×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шампионката в МастърШеф Радка Булман: Нито съм ромка, нито съм нагла!


Шампионката в МастърШеф Радка Булман: Нито съм ромка, нито съм нагла!
Няма срамна работа, мила съм дори тоалетни, казва Радка
02 Юни 2019, Неделя, 20:53 ч.

Възнамерявам да си отворя ресторант във Варна или в Австрия, коментира след финала Радка

България има своя нов мастършеф. Живеещата в Западна Европа Радка Булман спечели петото издание на хитовото кулинарно риалити на Би Ти Ви, а триумфът й донесе и тлъста сума – цели 100 хиляди лева. 

Ден след големия финал "Уикенд" се срещна с шампионката и й зададохме ребром въпроса: „А сега накъде?“. Ще продължи ли да се подвизава като касиерка в Австрия или ще смени професията си и ще се посвети изцяло на готвенето?  

- Радке, честито! Очаквахте ли да спечелите „МастърШеф”? Много ли ви костваше победата в кулинарното риалити? 
- Благодаря за поздравленията. Не съм допускала, че аз ще спечеля, смятах, че ще стигна до топ 5 или топ 3 в предаването. Но, разбира се, мечтаех си за победата. Какво ми костваше тя ли? Постоянно пътувах между София и Австрия заради участието ми в „МастърШеф”. Умората буквално ме убиваше – това беше най-голямата трудност за мен. Всяка седмица летях със самолет или хващах автобус. Случвало се е да ходя и за един ден до Австрия. 

- Какво ще направите с наградата от 100 000 лева, когато получите парите? 
- Възнамерявам да си отворя ресторант във Варна или в Австрия. Ако е в морската ни столица, заведението ще се казва „Рачо реже риба”. Ако е в Австрия - „Варна”. Много искам да имам рибен ресторант. Може да се окаже, че наградата от 100 000 лева е моят билет да се върна отново в България

- Кой от другите участници ви беше най-сериозен конкурент? 
- Не гледах на тях като на конкуренти, а като на хора, които са ми дошли на гости вкъщи и просто съм решила да им сготвя. Всичко си беше въпрос на късмет в предаването - ако ти изгори манджата, нямаш време да приготвиш друга. Конкуренцията ми беше единствено и само времето. 

- Кой от журито най-много ви респектираше? 
- И тримата. Правеха ме луда и щастлива. И сега им имам респекта. Шеф Михалчев винаги ме хващаше, когато сгафя нещо. 

- От кого сте се учила да готвите? 
- От майка ми - гледах я, когато готвеше. Налагало се е понякога да правя храна за брат ми и сестра ми. През годините съм приготвяла какво ли не. Съпругът ми много обича пиле с ориз и често го радвам с това. 

- Съпругът ви австриец говори ли български? Съгласен ли е да дойдете да живеете за постоянно в България? 
- Говори много добре езика. Самият той иска да живеем в България, но още не сме взели окончателното решение. Имаме малко бебе - дъщеря, за която се грижим само аз и мъжът ми. Големият ми син е на 18 години и вече се справя сам с живота. От март излезе на квартира. Работи и учи. 

- Вие какво сте работила през живота си? 
- В България съм живяла с малки доходи и доста неща не можех да си позволя. Получавах майчински 7 лева, а след това 15. Какво може два се купи с тези пари на едно дете?! Когато заминах за Австрия, в началото бях чистачка на 4 места. Мила съм дори тоалетни. Няма срамна работа. 

- Обирана ли сте някога? 
- Да. В село Векилски, област Шумен, ми разбиха магазина. Занимавах се с търговия тогава. Не намериха крадците. Хубавото беше, че имах застраховка и ми беше възстановена част от сумата, с която бях ощетена. 

- В какви отношения сте с бащата на сина ви? 
- В никакви, нямаме никакъв контакт от 14 години. Не ни помага, никога не съм получавала и искала издръжка от него. 

- Как са близките ви? 
- Родителите ми починаха. Сестра ми живее в Белгия. Брат ми - също, има строителна фирма. Сестра ми завърши там гимназия, след това икономика.

- Какво ще отговорите на злобарите, които твърдят в интернет, че сте нагла и нахална ромка? Имате ли изобщо ромски произход? 
- (Смее се.) Аз ромка?! Боже! Нито съм ромка, нито съм нагла и гадна… Който е казал или написал това, просто си злобее. Не ме интересуват такива хора. 

- Иска ли ви се да свалите някой и друг килограм? 
- Да, разбира се, това е моята цел. Преди никога не съм била дебела, от 2015-а съм такава мощна (смее се). Намерението ми е да сваля 30 килограма, да си стана отново 60. В момента съм 90 и това определено не ми харесва.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
7
Коментара по темата
7.
Анонимен
05.12.2021 10:42:48
0
0
Epsjjsiwhah ти си една голяма свиня ако си националист не се бий толкова в гърдите а по скоро се срамуваи самият ти не си на 100%сигурен че си БЪЛГАРИН. И вземи прочети малко история с гафове те на Господата управляващи от самото съществуване на тази прекрасна държава и не злобеи толкова срещу хората които сметаш че не са българи. А погледни колко боклуци има които наричат себе си такива и ти си един от тях
6.
соня
13.06.2019 16:47:29
0
0
браво Радка.Беше чудесна.
5.
Неделчева
11.06.2019 12:08:00
0
0
Прекрасна!
4.
Баба Вуна
09.06.2019 22:25:49
0
1
Не не баби ти не си!Само мама и тати
са! Лора и Ники бяха класи над теб!Но...?!
3.
Жена от село
04.06.2019 10:01:59
2
3
Как можаха да изберат тази жена?
Ужас! Не бих яла от мърлявото й
готвене никаква храна!А дали е ромка?’ Не си ли личи?
2.
СБ
03.06.2019 08:14:07
5
46
Браво! Няма значение етноса в случая!
1.
Epsjjsiwhah
03.06.2019 07:36:37
28
14
Ми ква си ,шведка ли си, да та еба в свинята циганска нагла дибела фасня
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Взривове разтърсиха Киев, а еколози вещаят глобална климатична катастрофа Джо Байдън даде надежда на Украйна за повече системи "Пейтриът", а Тръмп го критикува заради помощта  Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори