×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това е мястото с уникална гледка към новогодишната заря на Пловдив (СНИМКИ)


Това е мястото с уникална гледка към новогодишната заря на Пловдив (СНИМКИ)
От комплекса предлагат и специален новогодишен куверт в луксозната обстановка на ресторант Bella Donna
20 Декември 2018, Четвъртък, 16:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Парк и СПА хотел Марково изкушава гостите си и с изискано 6-степенно меню в празничната нощ


Магична гледка предлага в новогодишната нощ приказно кътче, разположено само на 2 км от града на седемте тепета. Всеки, избрал да посрещне новата 2019 година в Парк и СПА хотел Марково, ще може да наблюдава мащаба на зарята над един от най-старите градове в Европа - Пловдив.

Съчетано с живописните склонове на Родопите и уютната обстановка, която предлага ресторант Belle Vue, несъмнено това ще бъде едно незабравимо преживяване за всеки гост.



Този месец Парк и СПА хотел Марково бе отличен на престижния конкурс на Българската Хотелска и Ресторантьорска Асоциация, който се проведе в София. Комплексът стана първенец в категория „Най-добър градски СПА хотел“.

Специално за празниците, четиризвездният хотел изкушава и с ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за 3, 4 или 5 нощувки! За отличната атмосфера и добро настроение на всички гости ще се погрижат Струнен квартет Mystic и DJ на 29 декември, хитовата изпълнителка на музикална компания „Пайнер” Анелия на 30 декември и изключителният комик Руслан Мъйнов, група Compact Voices, DJ и фокусник на 31 декември.

Всичко за офертата може да видите ТУК.



От комплекса предлагат и специален новогодишен куверт в луксозната обстановка на ресторант Bella Donna. Главният готвач на Парк и СПА хотел Марково е подготвил изискано 6-степенно меню. Изготвянето му отнело цели 4 месеца, като целта била всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл.

Ето и какво включва менюто:

- Голяма празнична салата с розови домати, краставици, кьопоолу, Снежанка, микс маслини и рулца от печени чушки с прясно сирене.

- Палачинка с микс от сирена и пушена сьомга ще бъде предястието, което води до апетитното основно ястие – бавно изпечено младо теленце, овкусено с билков дресинг и лек пепър сос, гарнирано с пюре от аспержи.

- Десертът изкушава с торта Дулсе де Лече и шоколадов ганаш.

Менюто включва и подбрани сирена и колбаси, микс от ядки, плато от плодове и ароматна баница с късмети. Напитките са класна българска ракия (50мл), минерална вода и безалкохолна напитка и пенливо вино.

Към празничната оферта се предлага и допълнително детско меню.



Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

Кътчета за релакс и тонус са позиционирани в СПА центъра, като акценти са красотата и здравето. С безупречен професионализъм, висококвалифицираният екип Ви въвежда в тайните и вълшебствата на богата палитра от класически и екзотични масажи, СПА терапии и ритуали.

Парна баня, римска баня, турска баня – хамам, джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, солна стая и релакс зона –  Парк и СПА Хотел Марково подарява магично СПА преживяване - символ на перфектното място през всеки сезон на годината.



Хотелската част разполага с 110 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Освен от тях, всички посетители ще могат да се възползват и от делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти, позиционирани в ново крило.

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.



Парк и Спа хотел Марково разполага с луксозна лимузина Chrysler 300 C, която вече кръстосва града на тепетата и впечатлява с екстрите си.



Единственият поръчков модел с high-class оборудване е силно търсен от гости от цялата страна, както и от туристи, които го наемат за да обиколят и разгледат всичко, което градът предлага. Обиколката на Пловдив може да бъде почувствана по съвсем нов начин.

Освен за Нова година, Парк и СПА хотел Марково изкушава своите гости и с атрактивни ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за Коледа.

На 23 декември Влади Ампов – Графа ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за всички гости, а примата на поп-фолка ще бъде Глория ще специален гост на комплекса навръх Коледа.

Промоционалните КОЛЕДНИ пакети за 2, 3 или 4 нощувки, може да разгледате ТУК








България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори