×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вредно ли е да ходите без бельо?


09 Октомври 2018, Вторник, 14:47 ч.

Напоследък американската звезда Ким Кардашиан многократно е била засичана, че ходи без бельо. Ако изчислите колко много фенове има, тогава такава тактика може скоро да се превърне в тенденция.

Полезно ли е жените да ходят без бикини? Изследователите отдавна заключават, че е полезно да спим голи. Но бельото необходимо ли е в ежедневието?

Кое е по-вредно: да се ходи без бикини или с тясно бельо?

Носете гащички

Разходка в топло и сухо време, без бикини, но винаги с пола или рокля, е много полезно. В края на краищата, винаги е добре, когато тялото диша. Но жените, които са склонни към чести инфекции, експерти съветват да не носят бикини само през нощта, и да използват бельо от естествени материи през целия ден.

Но в студено и влажно време ходенето без бикини е доста вредно. Опасно е тъканта, която не е предназначена за тази цел и не отговаря на необходимите санитарни стандарти, да се допира  плътно към гениталиите. Да, и шевовете на дрехите могат да причинят дразнене на кожата и лигавиците. Използването на всеки материал, който допринася за увеличаване на влагата в областта на слабините, може да доведе до разпространението на бактерии и до създаването на благоприятна среда за тях, пише zdrave.to

Според стандартите индексът на хигроскопичност за бельото не трябва да бъде по-нисък от 6%. Също така не забравяйте за секрецията на влагалището. Почти всички бикини имат допълнителен слой памук, предназначен да абсорбира тези секрети. Останалите дрехи нямат допълнителен слой. Проблемът е, че малко хора са готови да сменят и перат дрехите си толкова често, колкото и бельото, т.е. всеки ден.

Но не забравяйте: Прането на бельото в студена вода може да доведе до разпространение на стафилококи или да допринесе за повторната поява на друга инфекция. Вредните микроорганизми могат да оцелеят в отлично разнообразие от тъкани в продължение на много дни и месеци, затова е по-добре дрехите да се перат при температура не по-ниска от 60 градуса.

За пране на деликатни тъкани, които се препоръчва да се перат в студена вода, трябва да използвате антибактериални средства или течности с кислородно избелващо средство в състава.

Но плътните панталони също не са подходящи. Дразненето, бактериите и притискането на тазовите органи са вредни. Следователно, бельото трябва да бъде удобно и с памучна подложка. В идеалния случай, коприна - тя абсорбира добре влагата и бързо изсъхва, не създава парников ефект. Памукът също е подходящ.

В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Д.
09.10.2018 13:30:32
0
9
Аз не нося бельо ,защото е по икономично ,не давам пари за бельо и прах ,за да го пера ,а и за по кратко време се събличам гола.
1.
opalaaa
09.10.2018 12:10:03
0
2
-преди времето поканих 1 маце и на 1-та среща ми вика - миии аз не нося бельoooo ?! и направооо голям афро дизиак - секс в квартирата и до откат .
-и пък друга "слу(ча)ка" 1-маце от София на 1-та среща ми вика : искаш ли да имаш деца иииии голям афро дизиак- секс секс секс
хахахах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори