаимоотношения не се влошиха заради това, а година и половина по-късно по съвсем други причини, за които не смятам, че трябва да говоря. Слави загуби всички дела. Единственото нещо, за което съдът ни призна за виновни, е, че когато излъчваме кадри от „Шоуто на Слави“, трябва да изпишем не само, че кадрите са взети от там, а и че трябва да изписваме, че Слави Трифонов е продуцент на шоуто. И ние се съобразихме с това. Така че твърденията на Слави, че съдът ни е осъдил и не можем да излъчваме кадри от неговото шоу, са, меко казано, лъжа. Ние можем и ще излъчваме кадри, защото законът ни го позволява и съдът беше категоричен в становището си“, сподели още Маги.  


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Обир като на филм
Обир като на филм 09/06/2024, Неделя 11:41 0
5
Коментара по темата
5.
мислещ
22.06.2019 11:24:53
0
0
И единия и другия са халтурчици с грандомански комплекси !
4.
зурла
22.06.2019 09:28:59
0
0
Смешно .
Първо да кажа че не съм фен на Слави , и почти не гледам предаванията.
Но да го каже човек който бълва посредствено шоу , шоу за простолюдието и без никаква образователна стойност ми идва малко в повече . Шоуто на Слави е в пъти по интелигентно от посредствената помия на арменеца. И ако Слави съм го гледал няколко пъти до сега, помиите на другия - нито един път. Глупав съм но не чак толкова :)
3.
Vesko
20.06.2019 10:27:05
6
3
Toia Magi se misli za goliama rabota, mnogo zlobno za vizda na Slavi, vreme e da razberem, che Slavi e nomer edno!!!
2.
Vesko
20.06.2019 10:27:00
5
2
Toia Magi se misli za goliama rabota, mnogo zlobno za vizda na Slavi, vreme e da razberem, che Slavi e nomer edno!!!
1.
Потресена от автора
19.06.2019 23:25:15
2
2
По-неграмотно писане от това,не съм чела,нищо не ви се разбира.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обир като на филм Обир като на филм Маскиран и въоръжен ошушка тото пункт в Свищов Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Кандидатът за депутат проведе активна кампания   Избиратели малко, народът се юрна да бере череши Избиратели малко, народът се юрна да бере череши По традиция вота в Градец минава със засилено полицейско присъствие Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Има проблеми с машините в поне пет секции в Бургас Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини  След около 20 минути проверки и проби от техническо лице се установи, че машината в бургаското ОУ "Княз Борис I" не е била включена в контакта Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Тримата са криминално проявени, скарали се докато пътували с автомобила на потърпевшия и го ступали, като слезли от колата Шеф на избирателна комисия и заместникът му избягаха Шеф на избирателна комисия и заместникът му избягаха Говорителят на ЦИК Росица Матева обяви, че и вторият „абдикирал“ председател ще бъде сменен „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал На престижния форум бяха представени общо 24 спектакъла Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Той пожела България да има стабилен парламент с пълен мандат Проф. Рачев с неприятна прогноза за времето, чакат ни тежки нощи Проф. Рачев с неприятна прогноза за времето, чакат ни тежки нощи Хората, които в момента са на морето, са изтеглили не дългата клечка, ами направо са взели клон в ръцете си, коментира климатологът
Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите  Хороскоп за деня – 9 юни 2024, неделя
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори