×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български тир се обърна и блокира магистралата Ниш - Белград
  • Черногорският премиер не се яви на среща с президента Радев
  • Украйна унищожи всичките 10 дрона, изстреляни срещу нея от Русия
  • Започва двудневното посещение на Путин в Северна Корея
  • Килиан Мбапе е със счупен нос в мача на Франция с Австрия на Евро2024, ще бъде опериран
  • Очакват се слаби вторични земетресения в Пловдивско
  • България срещу Турция във волейболната Лига на нациите днес, срещата е от 17,30 ч българско време в зала "Арена Стожице"
  • Пиян шофьор е блъснал патрулка край Крумовград, бил и в насрещното
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте кой е новият на Жана Бергендорф, ето как звездата му се обясни в любов


Вижте кой е новият на Жана Бергендорф, ето как звездата му се обясни в любов
Жана Бергендорф и рокаджията Николай Воденичаров-Никеца
21 Март 2019, Четвъртък, 17:46 ч.

Твърди се, че новото гадже на звездата е рокаджията Николай Воденичаров-Никеца

Жана Бергендорф май си е паднала по участник в „Гласът на България”. Хора от шоуто твърдят, че новото гадже на звездата е рокаджията Николай Воденичаров-Никеца, който е в отбора на Иван Лечев. Певицата публично му се обясни в любов.

„Обичам те!”. Това написа Жана Бергендорф в профила си във Фейсбук, споделяйки линк към изпълнението на Никеца в предаването. По информация на „Уикенд” това не са просто думи, пуснати напразно в пространството. Между певицата и нейния колега май наистина имало любов. „Николай е точно от типа мъже, по които Жана си пада – творец, небрежар, на всичкото отгоре – музикант като нея, а това означава, че имат много теми за разговор. Даже възрастта им е еднаква – 33 години”, коментират хора от обкръжението на Бергендорф. Според тях връзката датира от няколко месеца – най-вероятно от края на миналото лято, когато певицата се върна в България от Виена, където направи опит да се засели.

За австрийската столица тя замина в началото на 2018-а, за да се подготвя за участието си на финалите на „Евровизия”. Най-близкият мъж до нея по онова време беше тогавашният ѝ продуцент Борислав Миланов, който обаче е категоричен, че никога не е имала връзка с Жана. Той ѝ помогна да спре наркотиците и я убеди да стане вегетарианка. След като обаче плановете ѝ да прави кариера във Виена не се изпълниха, в края на лятото звездата се върна в родината.Твърди се, че именно тогава се запознала в Никеца, с когото се засичали по клубните сцени. Поне засега обаче връзката им се пази в тайна заради горчивия опит, който певицата има с предишни гаджета. Както е известно, малко преди участието си в „Евровизия” тя прекрати своята „фатална” любовна история с танцьора Леандър, с когото се събираха, разделяха, биха и съдиха, докато накрая спряха всякакви контакти помежду си. След това Жана прекара няколко месеца сама в Австрия, а сега отново летяла с крилете на любовта, само че с Никеца.

Самият Николай, както се вижда от снимките, много прилича на звезди като Джим Морисън и Мик Джагър, на които вероятно съзнателно подражава. Приятели на Жана се надяват за нейно добро приликата да е само във външния вид, а не и в страстта им към забранените от закона вещества, от които певицата едва се отказа. Иначе рискува връзката с подобен човек отново да я тласне към опиатите. Съдейки от най-новите снимки на звездата, които са правени в Арбанаси, тя се чувства щастлива и окрилена, макар и да изглежда доста небрежна – както между другото и Николай.

За музикалния талант на Никеца няма спор. Още с появата му в предаването много фенове на формата го обявиха за сигурен победител. Съмнително е обаче доколко кастингът на тъмно е бил „на тъмно” за треньора на 33-годишния музикант – Иван Лечев. До скоро на страниците на Николай в социалните мрежи можеха да се видят снимки как двамата свирят на обща сцена един до друг. Малко след като Би Ти Ви излъчи влизането на Воденичаров в отбора на Лечев, тези снимки станаха трудни за откриване. 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ 6 издайнически знака, че той е луд по теб 6 издайнически знака, че той е луд по теб 17/06/2024, Понеделник 22:00 1
1
Коментара по темата
1.
bsks
21.03.2019 22:13:13
2
0
Наркоман парти. Бой до посиняване
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
1,45 промила алкохол в кръвта на беглец без книжка, блъснал с чужда кола патрулка 1,45 промила алкохол в кръвта на беглец без книжка, блъснал с чужда кола патрулка Началникът на РУ-Крумовград главен инспектор Пламен Данев разкри, че автомобилът е спрян от движение Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Възможна ли е епидемия от маймунска шарка? Проф. Ива Христова заговори за тлеещи огнища Разпространяват се и опасни вируси за малките деца, които предизвикват диария и се налага хоспитализация, предупреди тя ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“ ГЕРБ-СДС търсят подкрепа за правителство от БСП, ИТН и „Величие“  След като Бойко Борисов заяви, че премиерът трябва да е от ГЕРБ, вчера се появи и ново условие Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Паника в Пловдивско! Българи разказват как къщите им се разтресли при труса с магнитуд от 4,3 по Рихтер Преживели ужаса разказват за адски тътен, а сеизмолозите очакват напрежението в земните недра да продължи Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. Бургаска майка побесня, синът й направи страшна глупост, която ще й струва 9000 лв. 15-годишният подкара трактор в парка до ОЗК "Арена" и заби го в дърво 6 издайнически знака, че той е луд по теб 6 издайнически знака, че той е луд по теб Психолог обясни как да познаеш, че мъжът наистина те харесва По тези неща ще разпознаете атрактивната жена По тези неща ще разпознаете атрактивната жена Ето кои са признаците Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Ето кои са те  Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Епицентърът му е бил на 5 км от Асеновград, на 15 км от Пловдив и на 150 км от София Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Вкусен и освежаващ плодов десерт за нула време
Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад Посрещат Владимир Путин в Северна Корея с парад САЩ изразиха загриженост  Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Лидерите на ЕС не се разбраха за Урсула фон дер Лайен Те не успяха да постигнат съгласие за топ позициите в общността Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината 24-годишен кипърец без политически опит и без официална диплома за висше образование става част от ЕП, след като получи внушителна подкрепа  Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори