×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хороскопа си за деня - виж тук
  • Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обращение от днес
  • Илон Мъск позволи публикуването на порнографско съдържание в социалната мрежа X
  • От 3400 до 523 лева - това е ножицата между пенсиите, които се дават в България
  • Лекарите може да не разрешат на Майк Тайсън повече да се боксира, въпреки че се уговори за професионален двубой с ютубъра Джейк Пол
  • Стрелба по посолството на САЩ в Ливан, военни са простреляли нападателя, за когото съобщиха само, че е сирийски гражданин
  • Експлозия във военна база в Южен Израел оставя девет души ранени
  • Жега и гръмотевични бури през следващите дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майка от протеста: Чувствам се не употребена, а смачкана и стъпкана


Майка от протеста: Чувствам се не употребена, а смачкана и стъпкана
Ина Маринова е една от жените, които гласно изразиха недоволството си от начина, по който друга майка – Вера Иванова, опорочава и употребява каузата им
20 Ноември 2018, Вторник, 08:16 ч.

Вече станаха ясни словесните сблъсъци между протестиращите жени, както и фактът, че се стигна до прокуждането на част от тях с полиция по инициатива на Иванова

„Споделям днешните изказвания на Вера Иванова, както и моя снимка с нея на ключово място, само и единствено да видят всички защо се РАЗГРАНИЧАВАМ КАТЕГОРИЧНО ОТ НЕЯ И СЪСТОЯНИЕТО НА КАУЗАТА В МОМЕНТА. Лъжата ме отблъсква толкова много, че няма начин да променя решението си. Да казва, че не съм участвала... спирам, че се чувствам не употребена, а смачкана и стъпкана. Толкова!“. Това написа във Фейсбук Ина Маринова – една от протестиращите майки на деца с увреждания, информира Desant.net.

Маринова е една от жените, които гласно изразиха недоволството си от начина, по който друга майка – Вера Иванова, опорочава и употребява каузата им.

Вече станаха ясни словесните сблъсъци между протестиращите жени, както и фактът, че се стигна до прокуждането на част от тях с полиция по инициатива на Иванова.

Въпреки призивите на жените да пишат на стената на Вера Иванова във Фейсбук, за да стигат думите им до медиите, коментарите им мистериозно изчезват оттам.

Ето и част от това, което пишат майките.

Стела Илиева: Аз вече съм за да излезем всички градове по медиите и да кажем, че се разграничаваме от Вера!

Гери Маврова: Аз пък вече и за това не съм, защото аман от мишоци! Една излиза и казва, че се разграничава, две след нея казват, че няма проблем....Такива жалки игрички не мога да играя!

Надежда Димитрова: Как може такава наглост - била организирала всичко? Ами аз за първи път я виждам....

Татяна Петрова: В началото на протеста ,аз написах за Вера, че изказването и звучи много брутално в една от изявите ѝ. Тогава вие ме заплюхте и ме изключихте от групата????.Сега се притеснявам, че заради нея ще се опорочи и самата кауза и ще пострадаме всички…

Полина Иванова: Ина, не веднъж съм говорила с теб... в 16:30 на палатката, Верчето за ухото и да си ходи! На една Вера ли ще се оставяме всички да ни омаскарява каузата? Да са маха! Как ме е яд, че съм в Пловдив и съм на работа.. Аз като я питам какво става ще ми мечи, смотолявайки небивалици насреща...язък за хубавото и момиче. Ще я смачкам значи, полиция ще вика да гони, все едно сме и у хола... Ади бе!

Според очевидци големият спор е възникнал заради новината, че съдружник на Вера Иванова и зам.-председател на сдружението ѝ е мъж, съден за педофилия с 4-годишната си дъщеря.

Стигнало се до саморазправа, а Иванова извикала полиция „да я спасят“ от другите.

„Аз доколкото разбрах Вера е изгонила майка от протеста с полиция!Ако правилно съм разбрала тя съвсем е превъртяла“, включват се под поста на Ина Маринова и други жени.

„Точно така - изгонени са много от жените и мъжете, които помагаха на майките месеци наред, които им висяха на палатките и изнесоха на гърбовете си тонове работа. Последният хит е, че една от най-дейните майки е изгонена и то Вера е дошла с 4 бр. полицаи и е казала, че тази майка пречи на протеста. Безумие след безумие. Щета е за каузата, която тя лично опетни и орезили! А от тази кауза зависят животите на хиляди хора с увреждания!!!“, разказва от първо лице д-р Антоанета Тончева.

„Защото всъщност не е това каузата! Защото всъщност Симеонов е коментирал и казал в съвсем различен контекст съвсем различно нещо, което Господари на ефира са монтирали изопачено и са злоупотребили с техни си политически цели! Защото масово на тези протести има платени и плащащи с други техни си цели!

Симеонов е говорил за ФАЛШИВИТЕ ТЕЛК-ове, които са доста и с които са се заели да се справят още в началото на встъпването си на власт сегашните управляващи и които са предимно цели цигански села с една и съща диагноза!

Симеонов отдавна поясни, че НЕ става въпрос за реално болните и нуждаещите се, той много ясно разграничава едните от другите, а Симеонов направи доста за България, пък колкото и да не Ви е перфектен - ама и всеки един от нас също не е!!! На протестите ходят криминални престъпници, мутри, олигарси, богаташи от подземния свят, мафиоти, хора на БСП и ДПС!!! Толкова много доказателства има, толкова много се изписа и се изговори и се доказа с документи, снимки и видео материали!!!!

Измежду протестиращите, които се е случвало в столицата да са по 18-20 души само, което никак не е НАРОДа, е пълно с неуспели кандидати за президенти и прочие, с политически амбиции години наред!!!! Не е това начина, нито което се използваше за повод е било повода и сега също не е!!!“, пише в групата на "Системата ни убива" друга майка - Даниела Иванова.

Припомняме, че разцеплението сред жените започна да се проявява още в първите дни на протеста, когато със започване на работа по исканията им, част от майките се отказаха. Тогава по домовете си се прибраха някои от основните лица на протеста, които говореха мотивирано и разумно с конкретни искания.

Протестът трайно оредяваше в следващите месеци, когато последователно се протестираше: СРЕЩУ социалния министър; ЗА връщане на подалия оставка министър; ЗА оставка на една от заместничките му; СРЕЩУ Валери Симеонов; СРЕЩУ вицепремиера начело на бъдещия Национален съвет за интеграция на хората с увреждания; ЗА някой вицепремиер, който да е начело на този съвет; ЗА оставка на Валери Симеонов, цялото правителство и парламента, който до седмица трябва да одобри окончателно още 150 млн. лв. за тях и техните искания...

Останалото е история, която вече знаем.

*
Цитатите на репликите на майките са публикувани без редакторска намеса - така, както те сами са си ги написали във Фейсбук. Извиняваме се на читателите за правописните грешки, за които не носим вина.

В категории: Политика


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
ko4o
20.11.2018 12:09:02
3
3
SIMEONOV E PRAV!KRESLIVI,NAHALNI, I NAGLI!NALI SI PODADE OSTAVKATA,KUV GO TATSQT O6TE?PLA6TAT IM!!!
8.
Смятай
20.11.2018 12:05:17
3
3
Тази Вера Иванова като я чуеш с какъв акцент говори...и ще преговаря тя от името на други хора и ще ходи да се вижда с политици...
7.
Много искате вие, шматки!
20.11.2018 11:01:47
5
7
Що не си го наврете някъде??? Кой ще ви даде 1200лв. без да работите, до живот! Само вие ли имате деца??? Ай сиктир от тука!
6.
правда
20.11.2018 10:14:29
3
7
Свършихте си работата на улицата сега се прибирайте в кащи да си гледате децата.
5.
Логичен въпрос
20.11.2018 10:13:12
5
6
Абе нали медиите били на ГЕРБ,а от сутрин до вечер подържат измамата за ”огромното недоволство” на народа? Бойко бил диктатор,а от сутрин до вечер Нинова,Йончева,Кутев и ”пишман професори и мозъци” извели България до никъде,висят по медиите и конспирация след конспирация.
Значи ние като откраднем сме крадци,а като лапа Йончева и Иванчева се борят с мафията и всичко е политическа поръчка. Навремето като обвиниха Владо Кузов в педофилия,той разправяше че е политическа поръчка,накрая го осъдиха окончателно.
Нещо май не се вързват нещата.
4.
Ганьовците милите
20.11.2018 09:49:22
2
4
Пак били употребени,а щеше да сменят системата. Хахахааа Големи зрели хора,а пък все някой ги употребява. А сега Нинова и Доган да ви дадат пари! Баба Дора огъна към 15 000евро и вече не се чува,и не реве пред камери. А Нинова-Импексова е все така милионерка,и мъжа и е все така с ”тлъста заплата” в Луйойл! Хахааааа.
3.
АБВ
20.11.2018 09:44:55
7
11
Май беше прав Валери Симеонов.
2.
уууу
20.11.2018 09:36:55
5
8
Вместо да се хванете за работа вие чакате от държявата , колко майки има ,които вземат помощи и си пият кафето по цял ден .
1.
Фактолог
20.11.2018 09:20:48
6
10
Неуспелите в живота ще са зле при всяко правителство и управление.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Новите патрулки тръгнаха по АМ "Тракия" Новите патрулки тръгнаха по АМ "Тракия"  Припомняме, че вчера вътрешният министър Калин Стоянов връчи ключовете на 86 автомобила за нуждите на пътна полиция в страната Кървава драма: Мъж се барикадира в жилище и намушка две жени, полицай произведе изстрели Кървава драма: Мъж се барикадира в жилище и намушка две жени, полицай произведе изстрели Една от ранените е настанена в болница От утре животът на тези три зодии може да се промени кардинално От утре животът на тези три зодии може да се промени кардинално Настъпва новолуние  Ад в Гърция, властите предупреждават за нещо страшно Ад в Гърция, властите предупреждават за нещо страшно Очакват се необичайно високи температури  Той е олимпийски шампион, но се забърка в страшен скандал, след като заплаши плеймейтка с убийство Той е олимпийски шампион, но се забърка в страшен скандал, след като заплаши плеймейтка с убийство "Ще ви убия! Ще ви съсипя!", крещял Кирил Терзиев Защо й отнеха короната Мис България Защо й отнеха короната Мис България 18-годишната Кравец се държала супер арогантно с човека, който държи лиценза на конкурса Мълния удари кола във Велико Търново на метри от концерта на Лили Иванова Мълния удари кола във Велико Търново на метри от концерта на Лили Иванова Инцидентът е станал около 19:30 часа на метри от Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ Той я тормозеше, детето им живееше в токсична среда, избухна Глория за бившия си зет Той я тормозеше, детето им живееше в токсична среда, избухна Глория за бившия си зет Тя наруши мълчанието си по темета 3 години след раздялата   Учителки биха директорка пред погледа на много ученици Учителки биха директорка пред погледа на много ученици За срамния случай съобщи общинският съветник Грета Стефанова на заседанието на комисията по образование и култура към СОС Пазете децата си, поръчват си лесно вайпове с наркотици от Интернет Пазете децата си, поръчват си лесно вайпове с наркотици от Интернет В ТикТок се рекламира, че тези, които се дрогират, са модерни и успешни, каза шефът на отдела за борба с наркотрафика в Агенция „Митници“ Стефан Бакалов 
Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Най-високите максимални заплати взимат служителите на позиция "Директор на дирекция“ Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Мъжът обича да демонстрира положението из Луковит, като определено се чувства над закона Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Сред атакуваните е и Парис Хилтън, но профилът й не е компрометиран Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Почина Фатма Каранфил Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес  Новите купюри са полимерни, а не хартиени Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Един от хакнатите е на CNN Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Според някои анализатори офанзивата край Харков може да прикрива опит за пробив на други места по фронтовата линия Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Хороскоп за деня – 5 юни 2024, сряда Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Производството е образувано на 22 август 2023 г Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня - Искаш да кажеш, че не си спала с мъжа ми?
- Не.
- Не си спала?
- Не искам да кажа.
Виц на деня Виц на деня Женска ревност:
- Кво ми мълчиш, за коя мислиш?
- Разхождам се мислено, в парка!
- Внимавай коя заглеждаш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори