×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

До Ахтопол и обратно с Porsche - тайните на един по-различен тест-драйв


До Ахтопол и обратно с Porsche - тайните на един  по-различен тест-драйв
На 4 юни бургазлии имаха възможност да разгледат автомобилите, експозирани в Морската градина до ресторант и пиано бар "Нептун"
06 Юни 2019, Четвъртък, 14:51 ч.
Автор: Флагман.Бг

Домакинът на Porsche Road Tour в Бургас Гранд Хотел и СПА Приморец днес празнува 60 години

Днес е третият ден от Porsche Road Tour събитията в Бургас. Домакин на световния бранд в морския град е Гранд Хотел и СПА Приморец, който днес празнува 60-и рожден ден. Той е базата, в която нощуват осем от знаковите модели (общо десет автомобила) на прочутата по цял свят марка: 718 Boxter GTS, Panamera Turbo S E Hybrid, 718 Cayman T, 911 C4 S, 911 C2 S, Macan S, Cayenne Turbo и премиерно представеният преди седмица в България Cayenne Coupé Turbo. Грандът на Бургас е и отправна точка за  двудневните морски тест-драйв събития, част от Porsche Road Tour Bulgaria.

На 4 юни бургазлии и гостите на града имаха възможност да разгледат автомобилите, експозирани в Морската градина до ресторант и пиано бар "Нептун", както и да получат информация за тях от екипа на ексклузивния бранда. Въпреки дъжда, бляскавият Porsche автопарк събра многобройна публика. Porsche Road Tour продължи на 5 юни с тест-драйв събития. Днес за втори ден подред, 16 Porsche ентусиасти ще имат ексклузивната възможност да управляват самостоятелно пълната гама Porsche автомобили и да се насладят на изключителните възможности, които всеки един модел предоставя.

Денят ще започне със специален брифинг в градината на рожденика Гранд Хотел и СПА Приморец. На него, участниците в тест-драйв събитието ще получат подробна информация за предстоящото преживяване. Следва вълнуващо пътуване до Ахтопол и обратно. Към впечатляващата колона от осем Porsche автомобила, които ще се придвижват в група, следва да прибавим още два - водещ и затварящ колоната автомобили, управлявани от официалните представители и вносители на бранда в България - Orchid Sports Cars. Сред техните водачи ще бъде лично Невен Гъдев, Мениджър Продажби на компанията и единствен сертифициран за България Porsche инструктор. Затова, ако днес имате път до Ахтопол и обратно, ще имате възможност да видите колона от десет разкошни Porsche произведения, с елегантни линии и впечатляващи характеристики.

Изживяването да шофираш Porsche автомобил е несравнимо и много силно, няма с какво да го сравня. След 15 години работа за бранда и стотици курсове, всеки път нещо ме изненадва. Избрахме Гранд Хотел и СПА Приморец за домакин на Porsche Road Tour в Бургас, защото хотелът отлично кореспондира с бранда, който представляваме. Благодарни сме за гостоприемството на много високо ниво и поднасяме поздрави за 60-ия юбилей на хотела“ – сподели г-н Невен Гъдев – преди да се отправи към Ахтопол, начело на елегантната Porsche десетка. Porsche Road Tour ще продължи в дните до 15 юни в редица други български градове.

 


В категории: Лайфстайл


България Всички новини
Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си ликация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа Кристиян предрекъл смъртта си 20 седмици преди зверската катастрофа От снимки във Фейсбук се вижда, че Кристиян е шофирал и други автомобили Джулая в Бургас ще бъде невероятен Джулая в Бургас ще бъде невероятен Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Спипаха сина на култов гангстер с няколко пакета канабис (ОБНОВЕНА) Илия Атанасов остана без малката си количка Смарт, полицаите му я взеха Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Финалът на Капките би рекордите, вижте колко милиона бяха пред телевизорите Почти 4-часовото излъчване от зала „Арена София“ е проследено от над половината от всички телевизионни зрители ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор ПП СЕК: Министърът на транспорта да поеме отговорност за случващото се в морския сектор Недоумяваме как за няколко месеца мнението на министъра се е променило на 180 градуса относно политиката по морския транспорт, пишат от партия "Средна европейска класа " Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Стана ясно с колко процента ще се увеличат пенсиите тази година Решението на Надзорния съвет е окончателно, той е органът, който взима решение с колко да се осъвременят пенсиите Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Инцидент с Рачков на финала на "Капките" Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Клиент си купи кълцаник от голям хипермаркет, но вижте какво намери Под опаковката се криело нещо гнусно и далеч не вкусно Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво Внимание! Тези симптоми могат да сигнализират за рак на дебелото черво До края на месеца в национална онкологична болница „Дева Мария“ се провеждат безплатни прегледи при гастроентеролог
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори