×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огнена вендета! Запалиха БМВ-то на айтозлийка във Видин


Огнена вендета! Запалиха БМВ-то на айтозлийка във Видин
Работи се по всички версии, най-вероятната обаче е палеж
07 Януари 2019, Понеделник, 09:59 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Пламъците обхванали целия автомобил, започнали от задната му лява част
 

Бургаско БМВ на млада айтозлийка пламна като факла във Видин, научи Флагман.БГ. Сигнал за палежа е подаден около 23:30 ч., като пожарникарите от северозападния град пристигнали бързо на мястото – двора на жилищна сграда, разположена на ул. „Стефан Караджа“, но пламъците вече били обгърнали цялото немско возило.

Дежурна оперативна група е извършила оглед, след като пожара бил загасен. Разследващите установили, че огънят е започнал от задната лява част на автомобила, което сочи, че по-всяка вероятност става въпрос за палеж, особено предвид минусовите температури във Враца в момента. Въпреки това обаче се разследват всички версии.

В РУП-Видин е образувано досъдебно производство.


В категории: Крими


10
Коментара по темата
10.
д0 9
07.01.2019 20:31:19
0
10
За това трябва акъл и трудов стаж
9.
Гого
07.01.2019 18:20:16
1
27
Не мога да си обясня как ще пишеш ,че имаш красива жена ,а няма да правите кекс.Кой задоволен идиот ще си го предлага по форумите на омъжени жени ? След като всичко у вас е ок защо ще се интерисуваш от други жени и от външността им .Кой ще е тоя дебелк ,който цял град жени му се свалят ,а кара на ръчни.
8.
д0 7
07.01.2019 18:06:38
1
46
болен народ ,много злоба ,колкото повече игнорираш тъпанарите ,толкова по нагли стават ,спасение няма!!!!!!!!!
7.
До 5
07.01.2019 18:03:44
1
7
Ами как се забравя такъв травестит
6.
До Флегман
07.01.2019 17:00:28
1
2
Сутринта статията беше за Враца, сега вече във Видин. Големи лешпери сте бе....
5.
до 4
07.01.2019 13:31:23
0
66
не можеш да я забравиш тази жена ,много ти липсва ?тя кара мерцедес ,а не бмв ,но не в града си.
4.
DO4OOLU
07.01.2019 13:25:36
0
9
Това да не е колата на една пишеща цял ден обидни коментари за кмета и нотариуса и представяща се за мъжа си, а той момчето хабер няма и е цял ден в масло?Ако е така тя не заслужава такова отношение.Нищо лошо не е направила.
3.
G0400LU
07.01.2019 12:50:16
2
13
слагайте минуси......слагайте ДА ИБА ВАЩА МАМА И БОКЛУЦИ ДА ИБА Ф О С Т А Т А..............
2.
алоооооо Флегман
07.01.2019 12:46:40
2
5
За какво РПУ-Видин говорите бе, да не би Враца да се намира в област Видин? Все едно в Бургас да запалят кола и РПУ Сливен да образува досъдебно производство. Бах ти журналята сте тъпи!!!
1.
G0400LU
07.01.2019 12:43:08
3
14
бах мааму и баварци....или челно или факли...........тва не е работа ...заеби....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори