×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на Митьо Очите проговори! Разкри как и защо е бил назначен Желязков в „Аркус”


08 Август 2018, Четвъртък, 00:39 ч.
Източник: Блиц

Аз съм работодателят на Димитър Желязков. В момента тече процедура по освобождаването му, заради процента му на инвалидност. Това каза пред bTV Иван Владимиров, който е управител и съдружник на „Аркус – Сигурност Бургас".

"Той няколко пъти ходи до Турция, защото там му правеха операции, след като получи известни усложнения. Той отиде за консултация в болница, където ходеше през цялото време на лечението си.

"Работата с Димитър Желязков е като работата с всички останали служители. Има си работа, която се изпълнява. Заплатата е лично договорена с мен. Задълженията му са намиране на обекти, които да вземем и да охраняваме, защото това ни е работата. Може би най-добре ще ви обясни самият той как протича деня му на работа", допълни той.

Управителят на „Аркус – Сигурност Бургас” твърди, че Желязков е назначен на работа през 2015 година.

"Негов познат ми предложи да го взема на работа, защото огромна дейност от работата ни е свързана с много връзки, каквито той определено има. Този човек, който ни запозна, не представлява интерес за медиите. Аз не му знаех контактите и връзките, докато не видях резултат. Аз се познавам с него от близо 20 години, но не сме имали контакти от поне 15 години след като сме се запознали. Аз се пенсионирах 2004 година и не го бях виждал до 2015 година", разказа още той.

Иван Владимиров е бил началник на няколко РПУ-та в Бургас. Той обясни, че е бил морален и честен полицай, а отношението му към престъпниците винаги е било като към всеки човек. "Аз уважавах достойнството им и така се държаха и те с мен", твърди той.

"Преди имаше цяла служба, която търсеше работа на хора, които са излезли от затвора. Не виждам каква е пречката, след като е изтърпял наказанието си, да започне работа", това каза още Владимиров, обяснявайки как е наел на работа човек, който се е самопровъзгласил за лидер на престъпна група, която разпространява наркотици. Преди време Димитър Желязков излезе пред съда и обяви, че той е назначил шефа си, след като го е "откраднал" от друга охранителна фирма. Иван Владимиров е убеден, че Очите не е казал това и че именно той е шефа, а не Димитър.

Според него застреляният охранител на Желязков му е бил само приятел и не е работел лично за него. Попитан от къде са тези четвърт милион, които са минали през фирмата, той отговори, че е документално подготвен да отговори, но всичко го има черно на бяло.


В категории: Крими


5
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 1
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
5
Коментара по темата
5.
Пипи Чорапчето
09.08.2018 13:00:19
0
2
Оправете си фактологията, че срамота: не ченгето е шеф на Митьо, а Митьо е назначил ченгето за сламен шеф:)
Справка: едни думи на Очите, "случайно изтървани" в съда!
4.
Дичо
09.08.2018 10:31:32
0
5
Долни политици,ченгели и драскачи.Заради вас ги има такива мухльовци дето тормозят хората!
3.
този ни прави на ГЛУПАЦИ??????????????
09.08.2018 09:21:02
0
10
КАКВА ЧЕСТ КАКВО ДОСТОЙНСТВО В ТОЗИ СЕЛСКИ ХИТРЕЦ.ПРОДАЛ Е ВСИЧКО ЧОВЕШКО ЗА ПАРИ–ОТВРАТ!
2.
Бургос
09.08.2018 09:19:24
0
2
Гоше много стабилни думи така е !
1.
Георги
09.08.2018 09:05:12
1
14
Навързани всички,като свински черва.Иван Владимиров- бивш полицай,работи за Митъо.Методий Владимиров-зам.шев на затвора,близък с Георги Дросев,г те авитиращ около Митко.Георги Дросев,собственик на автокъщи,близък на Митьо,наследил акциите на убития гард на Митьо.Бенчо,съдружник в Аркус,близък с Митьо.Оня бивш депутат и той на черешата.Циркове и смях.Кво го интервюирате този,чуди се какво да говори.Лицемери и престъпници.Винаги съм уважавал престъпниците,които са се идентифицирали като такива.А тия с белите якички са най гнусни и долнопробни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори