×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Градски автобус се блъсна в Ауди, отнемайки му предимство на кръгово в Бургас


Градски автобус се блъсна в Ауди, отнемайки му предимство на кръгово в Бургас
Шофьорът на №15 - към летището изобщо не погледнал, че навлиза в кръговото, където е имало друго кола
20 Май 2019, Понеделник, 19:01 ч.
Автор: Флагман.БГ

Силно изплашени са двете момчета от Аудито, кръстовището пред хотел Мираж е задръстено 

Автобус на градския транспорт в Бургас, извършващ редовен курс за летище и кв.Сарафово отне предимство на Ауди и предизвика катастрофа, алармира читател на Флагман.бг, който е бил пряк свидетел на случилото се. Той е бил в автобуса.

Нашият източник, представящ се за професионален шофьор, твърди, че 15-ката с рег.номер А 3941 се е движела от УМБАЛ Бургас по бул."Стефан Стамболов" към ж.к."Изгрев" и на кръговото движение до хотел Мираж е навлязла директно без да осигури предимство на намиращия се в кръга лек автомобил Ауди.

Автобусът се е врязъл в тъмносинята кола, която е комби. Вътре е имало две млади момчета, които са силно изплашени. 

"Всички, които бяхме в автобуса сме в шок заради спирачките набити от шофьора. Той изобщо не съобрази скоростта, с която навлезе в кръстовището. За щастие няма изпадали по пода на автобуса, няма и ранени", каза очевидецът.

Движещ се след 15-ката друг автобус от редовната линия с номер 12 е поел пътниците, за да ги придвижи до следващата спирка, за да се задръстят кръговото кръстовище. Ако шофирате в този район бъдете внимателни, защото двете возила все още са на място.


В категории: Пътна обстановка


10
Коментара по темата
10.
Иван Дългия
23.05.2019 00:05:41
1
1
Най некадърните ги слагат за курс до Сарафово...
9.
гражданка
21.05.2019 08:58:40
0
2
Ами като КАТ имат нареждане да не ги глобяват така ще бъде. Редовно минават на червен светофар и не спазват предимство.
8.
nedovolna
21.05.2019 08:27:40
0
2
Трябва да се вземат мерки с начина на каране на автобусите..От М.Рудник към центъра като мине задръстването и става страшно ката бесни нито мислят че рискуват живота на толкова хора нито им пука..Само графика да е спазен трябвало понеже БургасДрус ги глобявали..Страшен ужас в тази мн обърката държава.
7.
9a
21.05.2019 01:32:55
3
0
ми длъжен си,да се съобразяваш с тях
да направиш път понякога
да внимаваш все пак не е лека кола и кара хора,не бетон или пясък
6.
posi
20.05.2019 22:20:44
0
8
Шофъорите на автобусите от градски транспорт да се обучават и проверяват по-често , тъй като често шофират така, все едно всички сме им длъжни.
5.
baihui до№3
20.05.2019 20:50:38
1
6
Пий си хапчето редовно бе, Шебек !
4.
baihui
20.05.2019 20:47:21
4
12
Тези наглеци, автобусните шофьори, си мислят, че са хванали Господ за шушлека! Наскоро пътувах с автобус от М. Рудник до Центъра и шофьорът-педал не спря на нито един забранителен сигнал на семафорите! Просто намаляше скоростта, оглеждаше се наляво, надясно и преминаваше през кръстовищата! Време е ДАИ да пуска контрольори "под прикритие" на случаен принцип в автобусите за да се спрат подобни безобразия !
3.
Мефаил
20.05.2019 20:26:33
11
8
Че там не е ли буслента, ве шапшали?
2.
Румен
20.05.2019 20:11:54
7
13
Да, шофьорите на градски автобуси придобиват "ореол" след като седнат зад волана, навлизат в друго измерение, пълна противоположност на малодушните и комплексирани типове каквито са си всъщност.
1.
Баси
20.05.2019 20:09:48
1
7
Същия номер автобус преди около седмица и на мен ми сече пътя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Колегите оставят локомотивите без надзор и отиват да си спят у дома, а им плащат за нощен труд, разказва той Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Утре е ден за размисъл и агитацията е забранена Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Той е пребиваващ в България с временна закрила Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Полицаят, ранил 19-годишния младеж, е отстранен от длъжност Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори