×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Тошев представи свои книги и филм за АББА в Бургас


Георги Тошев представи свои книги и филм за АББА в Бургас
Събитието се състоя на 29 ноември в Гранд Хотел и СПА Приморец и събра над сто гости
30 Ноември 2018, Петък, 15:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Събитието събра широка публика в Гранд Хотел и СПА Приморец

Разказвачът и пътешественик, журналист и продуцент Георги Тошев представи свои книга и филм посветени на АББА пред бургаската публика. Събитието се състоя на 29 ноември в Гранд Хотел и СПА Приморец и събра над сто гости.

"Благодаря ви, че сте тук днес" – обърна се той към присъстващите. "Няма да говоря за себе си. Събрали сме се, за да говорим за АББА. Успях да направя нещо, което дори BBC не успяха - да събера и четиримата от АББА в общ документален филм. Чаках тези срещи повече от 30 години, а още две действах на принципа на китайската капка и чаках. Последното им показване заедно на телевизионния екран е от 11 декември 1982 г., в късното шоу на BBC1, точно преди да се разпаднат без официално съобщение. След срещите си с тях, мога да кажа, че са много земни и обикновени хора, които са се отказали от звездния статус. Споделиха ми, че никога не са вярвали, че след години някой ще слуша тяхната музика. Времето ги опроверга. Първата ми книга за тях "Любов, триумф, раздели" разказва историята им. Това лято, издателите ми от "Книгомания" ме помолиха да напиша втора част на книгата. "Mamma Mia! Филмът. AББA: Продължението" разказва историята им в последните години, като обхваща включително мюзикъла и филмите" - разказа Георги Тошев.

Той представи пред публиката и още много интересни факти за групата и срещите и работата си с Агнета, Бьорн, Бени и Фрида. Общува много близко и непосредствено с бургаската публика, по лек и фин начин, с хумористични нотки на места. С началото на прожекцията на документалния филм „Историята на АББА. PS” светлините в залата помръкнаха. В рамките на 60 мин. зрителите видяха членовете на легендарната група днес. Лентата е със сценарист Георги Тошев, оператор Румен Василев и режисьори Георги Тошев и Явор Веселинов. Финалните надписи върнаха светлините в залата на Гранд Хотел и СПА Приморец, на който Георги Тошев поднесе благодарност за успешната съвместна работа. Публиката аплодира популярния журналист и писател. Никой не бързаше да си тръгва. Хората общуваха както помежду си, така и с популярния и обичан журналист, който беше на разположение и за автограф, и за снимка и разговор.

Тази вечер – 30 ноември (петък) от 22:00 часа, събитията в Гранд Хотел и СПА Приморец, посветени на АББА продължават с музикална вечер в пиано бар „Приморец“. Най-големите хитове на групата ще звучат в живи изпълнения. Гостите на вечерта ще чуят и други популярни песни от 70-те и 80-те години. След полунощ, музиката ще се смени още веднъж и ще прелее в стандартния репертоар на пиано бар „Приморец“. Събитието е в вход от 6.00 лева на човек.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка 08/06/2024, Събота 10:20 0
България Всички новини
Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Полицаят, прострелял момче в Плевен, бил над 20 години в системата на МВР Лично оръжие по време на работа служителят не може да използва, категоричен е той Ще уволни ли Гала пияната си репортерка Ще уволни ли Гала пияната си репортерка По всяка вероятност, за да не се наруша имиджът на телевизията, Енева ще бъде освободена от работа CZ 600 във ВИП Оръжейни Комплекси CZ 600 във ВИП Оръжейни Комплекси Три от карабините CZ 600 - ALPHA, LUX и ERGO гарантират sub 0.75 MOA група от 5 куршума на 100 м със заводски мач патрони Каква IT-специалност е подходяща за вашата зодия Каква IT-специалност е подходяща за вашата зодия Вниманието на Девата към детайлите и педантичността ви правят отлични анализатори, те са подходящи за системен администратор Кола удари бус в Стара Загора, бусът се заби в къща Кола удари бус в Стара Загора, бусът се заби в къща Отнето предимство е причина за катастрофата Пристигнаха машините за гласуване в Бургас, разпределят ги по секциите Пристигнаха машините за гласуване в Бургас, разпределят ги по секциите Секциите са 731 в област Бургас Перфектната закусна - Палачинки с орехи Перфектната закусна - Палачинки с орехи Рецептата е много лесна Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Заради влага и горещини: Мъчат ни тежки тропични нощи Чудно време за море, водата вече е топла ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години ГЕРБ проведе кампания по учебник в Бургас, очаква най-добрия си резултат от 7 години Ще се борят за поне 5 мандата от 2 МИР Бургас 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже 3 конкретни начина да го накарате да се обвърже Вижте ги 
Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори