×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП представи "Визия за България" с поглед към "Визия за Бургас" (ВИДЕО)


БСП представи "Визия за България" с поглед към "Визия за Бургас" (ВИДЕО)
Общинският председател на БСП в Бургас Живко Господинов се среща със симпатизанти на левицата, за да изготвят програмата си за Бургас
20 Септември 2018, Четвъртък, 11:03 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Работим по изготвянето на стратегически документ и за Бургас - ще покажем каква е нашата концепция за управление, каза общинският председател Живко Господинов

„Представянето на „Визия за България” започна и в Бургаска област. Поставили задачата представянето да го направим с максимален брой от нашите членове, симпатизанти и граждани, след което, по съсловие, да продължим до края на годината. Очакваме и групата от народни представители, разпределени за област Бургас, да бъдат при нас към 21 и 22 октомври”. Това заяви председателят на ОбС на БСП-Бургас Живко Господинов на пресконференцията на социалистите, която Флагман.бг предава на живо (ВИЖТЕ ТУК)

Аз, като общински председател, се надявам „Визия за България” да продължи и като „Визия за Бургас”, с много конкретни елементи” – подчерта той.

Господинов обясни, че концепцията за „Визия за Бургас” е още в идеен проект, тепърва се споделя с членовете и симпатизантите на левицата в общината, като след това ще се направи по-специализирана дискусия и с отделните съсловия.

Очакваме предложения и оформяне вече на окончателни варианти, като това, което им даваме като основа, е за размисъл и за обявяване на начална дискусия по нея. Нямаме претенциите, че това е най-доброто, което предлагаме като начало, но се надяваме до края на процеса да имаме една цялостна визия, която да прерасне в програма за изпълнение” – допълни Живко Господинов.

За да покажат добрите коалиционни отношения, на пресконференцията участие взеха и Емил Георгиев – председател на ПК „Екогласност”,  Румен Николов -  областен координатор на „Екогласност” за област Бургас,  Иво Лулчев – зам.-председател на „Екогласност”.


„Ние се запознахме в детайли с „Визия за България”. Това, което на нас ни прави силно впечатление във Визията, е, че БСП отделя огромно внимание на опазването на околната среда в раздел „Зелена икономика”, като в центъра на природата, така, както ние държим, се поставя човекът.  Няма как да не приветствам и вижданията за ролята на икономиката в сектори като „управление на води”, „горско стопанство, „възобновяема енергия”. Приветстваме и намеренията за премахване на концесията на плажовете и забраната за добив на дървесина в Държавен горски фонд” – посочи Емил Георгиев.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО ИНТЕРВЮ С ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ

В категории: Политика


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Абе
20.09.2018 17:58:35
3
3
Навремето в ТВ СКАТ много говориха за Безусловен базов доход, но откакто са във властта вече не мислят по социалните въпроси. В БГ има 2 милиона пенсионера и млади полуинвалиди. Да им се дават 5000 годишно струва 10 милиарда на година. Бюджета е 35 милиарда и трябва поне 20 милиарда да отиват за социални плащания на болни и стари. Обаче, в случая 10 милиарда отиват за чиновници, още 10 милиарда за кражби по обществени проекти, 5 милиарда за краби от здравепогазването и едва 10 милиарса отиват за социални помощи и пенсии. Всеки може да попита в Гърция колко хиляди апартаменти има купени от държавни чиновници
17.
*********
20.09.2018 17:24:52
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Алооо, другарчето със синята ризка
20.09.2018 17:22:57
3
4
Ти за език на тялото не си ли чувал бе? Той говори много повече от думите. Другари, лбучаеакте ги малко бе. Квок туй нещо. Оня о Екогладтност говори едно, другарчето със синята розла всячески показва - лъжем бе, като дърти цигани лъжем. Ох, къде е стратега Лилов да внесе малко ред. Алооо Импексова, това ли ти са кадриге? Е, скоро май ще вземеш власта. Скоро, скоро, на п'ткин ден.
15.
Така де
20.09.2018 17:14:47
3
4
Най-лесно е държавата да построи АЕЦ или централа с по-модерни реактори. Да сложи вятърти и водни турбини в Черно Море. Да увеличи ВЕЦ мощности и Геотермалната енергие. С всичката тази енергия да копае крипто валута и печели десетки милиарди на година, които да раздава като безусловен базов доход. Всеки гражданин трябва да получава МИНИМУМ по 800 лева месечно. Кофтито е, че копаенето на крипто валути в големи количества е запазено само за мафиотиге служещи на САЩ. Това доказва, че срещу БГ се извършва геноцид от запада, защото не е нормално и реалистично членовете на американската мафия да изкопаят крипто варути за над 1 трилион долара, а БГ да няма право да копае и печели. САЩ забраншха на Венецуела да има крипто валути, но на мафията не забраняват. Случайност? Не мисля!
14.
*********
20.09.2018 17:08:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
do 6
20.09.2018 16:50:53
2
3
номер 6 най добре описа статията
12.
Българче
20.09.2018 16:21:48
2
2
Само идиоти има всеки иска да вземи кацата с мен и после да го няма дано никой не гласува на тези избори да ви видим какво ще правите
11.
Хубаво е
20.09.2018 16:18:00
7
3
Хубаво е най- накрая някой да има представа и визия какво да се случи с България и народа и то хубаво. Стига реформи на парчета и на случаен принцип. С кърпежите дотук стигнахме- това ще свършим, ама не отказахме се друго яче ще бъде и така до фалита на държавата.
10.
gradski
20.09.2018 16:12:07
3
5
Със стари к....и нов дом не се прави.. Дайте път на младите и можещите..
9.
Аз
20.09.2018 16:08:16
3
5
Румба от теб него очаквах, да те видя в редиците на тези мързеливи некадърници от БСП!
8.
*********
20.09.2018 16:05:14
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Nadqvam see
20.09.2018 16:03:09
1
1
Samo se nadqvat tova da se opravi onova da se opravi .a istinata e che pechelqt glasove .a grajdanite se nadqvat da ne kradat politicite .az se nadqvM komunqgite kato doidat na vlast da ne izpadnem v kriza pak.kakto vinagi se sluchva istoricheski poglednato.shtom tiq doidat na vlast
6.
Изгубих 30 мин
20.09.2018 15:55:25
5
10
Никаква визия няма тук.
Тази пресконференция незнам как да я опиша.
Погледнете се от страни. Вие нямате план какво да говорите за повече от 10 минути а камоли да ми давате визия за управление на държавата. Добре че имаше журналисти да ви зададът въпроси та да има какво да кажете.
5.
Бай Пешо.
20.09.2018 15:42:06
2
4
Стига си им ги държал, че ти се изпотиха ръцете. Хайде стига реклами! Къде забрави, Винету и неговата сган? Или те не са същите? Направо ми се гади от такива пропагандисти!
4.
До ПЕШЕВ
20.09.2018 15:37:06
2
5
Пешев коментара ти за партия ГЕРБ ли се отнася ?
3.
Да
20.09.2018 15:14:40
7
7
Много добра визия , а прогонването на хората , разграбването на България го виждаме днес при ГЕРБ!
2.
пешев
20.09.2018 14:41:28
6
12
АКО РАЗТЪЛКУВАМЕ ДУМИТЕ НА БСП,НОВИЯТ ИМ ПЛАН,,ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ,, Е - МЕТОДИЧНО И НЕСПИРНО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА,ИЗТОЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕННОТО БОГАТСВО,ИЗВЛИЧАНЕ НА ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА,ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЕ ПО ХИТРИ СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ И НА ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА,ПРОГОНВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НА П-РОСИЯ .... ДА,АМА НЯМА ДА СТАНЕ . НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА БЪЛГАРИ С ТОЛКОВА КЪСА ПАМЕТ,ЧЕ ДА СА ЗАБРАВИЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРИ МЛАДЕНОВ,ЛУКАНОВ,ВИДЕНОВ,САКСКОБУРГОТСКИ,СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ ... СТИГА ТОЛКОВА,ВРЕМЕ НИ НИЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД
1.
Народа
20.09.2018 14:30:36
4
13
Боже пази България !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия
Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори