×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

РИОСВ глобява строителя на „Алепу”, засипал плажната ивица (СНИМКИ)


РИОСВ глобява строителя на „Алепу”, засипал плажната ивица (СНИМКИ)
Камионите на Главболгарстрой минават по временен път, за да стигнат до строителната площадка, част от него е стар общински път
25 Януари 2019, Петък, 14:36 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

526 кв.м. от плажа са засипани със земна маса
 

РИОСВ Бургас ще глоби строителя, изграждащ сградите под комплекс „Свети Тома”, край местността „Алепу”, съобщи на днешната проверка директорът на екоинспекцията Тонка Атанасова.

И с просто око се виждаше, че камионите, брандирани с логото на „Главболгарстрой”  -основният инвеститор и строител, са нагазили по плажната ивица. На брега са забити колчета с опъната лента, но сякаш пръст е посипан върху ивицата.


Работници вече изливат първата плоча на строителната площадка - на кота 0

РИОСВ са извършили геодезическо заснемане, установили са, че 526 кв.м. са засипани със земна маса – пръст и камъни от изкопа, който бе направен, за да се изградят трите сгради на брега на морето.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

 

Нено Димов за последните скандали по морето: Два строежа са прекратени, а Арапя не е защитена зона

От понеделник компанията ще трябва временно да преустанови строителството. Както писахме директорът на ДНСК Иван Несторов откри пропуски в документацията и разпореди запечатване на строителната площадка.


Строителството от понеделник ще бъде спряно, разпореди днес директорът на ДНСК Иван Несторов

 


В категории: Созопол


17
Коментара по темата
17.
Гнусна Кочина
26.01.2019 09:59:20
0
5
Отворили са стария път който който Рейзи затвори специално за тия боклуци да не им разваля трафика от пътници наоколо
16.
въпрос
26.01.2019 08:18:05
0
6
Възмутен съм от инж. Тонка Атанасова. Преди няколко дни излезе и каза,че всичко е законно минала е най-дъргата процедура. След намесата на ББ си отвори очите и ще ги глобява.
А за имота няма проведена процедура по ОВОС. Имат стар ОВОС от 2007 г.
15.
Гилотин
25.01.2019 22:54:04
0
3
Глобата е 600 лева, колкото да те снимат с превишена скорост от 30 км/ч в града бързайки за среща или гонейки работното време на държавната администрация.
14.
Blqqt
25.01.2019 21:49:13
1
8
Това правителство е толкова сбъркано че човек да не знае кой път да хваща. Дали му разрешително после го спират. Един лев не трябва да се инвестира в тази кочина
13.
Blqqt
25.01.2019 21:49:13
1
4
Това правителство е толкова сбъркано че човек да не знае кой път да хваща. Дали му разрешително после го спират. Един лев не трябва да се инвестира в тази кочина
12.
Наглост
25.01.2019 16:58:57
0
8
ком.9 -простите хора ходели там .
ами те ,ако бяха прости щяха да ти пълнят гушата ,ама понеже са умни не плащат.На кого е пясъка ?Може ли сульо и пульо да строй на поразия ? Вие се разболяхте от мания ,че България ви принадлежи .Така е ,защото колкото по-богат е един човек ,толкова по-алчен става и иска повече -болестно състояние ,което лекуват в кафеза.
11.
do 9
25.01.2019 16:50:02
0
9
znae6 li kakwo eko -estestweno ,kakto prirodata go e suzdala ,po dobre hipita ,a ne drogi.
10.
до 9
25.01.2019 16:48:12
0
9
Пясъка и морето са за всички ,мърляв си ти идиот .Ламите не могат да насмогнат да лапат от такси за чадъри и шезлонг ,защо ще им плащат ?Не може цял живот да се хранят нехранимайковци.
9.
Еко
25.01.2019 16:32:25
10
3
Гърция та Гърция,ама като ходите там се тъпчете да сте на първа линия до морето,че и хотелите избирате,в Слънчев бряг същото,хората му викат туризъм и икономика,как не го разбрахте,прости хора,домати ли да садят в имоти отредени за строителство,заради кефа на няколко мърляви хипита
8.
8.
25.01.2019 16:19:14
1
8
Къде сте българи ,направете жива верига от хора на шофьорския плаж и спрете бетонирането.Разберете най сетне вие сте тези ,които поставят условията ,вашият глас е по-тежък.
7.
бургазлия
25.01.2019 16:04:03
1
7
Че баба Тонка още ли е в Бургас, не се ли прибра в Хасково при своя комшия Делян Добрев да му се оплаква на какви пачи яйца я насади с този РИОСВ в Бургас....

Тук само я тормозят, трябва да е слуга на много господари, да я хокат по медиите разни еколози и тем подобни...да вземе да й намери нещо по убаво, дето и да я гонят - да не я пускат...като при него и при другарите от БКП дето не им приемаха отводите, защото са ценни кадри и без тях НЕ МОЖЕ !!!!
6.
местен
25.01.2019 16:01:37
1
9
Да напомним : 1) БСП по времето на Кмет Караманова апортира тези общински имоти в общо дружество с частници ! 2) по това време Председател на Общинският съвет, който единодушно гласува това предложение на Караманова беше П.Рейзи (от партията на Софиянски тогава) 3) когато П. Рейзи стана Кмет предложи и общинските съветници гласуваха да си продадат (естествено на символична цена) участието си в това дружество и то стана 100% частно, 4) след като гласуваха това всички съветници си купиха нови коли, като започнеш от Недин(спортен лексус) и завършиш с Караманов(джипа с който направи ужасната катастрофа). Ама всичко се забравя, всичко е случайно. Елена Йончева най-големият престъпник у нас !
5.
5
25.01.2019 15:59:42
1
9
А е мамичката ви ненаядена, нали уж на пясъчна ивица и господ нямаше право да строи!!
4.
Главбулгарстрой
25.01.2019 15:49:02
0
10
Забележете кой е стройтеля. Едни и същи фирми замесени на всякъде. Застройха северно черноморие сега е ред на южно. Бетон на всякъде.
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !
3.
:-) комисион ефенди €€%%
25.01.2019 15:32:04
1
4
Пернишкия селски бек Людмил Стоилов пара красивото местенце
2.
Абе нали
25.01.2019 15:29:41
0
8
Всичко беше законно ?! Що така стана ? Някой не си свърши работата или си затвори очите пред финикийските знаци ....?!? В “интересна” страна живеем ...
1.
Тонка бонбонка
25.01.2019 15:23:51
2
8
А леля Тонка от РИОСВ защо не извърши това изследване преди да каже по всички медии, че всичко е законно? Защото сега с тази глоба си противоречи сама. Кор за такива безполезни институции!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори