×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Участници съдят „Женени от пръв поглед”. Екипът събира несъвместими партньори


Участници съдят „Женени от пръв поглед”. Екипът събира несъвместими партньори
Младоците от различни религии Ивана и Мерал, първоначално показаха, че се харесват и дадоха шанс на връзката си
06 Юни 2019, Четвъртък, 18:00 ч.

Правели семейства неподходящи хора заради рейтинг

Очакванията за чудо в предаването „Женени от пръв поглед” не се изпълниха и във втория му сезон. Риалитито, което събира непознати и ги задомява, се оказа пълен провал. В него, вместо с първа среща, двойките, които не знаят дори имената си, започват връзката си по възможно най-нетрадиционния начин – в гражданското.

Въпреки че първият сезон през пролетта на 2015 г. претърпя пълно фиаско, през март тази година продуцентите на българската версия на риалити шоуто „Married at first sight” стартираха още един сезон. И отново брачните специалисти удариха на камък с избора си.

От 7 младоженци, които участваха в двата сезона на предаването, нито една двойка не е останала заедно, пише „Уикенд”. Според източници от кухнята му, смелчаците да сключат брак с абсолютно непознат човек пред камерите на Нова телевизия били изключително малко.

На кастингите брачните специалисти се оказали пред мисия невъзможна да изберат подходящите един за друг хора сред малцината записали се. След като установили, че трудно ще намерят съвместими двойки, те наблегнали на сеира и високия рейтинг. Независимо от усилията на екипа от социолози, психолози и един астролог, семействата и в двата сезона предпочели да се разделят след края на предаването.

По договор никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противен случай дължал тлъсти неустойки, затова всички младоженци си казали „да”. Когато заживели заедно обаче, настъпил пълен кошмар за тях. Източници на медията разкриха, че част от участниците вече са се консултирали с адвокати и подготвят съдебна битка срещу продуцентите заради уронване на престижа им в шоуто.

Вече имало заведени две дела срещу шоуто. Във втория сезон мачмейкърите бяха сменени с нови, но провалът бе още по-грандиозен. Сред специалистите по брачни взаимоотношения бе и бившата изгора на Слави Трифонов – психоложката Магдалена Ангелова. В коментарите си в социалните мрежи феновете на шоуто бяха категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите.

Драмата при една от двойките стигна до там, че фенове на предаването съветваха младоженката Таня да съди продуцентите. Те недоумяваха как е възможно психолози с дългогодишен опит да не разпознаят скрития тиранин Светозар. Преборилата се с тежката диагноза рак на гърдата преди 2 години треньорка по художествена гимнастика бе подложена на огромен стрес заради несполучливия избор на съпруг.

Младоците от различни религии Ивана и Мерал, първоначално показаха, че се харесват и дадоха шанс на връзката си. Уви, различният начин на живот на изгряващата фолк звезда от София и финансистът от Добрич, се оказа фатален за брака им. Според запознати, младата за брак певица се записала за участие в шоуто само, за да си направи пиар. Макар че обявиха, че окончателното им решение е да останат заедно, след предаването Ивана и Мерал се разделили.

При третата двойка - Василена и Никифор, емоциите взеха превес още в сватбения им ден. Шокът на претенциозната булка от първата си среща с младоженеца, вдигна рейтинга на предаването. 42-годишният Никифор изобщо не отговори на високите изисквания на Василена. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избраника й и при виковете на гостите „горчиво” му позволи да я целуне, но само по бузата.

Първа брачна нощ нямало. Отношението на самотната майка към Никифор отприщи вълна от гневни коментари в интернет. Според зрителите на Нова телевизия, психолозите на предаването били за бой, тъй като събрали абсолютно несъвместими участници. Разглезената самотна майка Василена търсела заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а брачните експерти й избрали стар ерген, който не отговарял на нито едно от изискванията й.

„Събрали са ги само за рейтинг. Всички говорят само за тяхната двойка, а епизодът с Никифор и Василена има най-много гледания”, коментираха във форумите зрители на шоуто. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището обратно, ако остане с неудачника Никифор.

Семейството бе изпратено на меден месец в Кипър, но през цялото време се джафкаха като куче и котка пред камерите на Нова телевизия. В крайна сметка, новосформираната фамилия не издържа дълго и се разпадна. Заради провалът на двойката, продуцентите заснели още една двойка – тази на 41-годишния пеещ масажист Михаил Гроздев и 36-годишната продавачка Юлия Желева. Зрителите силно се надяваха последното събрано семейство най-накрая да се окаже успешно и да остане заедно.

Претенциозната булка обаче намери куп кусури на добродушния Михаил и бе категорична, че нямат бъдеще заедно. Дори във финалния епизод, брачните специалисти не признаха, че са сгрешили в избора си. Експертите по любовни отношения се опитваха да убедят всички двойки, че с цената на много компромиси трябва да запазят брака си.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Ергенът Алек бил смотаняк
Ергенът Алек бил смотаняк 27/05/2024, Понеделник 13:37 1
Диона с нова драма на пътя
Диона с нова драма на пътя 27/05/2024, Понеделник 13:20 0
Хари Кейн взе Златната обувка
Хари Кейн взе Златната обувка 27/05/2024, Понеделник 12:40 0
10
Коментара по темата
10.
Бай Ганьо
08.06.2019 16:17:58
0
0
На българина му дайте сеир ........
9.
Стрина Гина
07.06.2019 23:40:16
0
0
Неудачници,капризи,неграмотни хора,беден речников запас,никаква култура, някакви напълно несъвместими характери, интереси, социални статуси...За какво изобщо се случва тоя сеир?
8.
Стрина Гина
07.06.2019 23:39:20
0
0
Неудачници,капризи,неграмотни хора,беден речников запас,никаква култура, някакви напълно несъвместими характери, интереси, социални статуси...За какво изобщо се случва тоя сеир?
7.
Желев
07.06.2019 19:19:55
0
0
Тази статия бъка от правописни и смислови грешки
6.
do 4
06.06.2019 21:44:14
2
3
На майка ти хвърчилото,закачено на баба ти хвърчилото.А й сиктир и претенциозните ви сурати.Зимайте се с амбициозни джендърчета.Да сте си дружки.
5.
Any
06.06.2019 21:04:27
1
4
Нищо не разбрах... Ужас!!!
4.
rrghvxzasgb
06.06.2019 20:35:26
3
7
Предаването показа масово ниската хигиена на извадка от българските мъже, лошите им навици, ниските амбиции, пълни неудачници и липсата на езикова култура, за да комуникират с жените, освен това и комплексарщината им. Пълни дървета!
3.
Ужас
06.06.2019 19:58:47
0
6
Много неграмотно писане.....
2.
Димитрова
06.06.2019 19:45:34
0
6
Неграмотно написана статия
1.
Това е театро
06.06.2019 18:56:46
0
7
Всичко е по сценарий.
Уж живеят заедно
... ама друг път
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда  „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница в Бургас Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Учениците на Мариета Рохова са сред децата с най-високи езикови постижения в България UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас UTA България награди отличниците на Гимназията по транспорт в Бургас Мрежата на компанията надхвърля 62 000 бензиностанции Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Бургас отново чете Библията публично (Видео/Снимки) Откритата сцена "Охлюва" за шеста поредна година събира християнската общност, за да почете делото на светите братя Кирил и Методий Приключва благоустрояването при пресечката на улиците „Цар Симеон“, „Поп Грую“ и „Константин Величков“ Приключва благоустрояването при пресечката на улиците „Цар Симеон“, „Поп Грую“ и „Константин Величков“ Дотук са осъществени над 70 проекта Предлагат още година да останат непроменени заплатите на медиците Предлагат още година да останат непроменени заплатите на медиците Идеята е на експертите в Министерството на здравеопазването Братя Диневи събарят хотел „Мираж“? Братя Диневи събарят хотел „Мираж“? Ще изграждат жилищна сграда  Страсбург осъди България заради куп дела за конфискация Страсбург осъди България заради куп дела за конфискация Държавата ще плати над 50 хил. евро, а процесите трябва да бъдат разгледани отново Главчев: Русия се стреми да установи неоспоримо господство в Черно море Главчев: Русия се стреми да установи неоспоримо господство в Черно море Той коментира и факта, че пролетното издание на Парламентарната асамблея на НАТО е у нас Ново 20: Въвеждат такса мощност за тока! Ново 20: Въвеждат такса мощност за тока! Нощната тарифа остава поне още година, предлагат 29% намаление на парното в София
Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Десетки загинали след взривове край Рафа, „Хамас" обвини Израел в клане Възникнал е пожар в лагер за разселени. Бременна жена е сред загиналите Пари за Овена, а Телецът е подложен на изпитание Пари за Овена, а Телецът е подложен на изпитание  Хороскоп за деня – 27 май 2024, понеделник  Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Буквите на древните българи използвани не само за глаголицата, но и за латинската, и за гръцката писменост Църко и Страхота от Солун, наричани Кирил и Методий, произхождат от стар древнобългарски род, който се е изселил от Стара Велика България
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори