×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хороскоп за деня: Телецът да е добронамерен, лъвът да си почине, а скорпионът да внимава


Хороскоп за деня: Телецът да е добронамерен, лъвът да си почине, а скорпионът да внимава
Вижте дневния си хороскоп за 27-ми април, Великден
26 Април 2019, Събота, 01:49 ч.

Време е девата да помисли за семейство си, а везните не трябва да вземат важни решения, защото може да сбъркат

Вижте дневния си хороскоп за 27-ми април, Великден.

ОВЕН

Събота носи успех на Овните. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Не предприемайте нови занимания в събота. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Денят ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

ТЕЛЕЦ

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утре трябва да избягвате споровете.

БЛИЗНАЦИ

 Възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Това е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

РАК

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Денят ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

ЛЪВ

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Добре ще през да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете внимателни в действията си.

ДЕВА

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

ВЕЗНИ

 В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Обърнете внимание на здравето си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

СКОРПИОН

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Днес е по-добре да не пътувате.

СТРЕЛЕЦ

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Предстои емоционална среща с любовта. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат.

КОЗИРОГ

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

ВОДОЛЕЙ

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ангажирани сте с парични въпроси. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Денят ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

РИБИ

В събота не се претоварвайте. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Харчите пари за лични неща. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори