×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски тийн строши камера на будка за цигари, но забрави, че тя все пак снима и „изгоря“ (СНИМКА)


Бургаски тийн строши камера на будка за цигари, но забрави, че тя все пак снима и „изгоря“ (СНИМКА)
Дни след деянието е спипан от полицията, направил пълни саморпизнания, вижте го
17 Януари 2019, Четвъртък, 17:39 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: ОДМВР-Бургас

Младежът е криминално проявен и осъждан, нанесъл е сериозни щети на устройството


Бургаски тийнейджър счупи камерата за видеонаблюдение на будката за цигари между бл 31 и бл 32 в жк „Лазур“, но забрави, че тя все пак снима и си изпати жестоко. 16-годишният младеж е спипан дни след вандалската проява от служителите на Четвърто и Пето РУП, след преглед на записите, на които ясно се вижда лицето на младежа.

Той е с богато криминално досие и дори е осъждан, като това провинение ще е поредно от серия противообществени прояви. Сгащен от униформените, той бързо признал за стореното, като от думите му обаче не стават ясни причините за агресията. Деянието е извършено между 18 и 18:30 ч. на 13 януари т.г.

Общата сума на щетата възлиза на 333 лв. и по всяка вероятност ще трябва да бъде покрита от тийнейджъра. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на бургазлията продължава от служители Пето РУП-Бургас.

В категории: Крими


17
Коментара по темата
17.
възмутен теляк
18.01.2019 21:25:06
0
0
Чакайте да стане човек от него.
16.
F16
18.01.2019 11:47:34
1
6
Абе стига сте приказвали хуморески лапето искало да сапуниса камерата,не видите ли че държи гъба за баня.Преди години авто-джамбазите по подобен начин се криеха у колите като завалеше дъжд :)
15.
Въй
18.01.2019 11:13:39
1
5
Само на мен ли ми прилича на момиче.
14.
Ssss
18.01.2019 09:52:45
2
5
Мама и тати ше покрият всичко, че синчето убитак, пълна дупка
13.
*********
18.01.2019 07:21:09
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
D
18.01.2019 07:00:30
1
7
Аз разпознавам мангау а не тийнеиджър.
11.
минко
18.01.2019 04:12:43
1
7
малкия помияр сега трябва да го вкарат в затвора да издои маркучите на дъртите миризливи пандизчии
10.
ВИ$-2
18.01.2019 03:04:50
3
7
ЛАЗУР е старо наркоманско сборище ,децата още от1време имат ПАРИ понеже квартала е бил пьлен с параходчии,партиини секретари,стари тарикати бачкали на пристанището,директори в нефтозавода, сьдии и адвокати-хиени хора с пари и разглезени-скучаеши деца посягащи кьм дрогата ,на запад наи-зарибени по коката са децата на богатите
9.
Македонска наденица с праз
18.01.2019 01:53:10
1
6
И от къде малкия несретник ще вземе 333лв след като няма един работен час през живота си. Пращайте го да чука камъни бордюри 40 часа общественополезен труд
8.
оффф...
18.01.2019 01:35:53
2
7
Трудно ми е... да разбера, кои от кварталните момчета ги правят тези мизерии. Всички ти ейджъри в Лазур, с които разговарям го раздават възпитани. Всички родители, с които си говорим за децата им в Лазур разправят, че ги държат из късо.

Защо е толкова трудно да засека някой такъв младеж из Лазур докато се прибирам към 2, да го сгъна в ключ и да го питам: кажи бе момче, защо ти е трудно да уважаваш другите и да се съобразяваш с тях?
7.
..
17.01.2019 23:54:42
1
7
Малки келеши.. Не знам как сте отгледани, но бъдещето за вас няма да е по-далеч от строежа. Жалко, че няма закони, които да ви пращат там където ви е мястото и да се праскате един друг там, джендърчета смешни
6.
D
17.01.2019 23:40:49
2
5
Аве ей голяма камба,къде си тръгнал да трошиш с тоя несъразмерен нос.
5.
Jendarski gamen
17.01.2019 23:23:35
0
3
Haha
4.
Относно
17.01.2019 22:05:00
4
6
Аз мисля ,че всички меденруднишки селяци ( фактите са безспорни) искат да живеят в Лазур до морето . Просто комплекс . Те още казват ще ходя до града (имат предви центъра), абе големи селяни чипа е повреден, те не са виновни , море искат море не мандрата!
3.
Alito
17.01.2019 21:59:10
2
8
За мен физиономията е красноречива. Ако се загледате в 95 % от случаите на престъпления , извършителите изглеждат по подобен маймуномагарекуче вид ! Не искам да обидя животните.
2.
аз
17.01.2019 21:49:01
3
6
Лазур - сборище на снобари, батки, тарикатки и селяндури без мадури.
1.
Флегмани минети
17.01.2019 21:24:58
5
5
Въъъ как са го хванали хахаха тежки престъпления флегмани
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори