×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЕС-ът догодина ще си умре тихо, но има и лоша новина


ЕС-ът догодина ще си умре тихо, но има и лоша новина
Резултатът от референдума в Македония разкри истинската нагласа на хората, за което Карбовски е прав
Ключови думи: ЕС, Македония, референдум
02 Октомври 2018, Вторник, 14:15 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, снимка: Катя КАСАБОВА

И си представям как най-изтъкнатите протестъри ще обясняват какво зло е либерализма

Или пропагандата на ЕС-а е толкова добра, че поголовно е промила мозъците и на хората, демонстриращи логична мисъл. Или хората са загубили способността си да помнят историята и да се учат от нея.

Карбовски е написал няколко верни неща и още куп глупости. Верни са всичките му констатации за ЕС в първата част на коментара му. Глупости са всички негови надежди в края, че ЕС-ът можел да се подобри, само трябвало да се сменят хората.

Такива глупости се изговаряха на килограм и в края на 89-та - че комунизмът бил хубав, ама не случил на хора.
Едно нещо е или добро, или зло. Как можеш да събереш на едно място три-четири богати страни, десетина бедни и да чакаш всички да плеснат с ръце и да забогатеят. Това да не ти е физиката, където скачените съдове си преливат течности. В икономиката богатият изсмуква бедния, независимо какви хора управляват богатия. И смукането продължава или докато бедният се усети, или докато го изсмучат докрай (изсмучат му цялото годно за бачкане население) и го превърнат в безволев суровинен придатък. И този процес ще си е все същият, независимо дали политиците, командващи ЕС, се наричат Меркел или Пергел, Макрон или Макарон.

Така или иначе България не е фактор, нито коментиращите в интернет пространството ѝ. Затова от подобни заблуди на Карбовски и всички останали, които ги изговарят, нищо няма да се случи. ЕС-ът догодина ще си умре тихо и без много обяснения и приказки. Дори няма да го закрият фанфарно, каквато чест все пак получи СИВ. И това ще е хубава новина за бедна и изстрадала страна като България. Лошата ще е, ако някой тарикат, като Луканов или Кимон Георгиев, обслужвал до насита сегашната либерална мъгла, реши да повежда страната и в новия строй, който традиционно по-умните и с по-будно население страни в Европа вече предначертават.

България обикновено се включва последна, когато настроенията в Европа се сменят, но затова пък е ударно. И след края на нацизма тук се оказа, че управлявали големи фашисти, затова част от тях после станаха големи антифашисти. В края на комунизма пък наизскачаха такива антикомунисти, че все едно червени кхмери са управлявали в София.Просто си представям отсега как най-изтъкнатите протестъри след няма и година ще ни обясняват какво зло е либерализма.

Флагман.бг публикува текста на Мартин Карбовски, за да направите сравнение:

Македония. И краят на ТОЗИ ЕС. Погледнете Македония.

И се попитайте - ако у нас се проведе референдум за НАТО и Европейски съюз - какво ще стане? Какви ще са резултатите?

Резултатите са плачевни. ЕС вече не е предпочитаната идея. Така ще е, ако попитате и в Сърбия, и в Унгария, дори в цветуща Полша. В Британия вече питаха. В Италия също ще питат. Още примери?

Защо така се получи? Мислите ли, че отговорът е труден?

ЕС е компрометирана идея. Заради много причини, надолу можем да изредим само някои от тях.

ЕС е несвободен съюз. Всичко, което противоречи на идеите на Меркел и Хилъри за ЕС се мачка. Тихо, внимателно, но се мачка. Няма да се обосноваваме.

ЕС е цензура. Не само у нас - всичко, което противоречи на очакванията на либерали и прогресивисти не е новина. Не се обсъжда. Дори ни е неудобно и в този момент да коментираме проваления референдум в Македония. Ще ги преглътнем и отново ще се опитаме да се налагаме с идиотските си послания - подобни на интернационалните и комунистическите. Референдумите и изборите в Европа имат значение само ако резултатите им съвпадат с очакванията на Дебелата Немкиня и нейните фондации.

ЕС е диктатура. В много страни, заради едни или други влияния (от Сорос до Клинтън) емисарите на САЩ не допускат примерно леви и национални правителства. Като у нас - ако не дай, боже, левите спечелят на избори, едни платени протестъри излизат на улицата. Реално многопартийност няма - и у нас, и в Унгария. По различни причини, но започва да прави впечатление. И нашето правителство, и унгарското са различни резултати от един и същ натиск.

ЕС е съюз на феоди и васали. Зад Меркел, хванати за шлифера й, са правителства, които се издържат от плутокрация, вярна на линията на Меркел. Която е нетърпима вече. Феодите се издържат с пари на европейските данъкоплатци. Абсурдно, но така стана у нас.

ЕС е лоша практика. ЕС не реши нито един проблем на България - от демографията, през икономиката, до личните свободи. Въпреки пропагандата на човешки права ЕС е провал именно там. Покрай религията на човешките права просперират мошеници и техните организации. Но те не правят политики. Те са фасада на зловеща бюрокрация, прилична на комунистическата. Бюрокрация, която убива и съди.

ЕС е лицемерие. Всеки, който иска да изрази мнения отвъд официалната Меркелова идея за ЕС е наричан “популист”. Как да преведем тази дума? Подигравателно казано “народняк”. Откога да говориш от името на народа си е подигравка? Не е, но се опитват да ни го внушават.

ЕС е поквара. Така обикновеният човек на Балканите усеща демонстрацията на разпада на човешките отношения и на отношенията мъж-жена. Кресливите викове на прайда станаха знаме на ЕС. Непонятно защо. Ако “различните” наистина търсеха разбиране, те нямаше да се държат така. Агресията срещу традиционното е добре платена и именно заради това - отхвърлена.

ЕС е заплаха за националната идея. Не беше - докато Меркел не покани бежанците, а после Сорос не се опита да ги разселва. Няма такива пари, които глупавите народи на Европа да вземат, а после да настанят при себе си невнятни, дори опасни чужди култури. И никой не предупреди, че днес ще се говори за “еврофондове срещу подслон на бежанци”. В този смисъл ЕС е измама.

ЕС е пешка във войната на либералите срещу Русия. Величието на ЕС не се състоя. И руската заплаха не се състоя. Но пък се говори за нея. И нациите разбират, че тя е лъжа. Или поне разбират, че Русия е нападната. На собствена територия.

ЕС е загуба. Малките страни като моята, заради покварените от ЕС правителства, стават донор на големите икономики. Пари, мозъци, работна ръка, неродени деца текат от моята страна към европейския рай. Тук остава загубата и унинието. И обидата, че източноевропейците са втора класа хора след арабите и племената пущу. Загубата не е колонка от цифри. Тя е вече гняв от високомерието и неразбирането на “елитите”. Но ЕС вече е загуба и на значения - кои са тия елити, започваме да ги търсим. Защото не искаме да случват политики, които не искаме. Това се наричаше доскоро с думата тоталитаризъм. Розовият цвят на новия тоталитаризъм не е модерен вече.

ЕС обаче все още е мечта. Няма да повярвате, но ЕС е мечта и на Орбан, и на Салвини, и на Кавано (в опита да бъде убит от Хилъри и феминистките). ЕС трябва да се състои - в своите граници, със своите интереси и със своя политика. ЕС не е либерализмът на Клинтън и Обама. Той е истинска идея за житейска логика и ред. ЕС трябва да се бори да се спаси от безумията на Меркел и либералите. Те имат алтернатива, въпреки че това не го пише никъде.

ЕС трябва да живее, въпреки разочарованието. И ние знаем как да стане това.

Ние не се плашим, че всеки глас срещу ЕС се смята за про-руски и бива пращан в Сибир. Това е най-глупавата спекула на либералите.

ЕС може да е друг. Не е задължително да сте единствени. Напротив - именно, защото сте единствени и незаменими, ние вече не ви искаме.

А вие - още резултати от референдуми ще искате ли? Или ще ги забраните?!

В категории: Политика


37
Коментара
Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 0
37
Коментара по темата
37.
до 21
03.10.2018 17:19:39
0
1
Томиславчо освен че бивш директор на Отворено Общество е школован в ИЗРАЕЛ 3 месечна школовка в наи-секретната зона на Израел пустинята НЕГЕВ как да усвоява кинти от ЕСпроекти и после да реверсира/врьща обратно/ кеша в ЕБВР Лондон/щаб квартира на наи-влиятелните секретни служби на Израел-ТЕВЕЛ и ЦОМЕТ/
36.
Петър
03.10.2018 13:06:19
0
0
34,
Ако погледнеш внимателно ще видиш, че споменаваните от теб хора са "комунисти"! Без значение от "облицовката" (партийна)!
Нима знаеше бай Тошо с кого се е срещал?
Не не нужно "комунист" да ми обяснява какво е ЕС!
35.
...8...
03.10.2018 12:52:04
1
7
Много точен коментар! Аналитичен и умен!
Още през 1948 година ЦРУ и тогавашният му шеф Алън Дълес, разработват план за срива на Европа. Бавно, постепенно, с всякакви фалшиви заигравки с малцинствата, "правата" на хората, мигрантите....И УСПЯХА! Всички сме свидетели на този РАЗПАД! ТОЙ Е ПЛАНИРАН и сработи!
34.
конкурс за простотия
03.10.2018 10:39:37
0
6
петре, карбовски ти го е обяснил. обаче защо ми се струва че не си петър а паткан? някога чел лиси програмата на ес, кой каво праваи с кого ср среща? мпжеш ли да обясни защо сорос има всяка седмижа среща с брюкселски бюрократи? обясни защо бившият директор на отворено общество управлява фондовете тук. обясни защо се подписа инстанбулската конвенция от секретарката на плевнелиев, сега външен министър. обясни защо се пръснаха 180 хиляди за охрана на гей парада. обясни квотите за мигранти техните права в сравнение с нас които дори не сме в шенген. обясни на какво основание се дават над хиляда евро за негро, а тук не можем да направим хиляда лева средна заплата вече толкова години. обясни защо ефни и същи 20-50 човека подскачат на жълтите павета като протестъри и определят дневният ред на държавата. обясни защо москов купуваваксини от тирция а не от европейската франция. обясни милионите на трайков и басейните на прокопиев и т.н.
33.
Петър
03.10.2018 07:30:08
5
3
Комунист,
Напълно в реда на неща е "комунисти" да се подкрепят! Напълно в реда на нещата е, всички да не ви обръщат внимание, защото иначе трябва да ви избият! Както сторихте с фашистите в България!
Напълно в реда на нещата е Карбовски, като виден "комунист" да ми обяснява какво е ЕС!
ЕС е доброволен съюз, който ще прерасне във Федерация напук на всички "комунисти", колкото и малко да сте, но с толкова откраднати средства от различни Народи!
ЕС е свобода, която на Вас "комунистите" не им изнася! Защо ли?
ЕС е най-добрата "практика" в този отрязък от време! Само за болшевишките изчадия, които не са в него, не е! Защо ли?
Интересното, е драги ми изроде, че и в ЕС, и в Русия имат сходен проблем, който Ние трябва да Рашим, а те не могат! Не, че не искат!
Не знам къде я вижда тази загуба Карбовското изчадие?!
"малките страни са бедни заради алчните си големи братя"!!!
Големият руски брат, не е алчен?!?! Да припомним на изчадието Карбовски, че България изкупува изцяло Руски нефт, и газ на цени по-високи от Германия, която е в пъти с по-висок стандарт!
Мечта е за всички Народи в Европа с изключение на болшевишките изчадия!
ЕС не е разочарование! Разочарование буди фактите за Нашите"освободителки"! Които, факти променят не само Българската, но е Европейска същност.
32.
европеец
03.10.2018 07:23:57
7
5
каквото и да стане Европа ще си остане Европа на свободни държави за разлика от Азиатските коунистически диктатури
31.
До 26
03.10.2018 01:56:55
0
1
А ти колко си ТЪП ......... :) Дори не искам да ти пиша колко си Тъп, че нали си ТЪП и няма да ме разбереш.
30.
Аркан
03.10.2018 01:32:54
0
6
Българите заслужваме съдбата си,народ който не се бори за държавата си с кръв и милее за нея само на думи не я заслужава.
29.
вижте го 23
02.10.2018 23:49:05
3
4
На изречение по 12 грешки прави европееца надупен с розови прашки и пухен сутиен. Банани му дайтееее един голям негърски банан мааам му разпрана еврогейска безродна
28.
До24 Аналчо
02.10.2018 23:34:10
5
1
Аналчо,това че майка ти те е заченала отзад и цял живот ти се подиграват,че вониш на ако,не е оправдание да мразиш целият свят. Просто майка ти беше ”лесна” и обожаваше в ”кафявата точка” и стана чудо,зачена те от там! Лягай Аналчо,заспивай и сънувай че си нормален,а не фекално копеле! Хахаха
27.
*********
02.10.2018 23:32:06
6
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
*********
02.10.2018 23:27:04
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
ПОЗОР
02.10.2018 23:02:26
7
4
Абе не знам кое е по-добре, ама македонците се натискат да идват в европийска България, а не обратното. Дори гнусните русофили, дето само сатрапа Путин им е в тъпите селски кратуни, дори и те не търчат към Русия, ами все към белите държави гледат и се облизват. Самите русофилски управници с крадените пари си пращат чааветата в белите държави. А за простия народ пишат анти ес статийки в партийната преса. Белким някой тюфлек се върже.
24.
baihui do ЕС да умре:
02.10.2018 22:57:03
2
1
Не само ще умре, но ти ще умреш преди това от рак! Анадънму?!
23.
ЕС да умре?
02.10.2018 22:41:55
8
5
Ще умре ама друг път! Колкото и капитализма беше загиващ а социализма ни вечен! Ей тези титани на мисълта,разни Ганьовци и македонци-сърбомани,толкова умни и прозорливи,че толкова векове все надупени и бедни! Абе бунаци балкански,вие ли седнахте да умувате за ЕС,вместо да се замислите,защо всичката ни история,и освобождения,и въстания,и войни са зависели винаги от великите сили? Ами защото са велики,а малките като нас трябва да балансират хитро и без много емоции и крайности,било за Русия,било за Запада. ЕС е нещо прекрасно,а България спечели много и тепърва ще печели от членството си в съюза. А на разните бунаци тъпотиите и маниполациите,не ги кълвете толкова лесно,че и без това от Ганьоб по-глям шаран няма. А Карбовски,ако ще дава за пример простите измислени македонци,да вземе да си набие отзад ”един голям” и да не дрънка малоумни братвежи! А иначи Карбовски отдавна е ”баш европеец” с БМВ за 200 000лв. От репортажи и предавания за ”лапни шарани” на които да чертае ”черни сценарии”
Като си приберете децата и внуците от ”омразния запад” и ЕС,където и заплатите и пенсиите са в пъти по-големи,където живота е уреден за всеки,дори и за болни деца(имам такова приятелско семейство в Австрия) тогава яжте бонбони,тъпи комуняги и русофили и бг неудачници. Хората отидаха и започнаха работа,и веднага служба за деца със специални потребности пое детето им,всеки ден го взимат със специален превоз и го карат в училище за такива деца,а вечер го връщат и така детето не е изолирано въпреки заболяването и недъга. Със сълзи на очи разказват и споделят,че дори и само заради това са щастливи да живеят там. А вие Ганьовци плюещи и неблагодарни,сте седнали да плюете и да ръсите мозък.
Божеее,колко простотия има в таз държава. Тарикатите ми те,погребват я ЕС,я САЩ. Абе цървулиииии.
22.
*********
02.10.2018 22:35:47
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
конкурс за простотия
02.10.2018 22:35:13
0
5
19 еврофондовете ги движи томиславчо, бившият директор на отворено общество. чуди се що сме на тоя хал
20.
глава от населението
02.10.2018 22:05:16
0
3
до номер 20 ; имаш предвид негово премиерсходителство ББ ? той е рядък случай на множество отключени умствени заболявания, които не са се развили докрай поради липса на мозък
19.
бай гошо
02.10.2018 22:01:22
1
2
най-добре гладен и незадоволен пе+д+е+рас и комунист да бъде сложен да движи еврофондовете в българия - точно както е сега
18.
baihui do bgman
02.10.2018 21:51:55
1
3
По-добре гладен комунист, отколкото незадоволен пе*дераст!
17.
baihui
02.10.2018 21:40:12
2
9
ЕС-Гейове и Лезбийки като 007!!!
16.
bgman
02.10.2018 21:24:38
10
5
Гладен комунист, разпад на ЕС сънува...
Не се радвайте, путинисти, ЕС ще просъществува 1000 години!
15.
15
02.10.2018 21:03:33
9
7
А Карбовски е глупак пълен!
14.
Bavarka 323i
02.10.2018 20:43:32
7
7
Пак новина в стил "обезлюдяват Странджа за да може да докарат бежанците там" Хаха.
13.
Яааааа...
02.10.2018 20:37:55
5
6
Този Карбовски беше избран навремето от ченгето от ДС Кеворкян за нещо като негов заместник, подобно на схемата Б. Василев - И. Гарелов. По-нататък коментарът е излишен!
12.
Ей тези ингилизи
02.10.2018 20:29:32
0
2
На времето са прецакали самия Наполеон, дръзнал да прави обединена Европа, та тез нвкадърници ли нямада прецакат.
11.
007
02.10.2018 20:27:44
9
5
Дали ЕС ще умира или не, това не е работа на водещите хибридна война пияндурници от Империята на злото и техните клакьори в България. Има едно златно правило, проверено през годините - Когато комунистически тъпанар реве на умряло и ти обяснява, кое било добре за теб - прави обратното и наистина ще си добре. А, относно смъртта на ЕС, болшевишките орки да не реват на чужд гроб, защото вместо на главата, мо
10.
КМЛ
02.10.2018 20:13:00
11
5
Карбовски е част от хибридната войха на Русия срещу ЕС.
9.
дядо
02.10.2018 19:47:36
5
11
К'о ши праят сороспиите,пак ли ще стават комунисти?
8.
Така де
02.10.2018 19:35:53
8
12
Евро Съюза е една маша на САЩ. Ние имаме ролята на прислуга на САЩ, които чрез Европа си налагат мнението, долара, демокрацията, културата и всичко останало над всички държави. Ако Европа не беше тъпото биче на САЩ, чрез което Те да стават по-силни, то САЩ никога нямаше да се превърнат в такъв хегемон. Ако Европа не участваше в Американските икономически санкции срещу други държави, не беше съюзник в Нато , с който да нападат заедно други държави, и не споделяше науката си с тях, то САЩ щяха да са по-ниски от тревата. Но е нормално Евро Съюза да е маша на САЩ, защото Европейската аристокрация има много бракове с американски аристократи. Дето се вика - те са си семейство!!! Ние, народът, сме явно роби на тази аристокрация, която не ни бръсне за слива. Те искат да владеят и грабят света, но не с добро, а със зло, защото за тях ние сме био материал и измет и се чувстват обидно да имат добро отношение към нас. САЩ готвят Европа за нова война като 2рата Световна война, в която пак е имало спорове за граници, икономика, мнение и бежанци ( еврейски, а при нас са ислямски). Сценария се повтаря, само персонажите са други
7.
Комунист
02.10.2018 19:30:52
9
15
Много точно го е казал Карбовски, макар че прикрива истинската причина за всички световни проблеми. ЕС е всичко това изброено по горе в статията. В много страни ако се проведе референдум хората ще са ЗА излизане от тази феодална империалистическа, фашистка, терористична организация. От този сенат на търтеите и у.родите. Колкото и да не им се харесва на европедалските тролове по долу и го възприемат за глупости, фактите са си факти. По горе са изброени част от страните които са пред прага на излизане, не става въпрос само за Македония малоумници. Следва Италия.НО Истинския проблем не е в ЕС само. Богатите страни колонизаторки винаги са цедили и избивали бедните. Истинския проблем е в КАПИТАЛИЗМА, НЕРАВЕНСТВОТО, ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, ЗАГРАБВАНЕТО НА ВСИЧКИ БЛАГА , РЕСУРСИ, ВОДА, ВЪЗДУХ, ЗЕМЯ ЗА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. Всичко това принадлежи на всички хора, на целия народ. Това няма да ви го кажат продажните медии или заинтересованите грабители и наредените на хранилката кръвопийци
6.
ххх
02.10.2018 18:56:05
12
12
Какви са тия глупости, заради един провален референдум в една забутана бедна държавица тръгнаха приказки за края на ЕС...
5.
Дернев
02.10.2018 18:50:00
5
13
ЕС ще умре, за да се родят СЕЩ. Ако това не стане всички ние от бедните ибогатите европейски страни ще станем за пореден път пушечно месо. А с нас и света. Ако не го разберем това европейците, значи си заслужаваме съдбата. А всички които говорят срещу ЕС сега, са платени слуги на силните, които не са вече двама. Това е основното върху което трябва да се замислим, а не да се ровим в историята. Тя сега е вредна. Старото равновесие никога няма да се върне. А новото е СЕЩ с Русия и Европа за европейците. Само така ще оцелеем и ще спасим света отунищожение.
4.
*********
02.10.2018 18:48:55
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Петър
02.10.2018 18:45:35
7
9
ЕС няма да умре догодина! Ще погине тихомълком Брекзит!
2.
Читател
02.10.2018 18:38:43
17
13
Толкова глупости на едно място не бях чел. Честно!
1.
Любопитен
02.10.2018 18:37:48
4
10
Аферим, машала,...Браво бе флегми, обърнахте палачинката....или цензурата ви спи=
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна ГДБОП с удар срещу онлайн пирати ГДБОП с удар срещу онлайн пирати В хода й са установени собствениците на сайтовете, които са ги създали и поддържали с цел предлагането на техните потребители на достъп до популярни филми, сериали, телевизионни продукции чиито правоносители са български телевизионни оператори
Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Проф. Джефри Сакс разкри кой взриви "Северен поток" Икономистът, предлагал на източноевропейците шоковата терапия за преход към пазарна икономика, намекна, че Джо Байдън е поръчал разрушаване на газопроводите
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори