×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Иван Алексиев: Благодаря на поморийци за подкрепата, заедно правим нашия град още по-добър


Кметът Иван Алексиев: Благодаря на поморийци за подкрепата, заедно правим нашия град още по-добър
Кметът на Поморие Иван Алексиев посрещна депутати и гости от чужбина за празника на града. Днес бяха удостоени и двама нови почетни граждани Елена Мурджева(горе вдясно) и посмъртно Маргарита Гюрова
06 Май 2019, Понеделник, 13:55 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Поморие днес почита своя покровител – Свети Георги Победоносец

„Благодаря моите съграждани за търпението, подкрепата и усилията, които полагаме всички заедно през годините, за да направим нашия град още по-добро място за живеене, един още по-прекрасен дом за всички нас, за нашите родители и нашите деца”. Това каза кметът на Поморие Иван Алексиев навръх празника на града – 6-ти май, Гергьовден.

Днес той посрещна редица важни гости. Сред официалните лица бяха депутатите от ГЕРБ Ивелина Василева и Ася Пеева, зам.-областният управител проф.д-р Севдалина Турманова, председателят на ОбС Поморие Адам Адамов, официални делегации от Волос и Нео Аниало в Гърция, от Енидже и Сюлемайн паша в Турция, от град Ая в Унгария, Троиц – Руска федерация,зам.-директорът на УМБАЛ Бургас д-р Светлозар Георгиев, д-р Галя Милева, общински съветници от Поморие и общественици.

„Гергьовден е и Поморие празнува. На 6-ти май, всички ние, отдаваме своята почит и уважение и отбелязваме празника на нашия закрилник – Свети Георги Победоносец, символ на плодородието, благополучието и победата. Благодаря на нашите приятели, които дойдоха от Гърция, Турция, Русия, Унгария, да са тук сред нас в този специален ден”, допълни кметът Иван Алексиев.

„На този прекрасен ден, вашият страхотен град празнува. Да са честити и всички именници. Поморие е прекрасен град, развива се и става все по-привлекателен за гостите, все по-уютен за жителите му. Ние се гордеем с Поморие, с неговата богата история и традиции, които вие съхранявате и предавате на деца и внуци, но най-голямото богатство на Поморие, са хората. Бъдете здрави, честити и да ви закрия Свети Георги Победоносец”, приветства поморийци Ивелина Василева.

 

Навръх празника на Поморие с приза „Почетен гражданин” бяха удостоени две знакови за града личности – Елена Мурджева и Маргарита Гюрова.

Елена Мурджева е бивш градски секретар, по нейна инициатива се откриват редица детски градини, модерната за времето си Ритуална зала, възстановява се празника на града.

Елена Мурджева бе удостоена с приза "Почетен гражданин"

Маргарита Гюрова получи приза си посмъртно, а наградата взе синът й Александър Чухлев. Гюрова бе отличена за приноса й за утвърждаването и развитие на културната програма на Поморие.

Александър Чухлев, син на Маргарита Гюлева, получи приза за посмъртното обявяване на майка си за "Почетен гражданин на Поморие"
Зам.-директорът на УМБАЛ Бургас д-р Светлозар Георгиев поздрави кмета за празника на града
Ивелина Василева, председател на постоянната комисия по Околна среда в 44-ото НС и кандидат за евродепутат от ГЕРБ поздрави поморийци за празника
Сред официалните гости имаше кметове и на няколко турски, гръцки общини, както и партньори на Поморие от Унгария и Русия
Площадът бе пълен за празника на Поморие

 


В категории: Поморие


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
13
Коментара по темата
13.
ХА
08.05.2019 08:55:52
1
2
и да кажем здравей на крадците БСП дето крадаха 100г и още им е малко
12.
Anh
07.05.2019 22:08:39
1
4
Наесен да кажем "сбогом" на крадливата герберастка шайка
11.
До 10
06.05.2019 22:52:24
1
2
Някои слязоха,а други си живеят тук и не спират с маймунджелъците
10.
Общественици
06.05.2019 22:31:24
2
1
Мамуните слязоха от Еркеч. Палмички. Идилия.
9.
ценител
06.05.2019 21:34:46
2
1
Кандидат евродепутата много фотогенична. Едновременно я гледам в няколко общини и 2-3 селски читалища. Браво
8.
*********
06.05.2019 20:50:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Жоро
06.05.2019 19:53:16
8
14
Един достоен Човек, радвам ме това което, въпреки трудностите, лека полека се случва в нашия град!
6.
*********
06.05.2019 19:35:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
Пфуу
06.05.2019 17:44:51
0
4
Не можах да видя Ивелина Василева...
4.
до хахо
06.05.2019 17:25:38
0
1
стига дриска заради теб спИрат коментирането.ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПИШЕ ВЪЗГЛЕДИТЕ ,НАВСЯКЪДЕ СИ ДРИСКАЛ.
3.
Пахама дъртия швестър
06.05.2019 17:00:29
0
4
Къде има палми?
2.
Гошо
06.05.2019 15:29:57
1
3
Къде са двете палми кмете.
1.
*********
06.05.2019 15:01:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори