×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Терзийски-Веждата остава в ареста след среднощния екшън


Иван Терзийски-Веждата остава в ареста след среднощния екшън
При задържането на Терзийски той се държал агресивно в полицейското управление в Сандански, обиждал полицаи, обърнал бюро и изблъскал един от униформените
19 Декември 2018, Сряда, 21:13 ч.
Източник: Struma.bg

Срещу Иван Терзийски има висящо дело и за екшъна в Слънчев бряг между групировката на Божо Кравата, към която той принадлежи, и Митьо Очите

Съдът остави за постоянно в ареста 32-годишния Иван Терзийски, по прякор Веждата, който бе задържан след среднощен екшън в Сандански.

На 18 декември през нощта съпругата на Терзийски подава сигнал на телфон 112, че мъжът й е отправил заплахи към нея, стрелял с газов пистолет и е увредил колите на нейния баща.

При задържането на Терзийски той се държал агресивно в полицейското управление в Сандански, обиждал полицаи, обърнал бюро и изблъскал един от униформените.

При последвала проверка в две жилища, обитавани от него, са открити наркотици в 12 пакетчета с общо тегло около 200 грама, които при наркотеста са дали положителна проба на хероин.

Терзийски е обвинен в три престъпления – увреждане на двата автомобила на неговия тъст, държане на наркотици с цел разпространение и едро хулиганство.

Днес той бе защитаван на мярката от бившия вътрешен министър Виктор Михайлов, който се опита да обори обвинението с аргументи, че няма категорични доказателства, че е извършил престъплението.

От своя страна Терзийски заяви, че става въпрос за дълбоко лични неща от семеен характер, но отрече да е увредил колите, както и да е стрелял с газовия пистолет, който е предал доброволно на полицаите.

В полицейското управление се почувствал изведнъж зле и ако е буйствал, предположи, че причината е от питието, което изпил преди това, като не изключи някой да е сложил нещо в него.

Терзийски призна, че се извинил на полицаите, които познавал от залите за тренировка и кафенетата.

Съдия Атанаска Китипова му наложи най-тежката мярка – задържане под стража.

Срещу Иван Терзийски има две висящи дела, едното в Районния съд в Сандански – за телесна повреда, а другото в Специалидзирания наказателен съд – за екшъна, разиграл се на Слънчев бряг между групировката на Божо Кравата, към която той принадлежи, и Митьо Очите.

В категории: Темида


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Iordan
23.12.2018 11:07:53
2
2
ochakvashe se, Che sled porednite puti v koi to pribiwa Jena si, w Edin moment 6te I pisne I 6te si otvoi usti4kata.
5.
Аз не вярвам бос който
20.12.2018 22:21:45
2
2
Реве и пуска жалби и дава показания срещу Кравите,и който реве и пише жалби и в Турция,да са го карали да лапа пистолет и да се моли. Но знае ли човек,когато някой е станал за ташак,всичко е възможно.
4.
До 2ри
20.12.2018 11:46:51
2
2
Направо е точну тъй лизачу. За туй Очко рева кът жина и даде пуказания. Госпуди садиа Кравата и Иван ме убладахъ от зад.
3.
Fasa
20.12.2018 04:48:58
4
3
Сега ще му наврът два чепа анално в пангото
2.
haha до 1
20.12.2018 00:24:16
5
3
Страшно филми гледаш момче, наврял бил на Митко пистолета в устата ? кажи чесно :) , бива фантзий ама чак толко. Спирайте пикото.
1.
Да стои в ареста
19.12.2018 19:37:17
7
6
Този е агресивен и неконтролируем. Точно той е навирал пистолет в устата на Очите,докато Митьо вече бил проснат и безпомощен на земята. Набутал му пистолета в устата и крещял ”лапай бе нали си голяма мутра”! Ако беше гръмнал пистолета щеше да убие Митака,ей за това да лежи в затвора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е княгиня, но тялото й плаши хората, обезобразила се е тотално Тя е княгиня, но тялото й плаши хората, обезобразила се е тотално Княгиня Калина прилича на културист И Геро обмислял да емигрира като Зуека Актьорът бил готов да работи във фурна като хлебар Зла прокоба тегне над мъжете на тази певица Зла прокоба тегне над мъжете на тази певица Голямата ѝ любов е китаристът Християн Платов В интернет е пълно с обяви за питбули по 200-300 лева, а малко хора могат да се справят с тях В интернет е пълно с обяви за питбули по 200-300 лева, а малко хора могат да се справят с тях Питбулът е куче с много изявен ловен инстинкт Цените на храните се стабилизираха, някои са надолу - усеща ли се по джоба Цените на храните се стабилизираха, някои са надолу - усеща ли се по джоба Цените на млечните продукти също са стабилни Дебора настоява за справедливо наказание на мъжа, който я обезобрази Дебора настоява за справедливо наказание на мъжа, който я обезобрази  Пострадалата сподели, че е написала песен за Георги Георгиев, за да отправи послание към другите момичета, претърпели насилие  Проф. Георги Рачев заминава за Българи заради нестинарите? Проф. Георги Рачев заминава за Българи заради нестинарите? Климатологът не крие възхищението си от кмета на Царево и от екипа му Трябва ли да бъдат забранени опасните породи кучета? Трябва ли да бъдат забранени опасните породи кучета?  Няма лоши четириноги, а стопани, които не си възпитават домашните любимци, каза треньорът Любомир Пенов  Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица До началото на юли, когато ще е официалното откриване на сезона, всички спасители ще се завърнат на работните си места „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе Понесли сме със себе си своите китари, флейти, цигулки, всякакви ударни инструменти и много поезия, споделят бардовете
Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори