×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Загадката се заплита: Нови разкрития за тайния бележник, открит до трупа на шефа на КАТ


16 Декември 2018, Неделя, 12:42 ч.

Експерти сушат самоделно направен от картонени листове бележник, намерен край пачките с банкноти и кобура с револвер, за които се предполага, че са изхвърлени от открития мъртъв между селата Бузовград и Горно Черковище началник на КАТ-Казанлък Тодор Николов, съобщи наблюдаващата досъдебното производство прокурор Таня Димитрова, съобщава "Монитор". По думите й страниците били доста увредени от престоя в утайника, тепърва специалистите щели да кажат дали са годни за допълнителна информация. При първия оглед в личния автомобил „Мерцедес“ на Николов и в дома му не са били намерени два от трите му мобилни телефона, за които се знаело, че ползва в ежедневието си. Това наложило повторен оглед в събота, при който се проверявали няколкото вили и пчелин по пътя, който катаджията е изминал преди да сложи край на живота си с изстрел в дясното слепоочие със служебния си „Макаров“.

Трупът беше открит при обход на полицейски патрул в близост до язовир Копринка към 13,30 часа в петък. Аутопсията установила, че смъртта на 44-годишния мъж е настъпила малко преди полунощ  в сряда, когато вече е бил обявен за общодържавно издирване по молба на сестра му Мирослава. По думите й за последно с Тодор по телефона разговарял съпругът й, на когото направило впечатление, че катаджията е забравил ключовете си на входната врата на къщата в Бузовград, където живеели заедно. Николов помолил да ги приберат и затворил защото имал… работа. Жителите на Бузовград са изненадани от това. По думите им мъжът бил изключително стриктен и нямало как да остави общият дом отворен. Повод за различни догадки е и липсата на двата мобилни телефона, от които се предполага, че може да бъде извадена ценна информация за контактите на полицая.





1
Коментара
Обир като на филм
Обир като на филм 09/06/2024, Неделя 11:41 0
1
Коментара по темата
1.
И
16.12.2018 10:25:01
0
3
Кой каза че бележникът е таен бе капути?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Маскиран обра тото пункт Маскиран обра тото пункт От проведените незабавни действия по разследването е установено, че съпричастен към извършеното деяние е 29-годишен мъж от Свищов Обир като на филм Обир като на филм Маскиран и въоръжен ошушка тото пункт в Свищов Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Кандидатът за депутат проведе активна кампания   Избиратели малко, народът се юрна да бере череши Избиратели малко, народът се юрна да бере череши По традиция вота в Градец минава със засилено полицейско присъствие Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Има проблеми с машините в поне пет секции в Бургас Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини  След около 20 минути проверки и проби от техническо лице се установи, че машината в бургаското ОУ "Княз Борис I" не е била включена в контакта Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Светкавична реакция на полицаите, арестуваха веднага биячите на бензиностанцията в Айтос Тримата са криминално проявени, скарали се докато пътували с автомобила на потърпевшия и го ступали, като слезли от колата Шеф на избирателна комисия и заместникът му избягаха Шеф на избирателна комисия и заместникът му избягаха Говорителят на ЦИК Росица Матева обяви, че и вторият „абдикирал“ председател ще бъде сменен „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал „Талантино“ с пет отличия от престижен театрален фестивал На престижния форум бяха представени общо 24 спектакъла Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Премиерът гласува, надява се бързо да се сформира правителство Той пожела България да има стабилен парламент с пълен мандат
Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите  Хороскоп за деня – 9 юни 2024, неделя Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Дори и търговците по пазарите вече не поставят цени на килограм, а на половинка, защото иначе стряскат и ужасяват хората  
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори