×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Имам Една Идея" ще ви помогне да успеете в Бургас


"Имам Една Идея" ще ви помогне да успеете в Бургас
Лекторите на семинара ще са звезди в сферата на онлайн маркетинга, финансирането и управлението
08 Април 2019, Понеделник, 10:46 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ще имате уникалната възможност да получите много полезни съвети и примери за успешно реализирани бизнес стратегии, директно от успели в световен мащаб мениджъри

Изключително интересен бизнес форум ще се проведе на 14-ти април неделя в Експозиционен център Флора Бургас, научи Флагман.бг

Ако се интересувате от Предприемачество, Инвестиции и Управление или мислите да започнете собствен бизнес, „Имам Една Идея“ е точното място за вас.

На тази бизнес среща ще имате уникалната възможност да получите много полезни съвети и примери за успешно реализирани бизнес стратегии, директно от успели в световен мащаб мениджъри, които са започнали от нула и са развили успешен бизнес в България.

Лекторите на семинара ще са звезди в сферата на онлайн маркетинга, финансирането и управлението:

Борис Павлов – собственик и управляващ директор на Flat Manager. Той е експерт по иновации в управлението на имоти и отличен пример за всички, които сега започват своя бизнес. Самият той е преминал през всички нива в инвестиционната банка Societe Generale, достигайки до хедж фонд анализатор, но изоставя престижния пост и се връща в България. В София стартира свой собствен бизнес – Flat Manager, компания за управление на имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез Airbnb и Booking.com. Основана през януари 2017 г. към момента компанията има 15 служители, обслужва над 100 имота, обслужените гости са над 15,000, а генерирания приход е над 1 милион евро.

Светослав Георгиев – вицепрезидент по глобалната оперативна дейност на C3i Solutions, MBA at American University in Bulgaria и член в борда на директорите на АУБГ  . От него посетителите на форума ще могат да получат от първа ръка съвети за успешно управление на хора и процеси.

Владимир Каролев – икономист, финансист и консултант, а от скоро и докторант към SDA Bocconi School of Management, ще предаде част от безценния си опит по темата „Как да финансираме и инвестираме правилно“. Владимир Каролев е консултирал десетки проекти довели чуждестранни инвестиции в България между които Suchard и Nestle (шоколадова индустрия), Interbrew (бирена индустрия), Holsim, Titan, Heidelberger Cement (циментова индустрия), Youlla Glass (стъкларска индустрия), Dalkia (комунално топлоснабдяване), Alpiq (енергетика),  Nu Image (филмова индустрия), Puratos (хранително-вкусова индустрия), банка Pireaus и други.

Основната цел на организатора на семинара - Александър Петков, е да запознае аудиторията с успешни бизнес модели, както и с варианти за финансиране на бизнеса във всеки стадий от развитието му. Ще се обърне внимание както на фирмените финанси, така и на личните.

Пред Флагман.бг  инициаторът на „Имам една идея“  - Александър Петков, разказа за основните причини, които са го насочили към организирането на този форум.

- Г-н Петков с какво „Имам една идея“ е различен от другите семинари посветени на инвестициите и стартирането на собствен бизнес?

- Може би, основна разлика е самата комбинацията от лектори и браншовете, в които те са се утвърдили като професионалисти. Темите, по които ще говорят са различни, но всъщност са пряко свързани една с друга. Така например посетител, който се интересува от иновациите в управлението на имоти може да разбере и дали инвестицията в такъв ще е най-правилната за него.

- Какъв е вашия опит, като собственик на компания за организиране на събития?

- Моят опит през годините минава през различни бизнес модели свързани винаги с маркетинга и продажбите. ShortCut - events & networking е компания с предмет на дейност организиране и провеждане на събития от всякакъв характер. Към момента сме се фокусирали към тези от семинарен тип. Искаме да проучим нагласите на бургазлии и как те възприемат нашите идеи за да предложим най-доброто. Концепцията на компанията е посредством подобни събития, на които присъстват хора с общи интереси да се изграждат добри контакти. Именно за това е и подзаглавието – events & networking.

- За какви хора е подходящ бизнес форумът?

- Бих казал за всеки човек работещ в частния сектор. Такова събитие е най-малкото едно „сверяване на часовника“.

- Как успяхте да привлечете тези големи имена в бизнеса за лектори на вашия семинар?

- Някои от тях бих казал, че го правят просто ей така за каузата.  Светослав Георгиев е мой приятел и е от Бургас. Неговото желание е с подобни събития да се дава повече възможности на подрастващото поколение мениджъри да получават информация от първа ръка и да мислят повече за професионалното си развитие. Но най-обобщено мога да кажа, че всеки от нас има интерес икономиката в Бургас, а и в България да е във възход и за това всеки иска да допринесе с това което може най-добре.

Тук е момента да изкажа искрените си благодарности към тези които ни подкрепиха. Това са агенция за външна реклама MartMedia.bg, печатница TopPrint, радио PowerFM, Fitholic fitness, Smart Center и Foodpanda.

Акцент на семинара "Имам Една Идея" ще бъде AIrBnB.com & Booking.com и как може да печелим от почивка докато харчим по време на почивка. Ще бъдат коментирани актуални тенденции, похвати, добри практики, и новости в управлението на различни бизнес модели.

Дата на събитието: 14 април 2019 г. /неделя/

Времетраене: от 14:00 ч. до 18:00 ч.

Регистрация: от 13:30 ч.

Място на провеждане – Експозиционен център Флора Бургас

ЦЕНА : 59.90 лв. за двоен билет

ЦЕНА В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО : 40 лв. за единичен билет


В категории: Бизнес


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
8
Коментара по темата
8.
*********
31.12.2023 08:09:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
*********
24.09.2022 14:09:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
DavidNah
15.04.2022 21:53:28
0
0
https://edmedicationsus.ru/ похудение
5.
от бизнеса
08.04.2019 16:47:07
0
1
Добре ще е наистина да има в Бургас такива събития за сверка на часовника
4.
До 2
08.04.2019 16:18:33
0
1
Не е глупост разбира се.
3.
*********
08.04.2019 12:11:55
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
gradski
08.04.2019 11:13:45
3
13
Пълна глупост. Е така се прави бизнес - продай един семинар..
1.
Предприемач
08.04.2019 11:07:16
7
7
Браво ! Интересно събитие ще е. Бургас има нужда от подобни мероприятия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори