×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Достойно! Тези деца от Бургас поеха отговорност за постъпката си, ето какво направиха, след вандализма си


Достойно! Тези деца от Бургас поеха отговорност за постъпката си, ето какво направиха, след вандализма си
Децата си взеха поука и премахнаха щетите от асансьора на пасарелката до хотел Мираж
09 Април 2019, Вторник, 11:06 ч.
Автор: Флагман.Бг

Всеки може да сбърка, така че нека не бъдем твърде строги към тези тийнейджъри, които светкавично заличиха всички следи от предишните си набези, както ще видите в новото клипче. Нека им е простено, казаха от Община Бургас

Децата, за които вчера ви информирахме, че са надраскали асансьора на пасарелката до хотел "Мираж" направиха доблестна постъпка и часове след публикацията ни и поеха отговорност за стореното. Тийнейджърите се върнаха в лифта, но този път, не за да вандалстват, а да го изчистят. Още снощи техен близък се обади в редакцията на Флагман.бг и пое ангажимент да прати децата да почистят, както и да ги накаже.

Ето ги "героите", които драскат с маркер пасарелката до хотел Мираж!

От Община Бургас благодариха на родителите им, както и на децата за поетата отговорност. "Всеки може да сбърка, така че нека не бъдем твърде строги към тези тийнейджъри, които светкавично заличиха всички следи от предишните си набези, както ще видите в новото клипче. Нека им е простено", написаха от Община Бургас.-

От администрацията припомниха, че видеонаблюдението в Бургас покрива все по-широк периметър и записва всичко. Ако не сте вандал или престъпник, няма от какво да се притеснявате. Но всички нередности Община Бургас и Полицията няма да оставят без последствие, уточниха от кметството.

 




В категории: Бургас


19
Коментара по темата
19.
g
09.04.2019 18:57:25
0
2
shte spq spokoino
18.
ггггггггггггггггг
09.04.2019 15:54:04
0
7
това не им оправдава постъпката - изчистиха си но пак остава глобата
17.
Поправката да продължи!
09.04.2019 14:47:39
2
8
Сега остава и властимащите да се поправят за техните безброй кражби!
16.
Все пак са деца
09.04.2019 14:35:48
4
7
Получили са все пак урок. Ако осъзнаваха какво вършат, нямаше да стигнат до тук. Важно е, че близките им ги разпознаха и взеха навременни мерки. Дали ще са ефективни - времето ще покаже.
15.
нито достойно,нито доблестно
09.04.2019 14:23:45
2
10
това е един много лош пример,който толерира чувството за безнаказаност.Почистването е задължително,но това не е наказание-най-малкото трябва да получат порицание пред съучениците си.Сега ги превърнахте в герои-и е сигурно,че те нямат никакво чувство за вина Жалко !
14.
до 6.
09.04.2019 14:20:48
2
9
или си купи вибратор от близкия се.с шоп и се опраскай.
13.
до 6.
09.04.2019 14:04:07
2
36
пич намери си господар ,имаш голям загар
12.
do 6
09.04.2019 13:28:54
3
4
da, opredeleno, strashna dupara
11.
егати смешния сайт!
09.04.2019 12:53:34
2
23
Стига с тия гръмки заглавия: "Достойно!" - какво достойно има, като техен близък ги е накарал да почистят и щял да ги накаже! И то след като бяха публикувани и хората ги видяха! Къде е тук достойнството? Ами ако не бяха ги показали, не беше ги видял роднината, не беше ги накарал да отидат и да почистят! Това ли е за вас достойна постъпка?
10.
Хахахах
09.04.2019 12:49:14
2
3
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
9.
отвратен
09.04.2019 12:44:13
1
18
От сега щом са тръгнали по този път,така ще продължат!Трябва да имат отговорност,а не да чупят,рушат и другите хора да им плащат поразиите,че малко ни са другите данъци!
8.
пф
09.04.2019 12:29:49
15
11
То сигурно милиарди се изкрадаха. Направете една обиколка по градинките, вижте че пейките са строшени, за какво ги плащаме тея данъци. кофите преливат от боклуци, зимата като падне 1 сняг и пътищата блокират. Това ли ви е проблема, че някакви лапета нарисували нещо, което с един препарат ще се махне. А за окрадените милиарди нито дума.
а искали ли сте съгласие от децата и от родителите да им изтипосате лицата и да им оставите травми за цял живот?? на деца е абсолютно забранено по европейски регулации да се показват лица, особено без изрични съгласия.
7.
Бургас
09.04.2019 12:09:10
0
30
Заради такива като тях няма да имаме нищо добро в Бургас.Трябва да си получат наказанието, ако не бяха камерите дали щяха да почистят?
6.
...
09.04.2019 12:01:27
17
10
Това момиченце с качулката и белите маратонки става за чукане.
5.
Тайфата
09.04.2019 11:48:14
0
30
Тайфата не изглежда много притеснена. По една гъба и... Готово. Даже и благодарности им поднесоха. Евала. Очаквайте и други геройства.
4.
Техен близък се обадил? А родителите?
09.04.2019 11:40:14
4
34
Наглото си е нагло. Не им благодарете чак толкова.Ами направете едно блиц- интервю с родителите им,те да се извинят ,че са проспали темата за възпитанието на собствените си деца.Те всичките един родител ли имат ,че той се е обадил в редакцията ?
3.
айде на бас
09.04.2019 11:26:54
5
32
спокойно.. те ще си го върнат стократно там където няма камери.. вероятно вече са го направили
2.
tanas
09.04.2019 11:23:52
4
34
Сички момичета и момчета, на бръснарницата в две патрулки и на бръснарницата голи глави! Няма да посмеят повече да дращят!
1.
Кметъ
09.04.2019 11:19:36
1
38
А така търкайте хърби ще де научите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори